Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ο ΜΠΕΡΓΚ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ


Θα κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια και σήμερα για να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό αφού χειμωνιάζει. Με τα ματς των ελληνικών ομάδων θα ασχοληθούμε στο πολύ χαλαρό όμως.




ΑΙΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 : O Παναθηναϊκός με το 1-0 της Λεωφόρου είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ο Στραματσιόνι έπαιξε αρκετά κλειστά με πρώτο στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και τα πήγε περίφημα. Επιθετικά χάθηκαν ευκαιρίες και οι Πράσινοι έδειξαν πως είναι ανώτεροι από τους Σουηδούς ακόμα και αν δεν έχουν την αγωνιστική ετοιμότητα τους. Η ΑΙΚ θα αναγκαστεί να ανοιχτεί αν θέλει να γυρίσει την κατάσταση και η Λέτο, Ιμπάρμπο, Γουακάσο και Μπέργκ θα βρουν χώρους. Το διπλό στο 2,25 θα είναι η επιλογή μας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΟVER: Ο ΠΑΣ έχασε με 1-0 στην Ολλανδία και ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Το γεγονός ότι παίζει στην Αθήνα και όχι στην φυσική του έδρα στους Ζωσιμάδες δεν είναι θετικό όμως οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα παλέψουν. Η Αλκμάαρ εκτός από πιο ποιοτική είναι και πιο έμπειρη ομάδα και θα βρει χώρους να πετύχει το γκολ που ψάχνει για να καθαρίσει την πρόκριση. Πρώτη μας επιλογή το οver.

AEK-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η ΑΕΚ πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Γαλλία... το 0-0 όμως δεν παύει πάντα να είναι ύπουλο σκορ. αφού αν δεχτεί γκολ τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ. Ο Κετσπάγια δύσκολα θα ρισκάρει και θα προσπαθήσει να δώσει αργό τέμπο στο ματς θέλοντας να κρατήσει το μηδέν πίσω. Η Σεντ Ετιέν έδειξε ότι δεν είναι έτοιμη στο πρώτο ματς και δύσκολα θα πιάσει σούπερ απόδοση στον καύσωνα της Αθήνας. Περιμένουμε ματς χαμηλού ρυθμού με τους δύο προπονητές να μην ρισκάρουν και να μην υπάρχουν φάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Τριάδα
ΑΙΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2  2,30
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΛΚΜΑΑΡ  ΟVER  1,95
AEK-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  1,90

Anytime Scorer
MΠΕΡΓΚ(ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)  3,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου