Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΩΝ


Μετά από καιρό επιστρέφουμε με κείμενο...αφού πλέον οι πάντες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις εκτός φυσικά από την μπανανία της Ελλάδας. Την φετινή σεζόν οι εμφανίσεις θα είναι πιο λίγες και δεν θα υπάρχει καθημερινό κείμενο, Στην ΑRENA PRESS θα έχουμε κείμενο κάθε Σάββατο σίγουρα και σε έκτακτες περιπτώσεις άλλες μέρες. Καλή στοιχηματική σεζόν λοιπόν να έχουμε με πολλά κέρδη.





ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΕΤΙΣ G/G: Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Σούπερ Καπ χωρίς να φορτσάρει κόντρα στην Σεβίλλη. Έδειξε προβλήματα στην άμυνα ειδικά στο δεύτερο ματς, με τον Μπράβο να πιάνει πέναλτι και να σώζεται δύο φορές από το δοκάρι. Ο Μασεράνο θα λείψει, ο Μπράβο είναι με το ένα πόδι στην Σίτι ενώ οι Τερ Στέγκεν, Ινιέστα, Νεϊμάρ επίσης είναι εκτός. Η Μπέτις με τον Πογιέτ στον πάγκο πλέον θα προσπαθήσει να κλέψει βαθμό, η απόκτηση του Σανάμπρια της δίνει λύσεις στην επίθεση όπου υπάρχει και ο Ρούμπεν Κάστρο. Θα βρουν ευκαιρίες να σκοράρουν οι Σεβιγιάνοι με το γκολ-γκολ να είναι υπερβολικό στο 2,40. Μαζί μας και η παράδοση αφού στα τελευταία 20 μεταξύ τους έχουμε 15 γκολ-γκολ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1: Η ώρα της εκδίκησης για τους Βραζιλιάνους ήρθε...έστω και σε άλλο επίπεδο. Το Μαρακανά θα είναι κατάμεστο, θα υπάρχει μεγάλο πάθος στους παίκτες αλλά και στην κερκίδα, Η τετράδα Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, Γκάμπριελ Ζεσούς και Λουάν πετάει φωτιές ενώ στην άμυνα δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ. Γεμάτη ταλέντο και η Γερμανία...όμως η Βραζιλία παίζει εντός έδρας και για αυτούς είναι ζήτημα τιμής το Χρυσό μετάλλιο.

Θέλει χρόνο ο Πεπ για να κάνει...δικιά του την Σίτι
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1Χ: Η Σίτι γλίτωσε...στην πρεμιέρα με αυτογκόλ στο 87' πήρε την νίκη κόντρα στην Σάντερλαντ. Είναι φανερό πως οι αλλαγές που προσπαθεί να κάνει ο Γκουαρντιόλα θα χρειαστούν χρόνο για να αφομοιωθούν. Κόντρα στην Στεάουα δεν υπήρχε πρόβλημα με το 5-0 να στέλνει τους Πολίτες στους ομίλους του Champions League, Τα πειράματα τύπου Κολάροφ σέντερ μπακ και ένα αμυντικό χαφ μόνο ο Φερναντίνιο...θα στοιχίσουν στην Premier League. To Μπριτάνια είναι παραδοσιακά δύσκολη έδρα για την Σίτι αφού στις 8 τελευταίες επισκέψεις εκεί έχει μόλις μία νίκη. Η ομάδα του Χιουζ είναι σκληροτράχηλη έχει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση με τους Σακίρι, Ντιούφ, Αρναούτοβιτς και Κρκτς. Θα κοντράρουμε το φαβορί στο 2,15.

Σύστημα 2-3
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΕΤΙΣ  G/G  2,37
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1  2,00
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  1Χ  2,40

*Η στήλη του Tsatala και στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου