Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΙΣΟΦ





Τα θαλασσώσαμε την Τρίτη στο Champions League αφού Ρόμα και Σέλτικ μας απογοήτευσαν πλήρως. Εuropa League σήμερα με πολλά ματς και αρκετές επιλογές, θα περιοριστούμε όμως μόλις σε δύο.



ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ ΟVER: Ο ΠΑΟΚ κάνοντας απλά τα απαραίτητα στην Τιφλίδα κέρδισε άνετα με 3-0. Πλέον χωρίς άγχος αφού η πρόκριση δεν χάνεται για κανέναν λόγο μπορεί να παίξει πιο άνετα και να φτάσει σε μία ακόμα νίκη. Οι επιλογές του Ίβιτς είναι πολλές και όλοι οι παίκτες έχουν τεράστιο κίνητρο να...δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα. Περιμένουμε εύκολο βράδυ στην Τούμπα με τον Δικέφαλο να κερδίζει άνετα και με πολλά γκολ.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΑΣΤΑΝΑ ΟVER: Kόντρα δύο ομάδων από την Ανατολική Ευρώπη που πέρυσι πήραν μέρος στους ομίλους του Champions League. H MΠΑΤΕ μας έχει συστηθεί εδώ και μερικά χρόνια, η Αστάνα από το Καζακστάν πέρυσι εντυπωσίασε αφού δεν ηττήθηκε εντός έδρας κόντρα σε Μπενφίκα, Γαλατασαράι και Ατλέτικο. Στο πρώτο ματς με δύο γκολ στο τελευταίο 20λέπτο πήρε κεφάλι αφού το 2-0 της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση. Οι Λευκορώσοι όμως έχουν την εμπειρία να ανατρέψουν την κατάσταση και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν. Θα ποντάρουμε στο υψηλότατο οver του 2,15 αφού περιμένουμε φουλ επίθεση από τους γηπεδούχους και οι ταχύτατοι Αφρικανοί επιθετικοί της Αστάνα θα βρουν χώρους.

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ  ΟVER  1,90
MΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΑΣΤΑΝΑ ΟVER  2,15


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου