Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙ



Η επιστροφή μας δεν είχε θετικό πρόσημο το Σάββατο...αλλά δεν πτοούμαστε αρχή είναι ακόμα. Προκριματικά Champions League σήμερα και τα πρώτα μας θα είναι ο οδηγός μας.



ΡΟΜΑ-ΠΟΡΤΟ 1: Οι Ιταλοί ήταν ανώτεροι στην Πορτογαλία και αν δεν είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο θα είχαν πάρει σκορ πρόκρισης. Ακόμα και το 1-1 τους δίνει το πλεονέκτημα να περιμένουν και να χτυπήσουν στην κόντρα. Ο Σπαλέτι είναι εξαιρετικός τεχνικός, θα βρει τον τρόπο να χτυπήσει στην κόντρα την άπειρη ομάδα της Πόρτο. Οι Δράκοι μετά την κάκιστη περσινή χρονιά βρίσκονται σε ανασυγκρότηση, πολλά βασικά στελέχη βρίσκονται στο περιθώριο με τους Ίντι, Μπραχίμι και Αμπουμπακάρ να μην υπολογίζονται από τον νέο τεχνικό. Το Ολίμπικο θα είναι γεμάτο και η Ρόμα μπορεί να πάρει την νίκη.

ΜΟΝΑΚΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1: Ο Ζαρντίμ έστησε πανέξυπνα την ομάδα του στην Ισπανία, εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα και πήρε σπουδαίο διπλό με 2-1 που φέρνει την Μονακό μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους. Στην Βιγιαρεάλ επικρατεί προβληματισμός αφού η ξαφνική αποχώρηση του απόλυτα επιτυχημένου Μαρσελίνιο πριν λίγες μέρες έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση, ενώ οι σημαντικές απουσίες δεν έχουν αφήσει πολλές διαθέσιμες λύσεις. Αναγκαστικά η Βιγιαρεάλ θα παίξει επιθετικά κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί και πάλι η Μονακό χτυπώντας στην κόντρα με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς που έχει. Άσος στο 2,55.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ-ΣΕΛΤΙΚ 2: Το 5-2 του πρώτου ματς έδειξε ξεκάθαρα πως οι Ισραηλινοί δεν ανήκουν σε αυτό το επίπεδο αφού η άμυνα τους έμοιαζε με παιδική χαρά. Η Σέλτικ μπορεί να μην βρίσκεται στο επίπεδο των προηγούμενων χρόνων όμως με τον Ρότζερς στον πάγκο δείχνει πιο ζωντανή ομάδα με περισσότερες εμπνεύσεις. Μπορεί οι Σκωτζέζοι να έχουν μόνο δύο νίκες στα τελευταία 14 εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς που έδωσαν όμως κόντρα στους άπειρους πρωταθλητές Ισραήλ μπορούν μας πληρώσουν το διπλό του 3,10.

Δυάδα
ΡΟΜΑ-ΠΟΡΤΟ 1  1,95
ΜΟΝΑΚΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1  2,55

Μονό αποδεκτό
ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ-ΣΕΛΤΙΚ 2  3,10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου