Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΣ ΜΠΑΚΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ




Με 3 στα 4 χτες βγάλαμε την μια δυάδα μας, με τον ΠΑΣ να μας χαλάει το απόλυτο σε μια γενικά καλή μέρα. Αρκετές επιλογές και σήμερα, θα είμαστε τηλεγραφικοί στην ανάλυση λόγο έλλειψης χρόνου.



ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ ΟVER: Ο Ίβιτς έχει πάρα πολλές επιλογές έχει βρει τον τρόπο να κρατάει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση και να παίρνει το 100% όταν τους επιλέγει. Επιθετικά δουλεύει καλά με μελανό σημείο μέχρι τώρα τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η Ξάνθη σέρνεται στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχοντας δεχτεί 6 γκολ με τα 4 στα πρώτα 15 λεπτά των αγώνων κόντρα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο. Κόντρα στους Πάνθηρες κινδύνεψε με διασυρμό και ο τερματοφύλακας Ζίβκοβιτς ήταν ο καλύτερος της παίκτης με σωρεία επεμβάσεων. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εύκολα αφού ακολουθεί και ταξίδι στο Λίμπερετς, μπορεί να βγάλει και μόνος του το οver.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ 1: Θεωρητικά ντέρμπι με το φάντασμα της Μίλαν να έρχεται από δύο σερί νίκες και να θεωρείται σε φόρμα... Ο Μοντέλα προσπαθεί αλλά είναι δύσκολο όταν έχει στην άμυνα παίκτες σαν τους Καλάμπρια, Παλέτα, Κούτσκα...δεν γίνεται να έχουν υψηλές απαιτήσεις στο Μιλάνο. Ότι καλό γίνεται επιθετικά το κάνει ο Μπάκα (5 από τα 8 γκολ) με τον Κολομβιανό να είναι κάτι σαν άγιος αυτή την στιγμή στο Μιλανέλο. Η Φιορεντίνα είναι δεμένη ομάδα ο Πάουλο Σόουζα δουλεύει στο ίδιο πλάνο από πέρυσι, δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και το Αρτέμιο Φράνκι θα βράζει κατά του Μοντέλα που μετά από μια τριετία στους Βιόλα αποχώρησε όχι και με τον καλύτερο τρόπο. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους που είναι πιο στιβαρή και δεμένη ομάδα.

XOΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΛΚΕ G/G & OVER: Χωρίς νίκη και οι δύο στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές με την διαφορά πως η Χόφενχαϊμ έχει 4 ισοπαλίες και η Σάλκε 4 ήττες. Πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αφάνταστα ειδικά για τους φιλοξενούμενους. Επιθετική φιλοσοφία έχουν και οι δύο θέλουν απεγνωσμένα την νίκη οπότε καταλήγουμε στο γκολ-γκολ σε συνδυασμό με το οver αφού δύσκολα θα μείνει στο 1-1 το ματς.

ΤΟΡΙΝΟ-ΡΟΜΑ 2: Η Τορίνο υποχρεώθηκε την Τετάρτη να παίξει για αρκετή ώρα με 10 και στην συνέχεια με 9 ποδοσφαιριστές κόντρα στην Πεσκάρα όπου απέσπασε το θετικό έτσι όπως κύλησε το ματς 0-0. Η ομάδα του Μιχαϊλοβιτς έχει μόλις μία νίκη σε πέντε ματς και δείχνει να δυσκολεύεται. Η Ρόμα την Τετάρτη με τον Σπαλέτι να κάνει γερό rotation κέρδισε ξεκούραστα με 4-0 την Κροτόνε.  Στο Τορίνο οι Ρωμαίοι έχουν φοβερή παράδοση αφού δεν έχουν ηττηθεί σε 19 ματς με την τελευταία νίκη της Τορίνο να έρχεται το 1990. Θα ποντάρουμε στο διπλό για την Ρόμα που είναι πιο ξεκούραστη και δείχνει σε καλύτερη κατάσταση.

Δυάδα
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ  1  2,30
ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ  ΟVER 1,95

Δυάδα
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΛΚΕ G/G&OVER  1,75
ΤΟΡΙΝΟ-ΡΟΜΑ 2  2,20


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου