Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ



Η εθνική μας έκανε το καθήκον της χτες και έβγαλε το διπλό αλλά τα πολλά γκολ που περιμέναμε στο Ολλανδία-Γαλλία δεν ήρθαν ποτέ. Πολλές επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα που έχουμε και ματς στην Λατινική Αμερική εκτός από τα δικά μας.



ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ OVER 3,5: Από δύο σερί ισοπαλίες η Αργεντινή που πλέον έχει πέσει στην 5η θέση και χρειάζεται απαραίτητα την νίκη. Προβλήματα στην άμυνα αφού δέχτηκε 4 γκολ από Περού και Βενεζούελα. Σήμερα μάλιστα θα λείψουν και οι 3 από τους 4 βασικούς με τους Ζαμπαλέτα, Φούνες Μόρι και Οταμέντι να είναι εκτός. Η απουσία του Μέσι δεν φαίνεται τόσο αφού υπάρχουν παίκτες που βρίσκουν δίχτυα(Αγούερο, Ιγκουάιν, Ντιμπαλά, Ντι Μαρία). Η Παραγουάη μετά την εντός έδρας ήττα από την Κολομβία έχει μείνει πίσω και αναγκαστικά θα ψάξει αποτέλεσμα στο σημερινό ματς. Ρισκάρουμε με τα πολλά γκολ αφού θα ψάξουν την νίκη στα τελευταία 5 μεταξύ τους είχαμε οver 3,5.

KOΛΟΜΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ G/G: H πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ουρουγουάη με τους Σουάρες, Καβάνι σε φοβερή κατάσταση θα βρει τον τρόπο να πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ. Η Κολομβία έρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Παραγουάης αποδεικνύοντας ότι και χωρίς τον Χάμε Ροντρίγκες είναι δυνατή γεμάτη ποιότητα ομάδα. Μπάκα, Μουριέλ Κουαδράδο μπορούν να πληγώσουν τους αργούς αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Θα πάμε με το γκολ-γκολ.

ΧΙΛΗ-ΠΕΡΟΥ G/G: Οι δύο χώρες έχουν εχθρικές σχέσεις και οι αναμετρήσεις μεταξύ τους έχουν τον χαρακτήρα σκληρού ντέρμπι. Η Χιλή κατρακύλησε στην 7η θέση και πλέον δυσκολεύει αρκετά η πρόκριση στο Μουντιάλ και η νίκη στο σημερινό ματς είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Το Περού δεν έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης αλλά απέδειξε και με το 2-2 κόντρα στην Αργεντινή πως είναι ανταγωνιστική ομάδα. Η απουσία του Μεδέλ έχει γεμίσει ανασφάλεια την άμυνα των Χιλιανών κάτι που φάνηκε και στο 3-0 από τον Ισημερινό που δέχτηκαν...εύκολα γκολ. Με δεδομένο πως θα παίξουν επιθετικά το Περού μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους και να πετύχει ένα γκολ.

ΤΣΕΧΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ Χ2: Η Τσεχία θα μπορούσε να χάσει και με 7-0 από την Γερμανία...δεν είναι σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε και στο 0-0 της πρεμιέρας με την Β.Ιρλανδία που τα βρήκαν σκούρα με την σφιχτή άμυνα. Ανάλογο ματς θα είναι και το σημερινό αφού το Αζερμπαϊτζαν του Κροάτη Προσινέτσκι είναι παθιασμένη ομάδα και έρχεται με φόρα μετά την νίκη με 1-0 επί της Νορβηγίας. Η κυβέρνηση των Αζέρων έχει ρίξει πολλά λεφτά στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της χώρας και χρύσωσε τους παίκτες μετά την μεγάλη νίκη. Με τις Καραμπάγκ και Καμπάλα να έχουν παρουσίες στους ομίλους του Europa League οι παίκτες έχουν διεθνείς παραστάσεις και από το σημερινό ρόστερ της Τσεχίας δεν υπάρχει παίκτης που να φοβίζει. Ποντάρουμε στο Χ2 και με τρέλα στο διπλό του 15,00.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΟVER: Οι Άγγλοι δεν έχουν και την πιο αξιόπιστη άμυνα και έχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα με το θέμα του Αλαρντάις. Η Σλοβενία θα έχει ενθουσιασμό αφού έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Σλοβακίας, ενώ ο Ίλισιτς της Φιορεντίνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα ποντάρουμε στο υπερβολικό οver του 2,40.

ΙΡΑΝ-Ν. ΚΟΡΕΑ Χ: Μεγάλο ντέρμπι του πρώτου ομίλου με τις δύο ομάδες να αποτελούν και τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στα τελικά. Ήδη βρίσκονται στην κορυφή με 7 βαθμούς και ξέρουν πως αν διαχειριστούν σωστά τα ματς δύσκολα θα κινδυνέψουν από Ουζμπεκιστάν και Κίνα. Περιμένουμε σφιχτό ματς με την ισοπαλία να είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα.

Τριάδα
ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΟVER  2,40
ΧΙΛΗ-ΠΕΡΟΥ G/G  1,95
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ G/G  1,95

Σύστημα 2-3
ΙΡΑΝ-Ν.ΚΟΡΕΑ Χ  3,00
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΟVER 3,5  2,75
ΤΣΕΧΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ Χ2  3,75

Μονό αποδεκτό
ΤΣΕΧΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ 2  15,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου