Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ Ο ΠΕΠ


Επιστρέψαμε στην βάση μας και είμαστε έτοιμοι να επανέρθουμε σε αγωνιστική δράση. Γεμίσαμε μπαταρίες, πήραμε γεύση από Αγγλικό γήπεδο (Τσέλσι-Λέστερ) ενώ είδαμε παρέα με 100 Άγγλους πίνοντας μπύρες το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε σχέση με το χτεσινό πρόγραμμα σήμερα στο Champions League προκύπτουν επιλογές που έχουν να κάνουν βέβαια κυρίως με τα γκολ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2: Προφανώς η Σίτι δεν παίζει ακόμα όπως θέλει ο Γκουαρδιόλα, έχει προβλήματα ειδικά μεσοαμυντικά όταν χάνει την μπάλα. Μπορεί τον Ισπανό τεχνικό να μην τον έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση και ο λόγος είναι πως είναι δογματικός και δεν αλλάζει για κανέναν λόγο τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του ακόμα και αν ξέρει πως αυτό θα του στοιχίσει. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα που ξέρει ακριβώς τι θα βρει μπροστά δεν χρειάζεται βέβαια να αλλάξει πολλά. Αν Ντε Μπρούινε, Αγουέρο είναι σε καλή βραδιά θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην γεμάτη αστάθεια άμυνα των γηπεδούχων, Mασεράνο, Πικέ δεν είναι σε καλή κατάσταση οι δύο Γάλλοι Ουμιτί και Ματιέ όποτε έπαιξαν έκαναν λάθη, ενώ οι δύο μπακ Άλμπα και Σέρτζι Ρομπέρτο έρχονται από τραυματισμό. Θεωρώ πως η Σίτι θα σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές...τώρα το θέμα είναι πόσο θα αντέξει μπροστά κόντρα στα θηρία. Οταμέντι, Στόουνς είναι δίδυμο που δένει καλά, έχουν ταχύτητα και είναι δυνατοί στις μονομαχίες και μπορούν να αντέξουν. Σαμπαλέτα και Κολάροφ είναι το ερωτηματικό...αν είναι σε καλή βραδιά θα κρατήσει αμυντικά η ομάδα του Πεπ. Όπως και να έχει το 6,00 του διπλού είναι υπερβολικό κόντρα στον μέντορα τους...δεν θα σκυλιάσουν κιόλας οι Καταλανοί.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ ΟVER 3,5: Μετά τις γκέλες στο πρωτάθλημα αλλά και την ήττα από την Ατλέτικο...αυτό που περιμένουμε είναι το ξέσπασμα. Αντσελότι, διοίκηση τα έψαλαν στους παίκτες και στο Μόναχο βλέπουν το σημερινό ματς ως τελικό. Η Αϊντοχοβεν που επίσης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση (-9 από την κορυφή στην Ολλανδία) θα περάσει δύσκολο βράδυ, αλλά μπορεί να μας βοηθήσει τουλάχιστον με ένα γκολ για να βγάλουμε το οver 3,5.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΟVER 3,5: Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας είναι ομάδα που αποτελείται κατά 60 με 70% με Βραζιλιάνους και έχει άκρως επιθετικό στυλ. Έχει σκοράρει και στα 15 από τα 16 επίσημα ματς που έδωσε φέτος (Champions League (6 προκριματικά, 2 ομίλους, πρωτάθλημα 9, κύπελλο 1) ενώ μετρά 9 γκολ-γκολ στα τελευταία 10. Η Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα βρει χώρους...ματς με  γκολ και θέαμα και σκορ τύπου 3-1.

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΟVER: Η Νάπολι μετά από δύο σερί ήττες στο Καμπιονάτο βρίσκεται υπό πίεση, όμως στο Champions League με δύο νίκες βρίσκεται κοντά στην πρόκριση. Οι τραυματισμοί των Ραούλ Αλμπίολ και του Μίλικ την έχουν αφήσει χωρίς τον ηγέτη της άμυνας και τον καλύτερο σκόρερ της... Η Μπεσίκτας επιθετικά με τους Ταλίσκα, Κουαρέσμα, Αμπουμπακάρ έχει ποιότητα στην άμυνα όμως κάνει νερά. Ανοιχτό ματς περιμένουμε και το over πολύ πιθανό.

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2  6,00

Τριάδα
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ  ΟVER 3,5  1,90
NAΠΟΛΙ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΟVER  1,60
MΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ ΟVER 3,5 1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου