Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ



Nαι ΟΚ το 4-0 είναι βαρύ αλλά η Σίτι έχασε μόνη της...Στο πρώτο γκολ γλιστράει ο Φερναντίνιο, για 20 λεπτά παίζει μονότερμα Γκουντογάν και Ντε Μπρόυινε δεν ισοφαρίζουν. Με το που ξεκινάει το δεύτερο ο Μπράβο κάνει απίστευτη γκάφα...ακόμα και το δεύτερο και τρίτο γκολ είναι από λάθη ατομικά. Το καλό είναι πως πέρασε η τριάδα με τα γκολ και μάλιστα άνετα και πληρωθήκαμε. Εuropa League σήμερα 24 ματς, πολλές επιλογές...



ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΠΑΟΚ 2: Για τους Αζέρους είναι τελευταίο χαρτί για να έχουν ελπίδες θέλουν μόνο νίκη και αναγκαστικά κάποια στιγμή στο ματς θα ρισκάρουν. Στην άμυνα ο ένας στόπερ είναι τιμωρημένος και δεύτερος εξαιρετικά αμφίβολος... Ο ΠΑΟΚ βολεύεται και με τον βαθμό, δεν θα ρισκάρει με τον Ίβιτς να μας έχει δείξει μέχρι τώρα πως ξέρει να διαχειρίζεται τα ματς και το μοναδικό πρόβλημα μέχρι τώρα είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες...Το μοναδικό αρνητικό είναι ότι ακολουθεί ο Ολυμπιακός αλλά στο 3,30 αξίζει το ρίσκο άλλωστε η Καραμπαγκ δεν είναι κανένα μεγαθήριο.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΣΑΛΚΕ Χ: Έχοντας από δύο νίκες είναι στην κορυφή με τις Νις και Σάλτσμπουργκ να έχουν μηδέν και να κοντράρονται είναι σχετικά άνετες...Η Κράσνονταρ έχει σήμερα εγκαίνια στο νέο γήπεδο της και έχει ανακοινώσει sold out, όμως έχει την σπουδαία απουσία του πρώτου σκόρερ Σμολόφ. Η Σάλκε έχει δυναμική είμαι γερμανική ομάδα...δεν θα πει όμως όχι στον βαθμό.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΚΑΜΠΑΛΑ ΟVER: H Σεντ Ετιέν έχει δύο βαθμούς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα σε Μάιντς και Άντερλεχτ, η νίκη κόντρα στην ουραγό του ομίλου Καμπάλα είναι απαραίτητη και θα την κυνηγήσει από το πρώτο λεπτό. Οι Αζέροι με δύο ήττες θέλουν αποτέλεσμα και αναγκαστικά θα παίξουν πιο επιθετικά από ότι συνηθίζουν...άλλωστε δέχτηκαν από τρία γκολ στα δύο πρώτα ματς. Τα πολλά γκολ έχουν τύχες.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER: Τελευταίο χαρτί και για τους δύο με την Σταντάρ να έχει έναν βαθμό και τους Πράσινους μηδέν. Θα κυνηγήσουν την νίκη με κάθε τρόπο και τα προβλήματα που έχουν στην άμυνα τους...μπορούν να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους και να μας πληρώσουν το γεμάτο οver στο 2,10.

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟVER: Η Αλκμάαρ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Ντάλντακ και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στην επίσης υπό πίεση Μακάμπι που έχει μηδέν βαθμούς. Η Αλκμάαρ εντός έδρας σκοράρει με ευκολία θα παίξει επιθετικά κόντρα σε μια Μακάμπι που δίνει αγώνα δίχως αύριο και έχει 15 οver σε 20 ματς. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

Μονά -δυάδα
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΣΑΛΚΕ  Χ 3,50
ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΠΑΟΚ 2 3,20

Τριάδα
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER  2,10
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΚΑΜΠΑΛΑ ΟVER  2,10
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟVER 1,75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου