Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ...




 Για τα χτεσινά δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά όποιος είδε το ματς κατάλαβε πως γλίτωσε η Μπαρτσελόνα που ήταν τραγική και η Σοσιεδάδ αν ήταν λίγο πιο προσεκτική μπορούσε να βάλει 4 γκολ...ένα το έφαγε ο επόπτης. Είπαμε Μπάρτσα είσαι. Σπάνια γράφουμε και παίζουμε Δευτέρα αλλά το σημερινό πρόγραμμα έχει πολλές επιλογές και θα κάνουμε μια προσπάθεια...με ρίσκο βέβαια παίζοντας πέντε ματς σε παρολί.



ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G: H Nάπολι έχει μείνει πολύ πίσω και μετά την ήττα της Γιουβέντους χτες έχει μοναδική ευκαιρία να μειώσει στο -6 από την κορυφή. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει σταθερότητα στην άμυνα, έχει δεχτεί γκολ στα 9 από τα τελευταία 11 επίσημα. Η Σασουόλο παρά τα προβλήματα που έχει διατηρεί την επιθετική της φιλοσοφία και έχει βρει δίχτυα στα 21 από τα 22 επίσημα ματς που έδωσε σε πρωτάθλημα και  Εuropa League. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ του 1,80.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G:  Δυνατό ματς με την Λας Πάλμας να είναι σε καλή κατάσταση αφού έχει μία νίκη στα τελευταία 8 ματς...δεν χάνει όμως την επιθετική της φιλοσοφία και έχοντας πετύχει 21 γκολ έχει από τις καλύτερες επιθέσεις στην Primera. Έχει βρει δίχτυα στα 10 από τα 12 ματς που έδωσε. Η Μπιλμπάο έρχεται από το 3-2 επί της Σασουόλο την Πέμπτη, έρχεται από αήττητο πέντε ματς συνολικά και θέλει να συνεχίσει την αγωνιστική της άνοδο. Οι Βάσκοι έχουν καλή επαφή με τα δίχτυα έχοντας σκοράρει στα 13 από τα 17 φετινά ματς. Θα ποντάρουμε και εδώ στο γκολ-γκολ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΟVER & G/G: Ομάδες με βαριά φανέλα που παλεύουν για την επάνοδο τους στην μεγάλη κατηγορία. Η Στουτγκάρδη έχει παίκτες μεγάλης αξίας για την κατηγορία και με νίκη φτάνει στον πόντο την πρωτοπόρο Μπράουνσβάιγκ. Από την άλλη η Νυρεμβέργη τρέχει αήττητο 7 αγωνιστικών όμως βρίσκεται στην 10η θέση και χρειάζεται νίκες για να πλησιάσεις και άλλο στην τριάδα. Σκοράρουν με ευκολία και οι δύο αφού η Νυρεμβέργη με 24 και η Στουτγκάρδη με 22 έχουν την 3η και την 4η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Στουτγκάρδη εντός έδρας έχει 5 over σε 6 ματς και η Νυρεμβέργη εκτός έδρας 5 οver σε 7 ματς. Θα ποντάρουμε στο οver σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ αφού δύσκολα θα μείνει κάποια από τις δύο άσφαιρη.

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΑΣΤΚ-ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΣΝΑ ΟVER: Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι στην βαθμολογία μαζί με την Γιαγκελόνια και με νίκη σήμερα πάνε στο +3 και στο +8 από την Λέγκια που θα είναι και η βασική διεκδικήτρια. Επιθετική ομάδα που σκοράρει με ευκολία ειδικά εντός έδρας όπου μετρά 7 οver σε 8 ματς. Η Γκόρνικ είναι ουραγός στην βαθμολογία αφού δεν μπορεί να κρατήσει σχεδόν ποτέ το μηδέν στην άμυνα, ενώ εκτός έδρας έχει 5 οver σε 7 ματς. Στα τελευταία 3 ματς δέχτηκε 10 γκολ. Η Λέχια έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία 9 ματς που έδωσε έχοντας θέμα στην άμυνα. Με την βοήθεια η όχι των φιλοξενούμενων το οver μπορεί να έρθει εύκολα.

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Με την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΑΟΚ μετά το μεγάλο διπλό στην Φλωρεντία...δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως στα μεγάλα ματς είναι ικανός για όλα, στα εύκολα όμως θα βρει τρόπο να περδικλωθεί. Ο Ατρόμητος με τον Κορακάκη στον πάγκο είναι σφιχτή ομάδα και σε 6 ματς ηττήθηκε μόνο από τον Ολυμπιακό...όμως με 20 και μέρες χωρίς ματς δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι οι ποδοσφαιριστές του. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί ευκαιρίες αλλά τις πετάει εύκολα στα σκουπίδια θα πάμε με τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πολλά ενδεχόμενα.

Πεντάδα
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ  2,05
ΛΕΧΙΑ ΓΚΑΝΣΤΚ-ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΣΝΑ ΟVER 1,80
ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G  1,80
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G 1,75
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΟVER & G/G  1,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου