Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Η ΛΙΝΤΣ


Λίγο έλειψε να κάνουμε το μπαμ χτες με το τρελό ματς της Τούμπας να μας χαλάει το απόλυτο στην πεντάδα που είχαμε δώσει. Ημέρα κυπέλλων σήμερα και θα πάμε με τις εκπλήξεις με μεγάλες αποδόσεις.




ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΙΝΤΣ 2: Ο Κλοπ δήλωσε πως θα κάνει rotation, στον προηγούμενο γύρο με την Τότεναμ είχε κάνει 11 αλλαγές. Έτσι και αλλιώς Φιρμίνιο,Κουτίνιο, Στάριτζ, και Λαλάνα είναι τραυματίες. Η Λιντς είναι σε καλή κατάσταση με σερί καλά αποτελέσματα, ανέβηκε στην 5η θέση στην Τσάμπιονσιπ, έχει το μέταλλο μεγάλης ομάδας και διψάει για διακρίσεις. Ο Γουντ σκοράρει με μανία και το 11,00 που πληρώνει το διπλό θα τιμηθεί.

ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ: Έχουν από 3 βαθμούς μετά τις νίκες που έκαναν την πρώτη αγωνιστική, αν πάρουν από έναν σήμερα θα χρειάζονται από έναν ακόμη την τελευταία αγωνιστική (Άρης-Βέροια, Αστέρας-Αιγινιακός). Ο Άρης ψάχνει διάκριση, ο Αστέρας σίγουρα έχει μεγαλύτερη ποιότητα...το Χ όμως τους ικανοποιεί και του δύο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ: Εντυπωσιάζει η ομάδα του Ευόσμου που έχει ξεκινήσει με 3 στα 3 ενώ πέρασε με διπλό στην έδρα της Καλλονής στο κύπελλο. Μια από τα ίδια και για τον ΠΑΣ που βρίσκεται στην 2η θέση στην Superleague. Χωρίς πολλούς βασικούς ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη η ομάδα της Ηπείρου που θα μείνει ικανοποιημένη και με τον βαθμό αφού κέρδισε την Ξάνθη την πρώτη αγωνιστική. Δεν θα πει όχι και ο Αγροτικός Αστέρας στον βαθμό.

Μονό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΙΝΤΣ 2  11,00

Δυάδα
ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ  3,00
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ  3,00

Αnytime Scorer
ΓΟΥΝΤ(ΛΙΝΤΣ) 3,40


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου