Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...ΑΦΟΥ



Μόνο οι ματσάρες μας έμειναν χτες...αφού στοιχηματικά πατώσαμε. Θα κάνουμε μια προσπάθεια να επανέλθουμε σήμερα χωρίς να υπερβάλουμε όμως.



ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2: Μπορεί να μην παίζει και φοβερή μπάλα η Γιουνάιτεντ  όμως δεν την θέλει κιόλας όμως... με τον Μουρίνιο να είναι έξω φρενών σε κάθε ματς. Την Τετάρτη κόντρα στην Γουέστ Χαμ πάντως στο Λίγκ Καπ ξέσπασε με 4-1 και έδειξε επιτέλους να στρώνει η κατάσταση. Η Έβερτον με μία νίκη στα τελευταία 8 ματς είναι φανερό πως δεν είναι καλά και οι Κόκκινοι διάβολοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία νίκη-ανάσα.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΪΜΠΑΡ G/G: Βασκικό ντέρμπι με την γηπεδούχο Μπιλμπάο να κουβαλά υπερβολική κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Σημαντικές απώλειες οι Αντούριθ και Ραούλ Γκαρσία. Στο Σαν Μαμές πάντα ανεβάζει στροφές, δέχεται εύκολα γκολ όμως στα 11 από τα 13 τελευταία δεν έχει κρατήσει το μηδέν. Η Εϊμπάρ έχει βρει δίχτυα στα 12 από τα 13 ματς πρωταθλήματος. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2: Η πρωτοπόρος Μπουγιουσεκχίρ γκέλαρε, το ντέρμπι Φενέρ-Μπεσίκτας έληξε ισόπαλο και η συγκυρία είναι ιδανική για την Γαλατασαράι να πλησιάσει στην κορυφή και να ανέβει στην 3η θέση. Η Κασίμπασα εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς των φιλοξενούμενων θα ποντάρουμε στο διπλό.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ G/G: H Γιαγκελόνια έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή μετά την ήττα της Λέχια Γκναστκ χτες και να αφήσει την Λέγκια 7 βαθμούς πίσω. Oμάδα που σκοράρει με ευκολία η γηπεδούχος με 30 γκολ έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει στα 15 από τα 19 επίσημα ματς που έδωσε φέτος, Η Λεχ Πόζναν είναι άκρως φορμαρισμένη με σερί νίκες στο πρωτάθλημα και νίκη πρόκριση στο κύπελλο με 4-2 επί της Βίσλα. Με νίκη στο σημερινό ματς ανεβαίνει στην 3η θέση και πλησιάζει στο -5 από την κορυφή. Από ένα γκολ το έχουν αμφότερες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2: Σε δύσκολη κατάσταση και οι δύο τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Για τον φετινό ΠΑΟΚ τα έχουμε πει πάντως σε όλα τα δύσκολα ματς παρουσιάζει το καλό του πρόσωπο (Άγιαξ 2 ισοπαλίες, Φιορεντίνα αήττητος, νίκη με ΑΕΚ, ήττα στις λεπτομέρειες στο Καραϊσκάκη). Μπορεί στον Παναθηναϊκό το ντεμπούτο Ουζουνίδη να γεννά προσδοκίες...αλλά το ντου οπαδών στην προπόνηση της Παρασκευής με κουκούλες δεν νομίζω να κάνει καλό ειδικά στους ξένους της ομάδας των Πράσινων...Το 4,00 του διπλού θα είναι η επιλογή μας είπαμε ΠΑΟΚ είσαι.

Τετράδα
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2  2,05
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2  1,83
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ G/G  1,75
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΊΜΠΑΡ G/G  1,95

Moνό αποδεκτό
ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2  4,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου