Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΓΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Μια χαρά μας έκατσε χτες με τον άσο της Μίλγουολ(4,20) και τον άσου του Αστέρα(3,25) αν έμπαινε ακόμη ένα γκολ στην Νάπολι θα είχαμε το απόλυτο. Καλό και το σημερινό πρόγραμμα με αρκετές επιλογές, άλλωστε οι καιρικές συνθήκες προσφέρονται για στοίχημα και μπάλα...



ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Ο Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά προβλημάτισε και τα χρειάστηκε για να κερδίσει τον Αστέρα. Απουσίες πολλές για τον πρωταθλητή και το δίδυμο Βιάνα, Μποτία στο κέντρο άμυνας προκαλεί γέλιο... Η αθόρυβη Ξάνθη βρίσκεται στην 2η θέση, τρέχει αήττητο 11 αγωνιστικών, έχει μόλις δύο ήττες. Ο Λουτσέσκου έχει φτιάξει ένα σύνολο με αρχή και τέλος, ξέρει ακριβώς τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Το σημερινό ματς είναι τεράστια πρόκληση για τους Ακρίτες και θα ποντάρουμε στον άσο που πληρώνει 4,33 σήμερα...χτες ήταν στο 6,00.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ: Καλύτερη ομάδα ο Πανιώνιος, δυνατή έδρα για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Κρύο έχει...κούραση υπάρχει από τα μεσοβδόμαδα ματς, η ισοπαλία αφήνει άπαντες ευχαριστημένους.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΑΡΙΣΑ Χ: Ο Πλατανιάς δίνεται ως ακλόνητο φαβορί...γιατί έρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες επί Ατρόμητου και Παναθηναϊκού. Δεν είναι ομάδα όμως που μπορεί να κάνει τρεις σερί νίκες τόσο εύκολα, η Λάρισα ενισχύθηκε και έχει το πλεονέκτημα πως έπαιξε Τρίτη σε αντίθεση με τον Πλατανιά που ξόδεψε πολλές δυνάμεις στο ματς με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη. Μπορεί να πάρουν τον βαθμό οι Θεσσαλοί.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟVER: Ο ΠΑΣ δεν είναι ομάδα που κλείνεται και θα προσπαθήσει να παίξει μπάλα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει φέτος πως παρά τα προβλήματα του παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε καλό ματς, θα ποντάρουμε στο οver.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ ΟVER: Ομάδες με επιθετική διάθεση. Η Ουντινέζε είναι φορμαρισμένη με  3 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς ενώ η Ίντερ προσπαθεί να επανέλθει στον ίσιο δρόμο και μετρά 3 σερί νίκες χρειάζεται όμως συνέχεια για να πλησιάσει στην κορυφή. Παραδοσιακά φέρνουν οver αφού στα τελευταία 14 μεταξύ τους είχαμε 11 οver.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΤΟΡΙΝΟ ΟVER: Oμάδες που αγαπούν τα ανοιχτά ματς με ρυθμό και γκολ, η Σασουόλο έχει 12 οver σε 18 ματς και η Τορίνο 13 σε 18 ματς. Γιατί να μην φέρουν ακόμη ένα στο μεταξύ τους;

TZENOA-ΡΟΜΑ 2: Η Ρόμα προσπαθεί να δείξει σοβαρότητα και να μείνει κοντά στην Γιουβέντους, έχει βελτιώσει αρκετά την αμυντική της λειτουργία που ήταν μεγάλο πρόβλημα. Από την άλλη η Τζένοα πάντα εντός έδρας είναι δυνατή (νίκες με Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Μίλαν, ισοπαλία με Νάπολι) όμως το κλίμα χάλασε με τις υπερήφανες πωλήσεις τον Ρινκόν (Γιουβέντους) και Παβολέτι(Νάπολι) βάζοντας στα ταμεία 28 εκ, ευρώ, χάνοντας όμως τους δύο ίσως καλύτερους παίκτες της. Σημαντική απουσία στο σημερινό ματς και ο σκύλος στα χαφ Βελόσο. Η Ρόμα δεν έχει περιθώρια και έχει την ευκαιρία να κάνει ένα σημαντικό διπλό, άλλωστε στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην Γένοβα πήρε 3 φορές την νίκη.

ΘΕΛΤΑ-ΜΑΛΑΓΑ 1: H Θέλτα μπήκε εντυπωσιακά το 2017 με το 4-1 στην έδρα της Βαλένθια για το κύπελλο. Εντός έδρας έχει δυναμική με 5 νίκες σε 8 ματς, έχοντας 7 οver σε 8 ματς. Στην Μάλαγα η κατάσταση στράβωσε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Κόρδοβα, το βαρύ 4-1 από την Σεβίλλη και η απουσία νίκης στα τελευταία 5 έφερε την παραίτηση του Ράμος. Ανέλαβε ο βοηθός του. Εκτός έδρας η Μάλαγα δεν έχει νίκη σε 8 ματς. Θα πάμε με τους γηπεδούχους που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G: Η Μπάρτσελόνα ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο Μπιλμπάο την Πέμπτη, υποχρεώθηκε σε ήττα και έδειξε να μην έχει αντίδοτο στο απίστευτο pressing των Βάσκων. Ενώ Νεϊμάρ, Μέσι και Σουάρες δεν έδειξαν σε καλή κατάσταση. Η Βιγιαρέαλ θα αποτελέσει ανάλογο πονοκέφαλο αφού πιέζει ψηλά, έχει εξαιρετική άμυνα(η καλύτερη στην La Liga με 11 γκολ παθητικό) και δεν χάνε εύκολα στο Μαδριγάλ. Δεν θα ρισκάρουμε με γκέλα των Καταλανών...όμως ένα γκολ θα το φάνε.

Μονό αποδεκτό
ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1  5,25

Δυάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ  3,00
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΑΡΙΣΑ Χ   3,25

Τριάδα
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G  1,70
TZENOA-ΡΟΜΑ 2  1,90
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΤΟΡΙΝΟ ΟVER  1,72

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  ΟVER 1,85
ΘΕΛΤΑ-ΜΑΛΑΓΑ 1  1,85
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ ΟVER 1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου