Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΣΦΑΙΡΟΣ ΠΑΟΚ...




Την Κυριακή πέσαμε πάνω στον Πασχαλάκη και τον ανίκανο να σκοράρει ΠΑΟΚ...αλλά και στα υπόλοιπα ελληνικά δεν τα πήγαμε καλά με τον Ολυμπιακό να κάνει σοβαρή εμφάνιση μετά από καιρό. Ημέρα κυπέλλου η σημερινή και θα ασχοληθούμε τρία ματς.





ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ UNDER: Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ...και σήμερα λείπουν Κάμπος και Μάτος που είναι οι πιο δημιουργικοί του παίκτες αφού ο Ροντρίγκες έφυγε. Ο Παναιτωλικός δεν θα έχει επίσης τον πιο ποιοτικό του παίκτη τον Ουαρντά που είναι στο Κόπα Άφρικα. Οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν να παιχτεί ποδόσφαιρο οπότε το under του 1,60 έχει τεράστιο προβάδισμα. Σε δεύτερη μοίρα πάμε και με τον άσο...ο Παναιτωλικός παίζει στην έδρα του και θα τα δώσει όλα κόντρα στον ψυχολογικά καταρρακωμένο ΠΑΟΚ που περιμένει τις μεταγραφές.

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER 3,5: Η Μπάρτσα θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και θα μπει θυμωμένη στο ματς. Το Μπιλμπάο θα πιέσει και πάλι ψηλά θέλοντας να δυσκολέψει την κυκλοφορία, χωρίς όμως τους βασικούς χαφ Ραούλ Γκαρσία και Ιτουράσπε θα έχει πρόβλημα. Οι Βάσκοι πάντως είναι δεδομένο πως θα πεθάνουν στο γήπεδο...και με την εικόνα της άμυνας της Μπαρτσελόνας ένα γκολ το έχουν. Ποντάρουμε στο οver 3,5.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G : Το ματς είναι νοκ άουτ η Αταλάντα παίζει επιθετικά και έρχεται από το εντυπωσιακό 4-1 στην έδρα της Κιέβο. Η Γιουβέντους θα έχει πειραματική άμυνα αφού λείπει ο Κιελίνι, ο Μπουφόν, ο Ντάνι Άλβες, ο Άλεξ Σάντρο, ο Εβρά, ο Μπενατιά και ο Μπονούτσι επιστρέφει μετά από καιρό. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ του 2,05 άλλωστε η 6η στην βαθμολογία Αταλάντα έχει βρει δίχτυα στα 17 από τα 21 φετινά της ματς.

Τριάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ UNDER 1,60
MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER 3,5  1,72
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G  2,05

Moνό αποδεκτό
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1& UNDER  8,00






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου