Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ



Συνεχίζουμε τις καλές εμφανίσεις...και η μπερδεμένη τριάδα μας χτες μας πλήρωσε και σε καλές αποδόσεις. Η μέρα σήμερα δεν έχει πολλές επιλογές αλλά με τον κωλόκαιρο...δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Ας ποντάρουμε λοιπόν και σήμερα.



ΤΥΝΗΣΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ OVER: Κακές και οι δύο στην πρεμιέρα, η Αλγερία δεν νίκησε την αδύναμη Ζιμπάμπουε με το 2-2 να φανερώνει τις αμυντικές αδυναμίες που έχει. Η Τυνησία έχασε με 2-0 από την Σενεγάλη παρότι πάλεψε και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα αποτελέσματα ο χαμένος σήμερα μένει εκτός οπότε η νίκη θα είναι ο στόχος και των δύο. Επιλογή το οver αφού αμυντικά δεν έχουν σταθερότητα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο Πλατανιάς έρχεται ανεβασμένος στην Αθήνα, αφού πριν το 2-2 με τον Ολυμπιακό είχαν προηγηθεί 4 σερί νίκες. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ με τις πολλές απουσίες να αποτελούν τροχοπέδη για τον Ουζουνίδη. Οι Κρητικοί πριν λίγες μέρες κέρδισαν τους Πράσινους στα Χανιά. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ, κάποια στιγμή το σερί του Παναθηναϊκού με τα under 1,5(6 σερί στο πρωτάθλημα) θα σταματήσει.

ΡΟΜΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ2: Η Ρόμα πλέον έφτασε στο -1 από την Γιουβέντους και το πρωτάθλημα θα γίνει ο κύριος στόχος...όσο και να προσπαθεί ο Σπαλέτι να μας πείσει για το αντίθετο. Άλλωστε και ο ίδιος αναμένεται να κάνει rotation δίνοντας φανέλα βασικού στον Τότι και 3-4 ακόμα παγκίτες. Η Σαμπντόρια δεν έχει στόχους στο πρωτάθλημα αφού έχει μείνει πίσω από τις ευρωπαϊκές θέσεις ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει. Για τους Γενοβέζους το σημερινό ματς είναι το σημαντικό μέχρι τώρα στην χρονιά. Το γεγονός πως στον επόμενο γύρο όποιος προκριθεί υποδέχεται την Τσεζένα(Β' κατηγορία) αποτελεί τεράστιο κίνητρο αφού ο δρόμος για τα ημιτελικά είναι ορθάνοιχτος. Με δεδομένο πως η Σαμπντόρια θα τα δώσει όλα ψάχνοντας αντίδραση και από τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και η Ρόμα δείχνει να μην καίγεται για πολύ θα ποντάρουμε στο Χ2.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G & ΟVER: Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα που δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και 10 χρόνια. Στον Ανοέτα η Σοσιεδάδ την έχει κερδίσει 6 φορές στα τελευταία 8 και άλλα δύο έληξαν ισόπαλα. Ο Λούις Ενρίκε δεν μπορεί να αφήσει στην άκρη το κύπελλο, το Σάββατο κράτησε στον πάγκο τους Ινιέστα, Πικέ, Νεϊμάρ για να τους έχει ξεκούραστους στο σημερινό ματς κάτι που δείχνει πόσο υπολογίζει τους Βάσκους. Η Σοσιεδάδ είναι ομάδα με μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι της και θα τρέξει...τους Καταλανούς, όμως αμυντικά δεν έχει την απαραίτητη συνοχή. Παρόλο που υπάρχει ρεβάνς, πιστεύουμε πως θα γίνει εντυπωσιακό ματς σήμερα και θα ποντάρουμε στον συνδυασμό οver και γκολ-γκολ.

Τριάδα
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G & OVER  1,90
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
ΑΛΓΕΡΙΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ ΟVER 2,30

Moνό αποδεκτό
ΡΟΜΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ2 3,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου