Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ COPA AFRICA





Καλά τα πήγαμε και την Κυριακή, βγάλαμε την ιταλική μας δυάδα, πήραμε κέρδος με τους άσους της Κάλιαρι και της Σεβίλλης στο σύστημα, τι χάσαμε; τον άσο της Γιουνάιτεντ σε ένα καταπληκτικό ματς με το 1-1 πάντως να είναι δίκαιο και το οver στο Ξάνθη-ΠΑΣ που έμεινε 2-0 αλλά το ματς είχε ρυθμό και το 2,60 που πλήρωνε το οver ήταν υπερβολικό. Σήμερα μπαίνει στην μάχη του Κόπα Αμέρικα η επιλογή μας για κατάκτηση η Αίγυπτος έτσι θα ποντάρουμε στα δύο σημερινά ματς.

ΓΚΑΝΑ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ Χ2: H Γκάνα είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης και ο Αβρααμ Γκράντ έχει στην διάθεση του παίκτες με ποιότητα, Ασαμόα Γκιάν, οι αδερφοί Αγιού ξεχωρίζουν. Πάντως στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχουν κάποια θέματα αφού φήμες...έβγαλαν πλακωμένους τον Ασαμοά Γκιάν με τον Αγιού για την αρχηγία. Το πρόβλημα των Γκανέζων είναι η άμυνα και γενικά η αμυντική λειτουργία γενικότερα αφού δεν υπάρχει αμυντικό χαφ που να προσφέρει σταθερότητα αλλά και η άμυνα μπάζει. Η Ουγκάντα είναι μια κωλοπετσωμένη ομάδα με φοβερά αθλητικά προσόντα που λείπει από την διοργάνωση 39 χρόνια. Στον πάγκο έχει από το 2013 τον Σέρβο Μιλουτίν Σρεντόγεβιτς κάτι πους τις προσφέρει ομοιογένεια και δεμένο σύνολο. Δεν ξεχωρίζει κάποιος παίκτης αφού μόλις 3 αγωνιζόνται στην Ευρώπη. Δεν δέχεται γκολ εύκολα και στα τελευταία 6 επίσημα που έδωσε η εστία του σταθερότατου Ονιάγκο παραβιάστηκε μόλις δύο φορές. Η Ουγκάντα είναι σίγουρο πως θα παλέψει και θα δυσκολέψει τους Γκανέζους, διψάει για διάκριση και τα κενά στην άμυνα της ομάδα του Γκραντ μας οδηγούν στην έκπληξη και το Χ2.

ΜΑΛΙ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ 2: Τους λόγους που έχουμε επιλέξει την Αίγυπτο για κατάκτηση τους έχουμε αναφέρει από το Σάββατο, θα τους βρείτε και πιο κάτω...Σύνολο με συνοχή, γεμάτο εμπειρία και μεγάλη δίψα για διάκριση μετά την απουσία στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις λόγω του εμφυλίου πολέμου. Στον πάγκο υπάρχει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με το βιογραφικό του Αργεντινού να βγάζει νοκ άουτ τον οποιαδήποτε άλλο κόουτς της διοργάνωσης. Στο σύνολο ξεχωρίζουν ο Σαλάχ της Ρόμα και ο Ελ Νένι της Άρσεναλ. Η πρεμιέρα πάντα κρύβει δυσκολίες όμως το νεανικό Μάλι(μ.ο. ηλικίας 25) έχει ελάχιστους παίκτες με ποιότητα ενώ ένας από αυτούς ο Τραορέ της Μονακό είναι τραυματίας για το σημερινό ματς. Υπάρχει απογοήτευση αφού το Μουντιάλ δείχνει να απομακρύνεται αφού ξεκίνησε με ήττα από την Ακτή Ελεφαντοστού 3-1 και εντός έδρας 0-0 με το Γκαμπόν. Θα ποντάρουμε στους Φαράω που θέλουν να μπουν με το δεξί σε μια διοργάνωση που έχουν ως στόχο να την κατακτήσουν.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Είναι η πολυνίκης του θεσμού με 7 κατακτήσεις, όμως οι εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας την άφησαν εκτός διοργάνωσης τις 3 τελευταίες φορές. Επιστρέφει λοιπόν έχοντας στον πάγκο ένα γερόλυκο τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο με πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα. Προκρίθηκε εύκολα αφήνοντας έξω την Νιγηρία, ενώ άρχισε εντυπωσιακά και τα προκριματικά του Μουντιάλ με δύο νίκες επί του Κονγκό και της Γκάνας. Ηγέτης ο Σαλάχ της Ρόμα που δείχνει έτοιμος να πάρει στις πλάτες του την ομάδα. Στο κέντρο το δίδυμο της Premier League Ελ Νένι(Άρσεναλ) και τον εξτρέμ Ελ Μοχαμάντι(Χαλ) είναι απροσπέλαστο, ενώ υπάρχει και ο Ιμπραϊμ Σαλάχ της Ζάμαλεκ που τρέχει ασταμάτητα. Στην ενδεκάδα παίζουν αρκετοί της Αλ Αλχί και αυτό δίνει ομοιογένεια. Αν τα καταφέρουν και πάρουν την πρωτιά στον όμιλο με αντίπαλο την Γκάνα, το Μαλί και την Ουγκάντα στα προημιτελικά απέναντι σε Μαρόκο και Κονγκό θα έχουν τον πρώτο λόγο. Το γεγονός πως έχει λείψει τόσα χρόνια από το προσκήνιο θα δώσει έξτρα κίνητρο και μεγάλη δίψα στους παίκτες και ο Κούπερ με την εμπειρία που κουβαλάει στις πλάτες του αποτελεί εγγύηση για καλή πορεία. Θα ποντάρουμε στο 10,00.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΛΑΧ: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα επωμιστεί το βάρος στην επίθεση και όλοι στην ομάδα θα ψάχνουν αυτόν, με Μαλί και Ουγκάντα στον όμιλο μπορεί να σκοράρει εύκολα στο 11,00 αξίζει ποντάρισμα στον επιθετικό της Ρόμα.


Δυάδα
ΓΚΑΝΑ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ Χ2  2,20
ΜΑΛΙ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ 2  2,10

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΙΓΥΠΤΟΣ  10,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΛΑΧ(ΑΙΓΥΠΤΟΣ)  11,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου