Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΝΥΧΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΓΚΕΡ


Την Παρί την περιμέναμε να μασάει σίδερα, η τριάδα του κέντρου όπως προβλέψαμε έφαγε αμάσητους τους κουρασμένους Καταλανούς...όμως αυτό που δεν περιμέναμε ήταν την τραγική αντίδραση της Μπαρτσελόνα, βασικά όχι τραγική δεν υπήρχε καν αντίδραση. Πλέον η ανεπάρκεια του Λουίς Ενρίκε δεν μπορεί να κρυφτεί... Στο άλλο ματς η Ντόρτμουντ αυτοκτόνησε μόνη της, δεν γίνεται ρε συ Ομπαμεγιάνγκ να χάνεις τέτοια γκολ....δεν γίνεται να εκτελείς τόσο τραγικά πέναλτι. Η Μπενφίκα πήρε την νίκη με μία τελική στο τέρμα, με τον Μήτρογλου να βάζει ένα από συνηθισμένα παράξενα γκολ του. Στην ρεβάνς πάντως οι Πορτογάλοι θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Στοιχηματικά μας πλήρωσε ο άσος σε συνδυασμό με το οver της Παρι στο 4,75. Πάμε τώρα στα σημερινά που έχουμε άλλα δύο σούπερ ματς.


ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: Συνηθισμένο ζευγάρι στην φάση των νοκ άουτ με την Μπάγερν να έχει τρεις προκρίσεις (2005, 2013,2014). Οι δύο ομάδες δεν περνούν και την καλύτερη τους φάση αφού υπάρχει γκρίνια για τις εμφανίσεις τους. Η Μπάγερν μπορεί να βρίσκεται στο +7 όμως παίζει χωρίς αντίπαλο και όλες οι νίκες της έρχονται με πολύ κόπο και στα τελευταία λεπτά. Ο Αντσελότι διαχειρίζεται απλά το ρόστερ, όμως φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα ενέργειας και δημιουργικότητας, με τον Μίλερ να κάνει κάκιστη χρονιά, τον Ρόμπεν να μην έχει σταθερότητα, τον Ριμπερί να είναι εκτός με τον Λεβαντόφσκι είναι μόνος του.  Η Άρσεναλ και φέτος λιγοψύχησε στην μάχη του τίτλου, ο Βενγκέρ ίσως διανύει την τελευταία του χρονιά στην ομάδα. Για αυτό ακριβώς τον λόγο θεωρώ πως η Άρσεναλ ήρθε η ώρα να πάρει μια μεγάλη πρόκριση στο Champions League έχει γίνει βαρετό να μένει έξω νωρίς... Η Μπάγερν παίζει σαν υπνωτισμένη κάτι λογικό αφού οι παίκτες στα ματς της Bundesliga μοιάζουν να μην έχουν κίνητρο. Ο Μπόατενγκ είναι απώλεια στην άμυνα, ενώ ο Τσάμπι Αλόνσο μπορεί να είναι παικταράς αλλά στα τρεξίματα πλέον υστερεί χαρακτηριστικά. Μας έχει καρφωθεί το διπλό του 8,00...ας κάνει ένα μεγάλο ματς η Άρσεναλ επιτέλους. Πιο συντηρητική επιλογή τα 2-3 γκολ αφού δύσκολα θα ανοίξει περισσότερο το ματς.

ΡΕΑΛ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 3,5: Ζευγάρι με τεράστιο ενδιαφέρον...που μυρίζει ματσάρα με ρυθμό και πολλά γκολ. Η Νάπολι του θεότρελου Σάρι παίζει με διαφορά την πιο ωραία μπάλα στην Ιταλία. Φουλ επίθεση, σκοράρει σαν πολυβόλο, είναι 18 ματς αήττητη, παίζει καθαρό 4-3-3 με τους ταχύτατους Μέρτενς, Ινσίνιε, Καχεγόν στην επίθεση και δύο επιθετικά μπακ Χισάι, Γκουλάμ. Αυτά βέβαια έχουν και τα μειονεκτήματα τους, αμυντική αστάθεια και πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Η Ρεάλ φέτος είναι κυνική, δεν εντυπωσιάζει, όμως είναι στην κορυφή στην La Liga και δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Ο Ζιντάν έχει πλέον τους πάντες στην διάθεση του εκτός του Μπέιλ και η ψυχολογία στην Βασίλισσα είναι στα ύψη. Η Νάπολι δείχνει αποφασισμένη να παίξει στα ίσια την Ρεάλ, χωρίς να φοβηθεί, άλλωστε θα έχει στο πλευρό της 10.000 οπαδούς αλλά και τον Μαραντόνα που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Η Ρέαλ βέβαια δεν είναι Μπολόνια και αν βρει κενούς χώρους θα τους σκοτώσει, όμως η άμυνα των Μερένγκες δέχεται εύκολα (13 στα 17 έχει παραβιαστεί η εστία της στο Μπερναμπέου). Super ματς, πάνω κάτω η μπάλα, φάσεις γκολ...αυτό φανταζόμαστε.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΡΗΣ 1: Ο Αγροτικός Άστερας είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην κατηγορία. Ο μεγαλομέτοχος δεν χρωστάει σε κανέναν, υπάρχει καλό κλίμα γύρω από την ομάδα και έχει 7 νίκες σε 7 ματς στην έδρα του. Όποιος έχει πάει στο γήπεδο του Εύοσμου ξέρει τις ιδιαιτερότητες  που έχει...πραγματικό κλουβί. Ο Άρης δεν είναι καλά, υπάρχει γκρίνια γύρω από τον Αναστόπουλο και γενικότερα μεγάλη πίεση πάνω από την ομάδα. Άσος στο 4,30 για την ομάδα του Εύοσμου.

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2  8,00

Δυάδα
ΡΕΑΛ-ΝΑΠΌΛΙ ΟVER 3,5  2,25
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ 2,05

Δυάδα Anytime Scorer
ΣΑΝΤΣΕΣ(ΑΡΣΕΝΑΛ)  3,50
ΜΕΡΤΕΝΣ(ΝΑΠΟΛΙ)  2,90

Μονό αποδεκτό
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΡΗΣ 1  4,30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου