Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΤΣΙΚΝΙΣΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


Η Άρσεναλ για ακόμη μια φορά απέδειξε πως δεν το έχει...καλό πρώτο ημίχρονο, αντεπιθέσεις φωτιά θα μπορούσε να κάνει το 1-2. Τα πάντα τέλειωσαν στον τραυματισμό του Κονσιελνί...κατεβασμένοι διακόπτες και ισοπέδωση από τα πάντσερ που μυρίστηκαν αίμα και πάτησαν γκάζι. Tέλος εποχής για τον Βενγκέρ, δίπλα στην λέξη loser θα μπει το όνομα της Άρσεναλ. Στο Μπερναμπέου τα πράγματα κύλησαν όπως ακριβώς τα περιμέναμε αλλά αυτό δεν αρκούσε για να πληρωθούμε. Ελκυστικό το Europa League με πολλές επιλογές.

ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ 1: Δεν είναι ποντάρισμα επειδή έχουμε παρασυρθεί από το γενικότερο κλίμα ευφορίας γύρω από τον ΠΑΟΚ, αλλά ουσιαστικό αφού ο Δικέφαλος βγάζει ενέργεια, παίζει ωραία μπάλα, θα έχει γεμάτο γήπεδο που θα το δώσει ώθηση και πάντα στην Ευρώπη κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους παίζει καλά. Η Σάλκε βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, θα κάνει rotation και γενικότερα θα προβληματιστεί από την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ο άσσος στο 3,80 έχει μεγάλη αξία.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Χ: Ομάδες που έρχονται από το Champions League, όπου τερμάτισαν στην τρίτη θέση στον όμιλο τους. Έρχονται επίσης από μεγάλη διακοπή στα εγχώρια πρωταθλήματα που βρίσκονται στην κορυφή. Δείχνει αρκετά ισορροπημένο και θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΟΜΑ Χ: Δύο καλές ομάδες σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι. Η Βιγιαρεάλ βασίζεται στην αμυντική λειτουργία αφού έχει την καλύτερη άμυνα της La Liga. H Ρόμα έχει βελτιώσει πάρα πολύ την άμυνα της και έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 9 από τα τελευταία 13 ματς. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER: Η Γκλάντμπαχ είναι αναγεννημένη με τέσσερις σερί νίκες με τον Χέκινγκ στο τιμόνι και υψηλές φιλοδοξίες στην διοργάνωση. Στο Μπορούσια Πάρκ είναι συνηθισμένο να βλέπουμε ματς με υψηλό τέμπο. Θα βοηθήσει η Φιορεντίνα που είναι ομάδα που φέρνει όver για πλάκα το τελευταίο διάστημα (14 σε 17 ματς). Ποντάρουμε στο οver του 1,95.

ΘΕΛΤΑ-ΣΑΧΤΑΡ ΟVER: Η Θέλτα είναι σοκαρισμένη από τον αποκλεισμό από τον τελικό κυπέλλου από την Αλαβές, ενώ την Κυριακή έχασε από την Ατλέτικο παρότι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 85'. Ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς ειδικά στο Βίγκο. Η Σαχτάρ μπορεί να έχει να παίξει επίσημο ματς δύο μήνες είναι όμως ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, έχει ένα σωρό Λατινοαμερικάνους στο ρόστερ, στους ομίλους έκανε πάρτι με 6 νίκες και 21 γκολ ενεργητικό. Το 2,00 του οver είναι ελκυστικό.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΖΕΝΙΤ ΟVER:  Η Άντερλεχτ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στο Βέλγιο. Είναι ομάδα με επιθετική διάθεση, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα 56 γκολ σε 26 ματς. Αντίστοιχα στο Europa έχει 6 οver σε 8 ματς και τα 2 που ήταν under ήρθαν με 1-1. Η Ζενίτ έχει τεράστια ποιότητα, στους ομίλους πέρασε εύκολα,σκόραρε σε όλα τα ματς τουλάχιστον 2 γκολ και έχασε μόνο από την Αλκμάαρ την τελευταία αγωνιστική που ήταν αδιάφορη. Περιμένουμε γκολ και εδώ.

Σύστημα 2-3
ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ 1  3,80
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Χ  3,10
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΟΜΑ Χ  3,30

Τριάδα
ΘΕΛΤΑ-ΣΑΧΤΑΡ ΟVER 2,00
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER 1,95
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΖΕΝΙΤ ΟVER 1,95



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου