Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΛΕΙΠΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ



Κάναμε καλή εμφάνιση την Κυριακή αλλά οι τελικές...δεν ήταν καλές με αποτέλεσμα να μην στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Τα ζευγάρια του Champions League αυτήν την εβδομάδα δεν είναι τόσο εμπορικά όσο της προηγούμενης αλλά είναι δεδομένο πως θα μας χορτάσουν μπάλα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΟΝΑΚΟ 2: Η Μονακό φέτος εντυπωσιάζει, σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια έχοντας φτάσει τα 104 γκολ σε 39 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ζαρντίμ έχει φτιάξει ένα εκρηκτικό σύνολο που πρεσάρει ψηλά, πιέζει τον αντίπαλο, έχει δύο σπουδαίο ακραία μπακ που τρέχουν χιλιόμετρα σε κάθε ματς (Μεντί, Σιντιμπέ), δύο σκυλιά χαφ Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, αλλά και τετράδα φωτιά μπροστά με τους ακραίους Σίλβα, Λεμάρ να συνδυάζονται άψογα με το επιθετικό δίδυμο Φαλκάο, Ζερμέν. Από την άλλη η Σίτι μπορεί να δείχνει βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, όμως έχει έναν ξενερωμένο Αγουέρο που παίζει επειδή τραυματίστηκε ο Ζεσούς, έχει έναν Φερναντίνιο που στα τελευταία ματς παίζει δεξιός μπακ για να καλύψει τα αμυντικά κενά. αλλά και έναν Γιάγια Τουρέ που αν βρεθεί σήμερα ως μοναδικός αμυντικός χαφ κόντρα στα άλογα της Μονακό τον βλέπω να κάνει εμετό... Αλλά πάνω από όλα για την Σίτι αυτό που φωνάζει πιο πολύ είναι το μπέρδεμα του Γκουαρντιόλα. κάτι δεν έχει υπολογίσει καλά ο Ισπανός κόουτς. Δεν ξέρω αλλά τις 2-3 φορές που είδα Μονακό έπαθα πλάκα με την ταχύτητα που παίζει και το πόσο δουλεμένη ομάδα είναι...αυτό το 6,00 του διπλού δεν γίνεται να μην πονταριστεί.

ΛΕΒΕΡΚΟΎΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ G/G: Η χρόνια και των δύο είναι κάτω από τα στάνταρ που τις έχουμε συνηθίσει, πάντως το τελευταίο διάστημα είναι σε αγωνιστική άνοδο. Η Ατλέτικο δεν έχει σε καμία περίπτωση την γνωστή της συνοχή στην άμυνα, αλλά δεν βγάζει και εκείνη την απίστευτη ένταση στο παιχνίδι της που είχαμε συνηθίσει. Η απουσία του Γκοντίν είναι τεράστια στο σημερινό ματς και η Λεβερκούζεν που πάντα εντός έδρας είναι δυνατή στην Ευρώπη θα βρει τρόπο να σκοράρει...από την άλλη όμως στην άμυνα έχει τα θέματα της και η ομάδα του Σιμέονε θα βρει τον τρόπο να σκοράρει επίσης.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΟΝΑΚΟ 2  6,00

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΟΝΑΚΟ ΟVER 1,60
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΙΚΟ G/G  1,95


Anytime Scorer
ΜΠΕΡΝΑΝΤΟ ΣΙΛΒΑ (ΜΟΝΑΚΟ)  5,00
ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ(ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ) 3,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου