Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΕ 42 ΜΑΤΣ...



Επιστρέφουμε σήμερα με το Europa League αφού τα 4 ματς του Champions League δεν προσφερόταν για πολλά. Να πούμε απλά για ακόμη μια φορά πως ο Γκουαρντιόλα απέδειξε πως είναι ξεροκέφαλος...Κολάροφ σέντερ μπακ αν είναι δυνατόν; O Σέρβος φταίει και στα τρία γκολ της Μονακό αφού ήταν μια ταχύτητα πιο αργός, ενώ στον πάγκο ξεκουραζόταν ο ταχύτατος και κανονικός κεντρικός αμυντικός Οταμέντι. Άβυσσος το κεφάλι του Πεπ...


ΑΓΙΑΞ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Χ2: Στο πρώτο ματς ποντάραμε στους Δανούς και δικαιωθήκαμε. Μιλάμε για ομάδα που σε 42 επίσημα ματς φέτος έχει μία μόλις ήττα(από την Λέστερ στην Αγγλία). Είναι πολύ αθλητική ομάδα, τρέχει ασταμάτητα και ξέρει να παίζει για το αποτέλεσμα. Ο Άγιαξ δεν θα έχει σήμερα τον αρχηγό του Κλάασεν που έχει φέτος 16 γκολ και 9 ασίστ. Οι Ολλανδοί θα ψάξουν για την ανατροπή αλλά θα τα βρουν σκούρα κόντρα στην αμυντική λειτουργία της Κοπεγχάγης, μιλάμε για ομάδα που έχει ξεχάσει πως είναι να χάνεις...και θα βρει κενούς χώρους να παίξει στην κόντρα. Στο 2,00 μου κάνει το Χ2.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Είναι δεδομένο πως η Μπεσίκτας αυτήν την στιγμή είναι πιο ποιοτική ομάδα από τον Ολυμπιακό. Αγωνίζεται εντός έδρας στο νεόκτιστο και κατάμεστο γήπεδο της και το 1-1 του πρώτου ματς της δίνει προβάδισμα πρόκρισης. Όμως η φυγή του Μπέντο έχει αλλάξει εμφανώς τον αέρα στον πρωταθλητή Ελλάδας που δείχνει αποφασισμένος να παλέψει... Υπάρχει και μια σημαντική απουσία για τους Τούρκους του Μαρσέλο στην άμυνα κάτι που θα αφήσει μεγάλο κενό. Γενικά βλέπουμε ένα ματς με φάσεις και την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες, Πάμε με το οver.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ 1: Γνωρίζονται πλέον πολύ καλά αφού κοντράρονται για τρίτη φορά μέσα σε 10 μέρες. Από την εικόνα των δύο προηγούμενων η Γκλάντμπαχ βγαίνει από πάνω, αφού κέρδισε 4-2 στο πρωτάθλημα και πήρε το 1-1 στο πρώτο ματς. Υπάρχουν στιγμές που βγάζει απίστευτη ποιότητα στο χορτάρι ειδικά επιθετικά. Στην έδρας της πάντα αποκτά περισσότερο δύναμη μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση αφού έχει προβάδισμα και θα ποντάρουμε πάνω της. Η φετινή Σάλκε είναι φανερό πως έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και έχει τεράστια πίεση πάνω της.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΘΕΛΤΑ ΟVER: Απόλυτα ισορροπημένο το πρώτο ματς με την Θέλτα να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης με το 2-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ στο 90'. Η Κράσνονταρ είναι ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της και θα πιέσει για την ανατροπή. Από την άλλη όμως η Θέλτα θα βρει χώρους, είναι ικανότατη ομάδα στην αντεπίθεση αφού διαθέτει ταχύτατους μεσοεπιθετικούς. Ποντάρουμε στο υψηλό οver του 1,95.

Δυάδα
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΘΕΛΤΑ ΟVER 1,95
ΑΓΙΑΞ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ X2  1,95

Δυάδα
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER 2,05
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ 1  2,15

Αnytime Scorer
ΤΑΛΙΣΚΑ(ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ)  3,00
ΡΑΦΑΕΛ(ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ) 2,50
ΑΣΠΑΣ(ΘΕΛΤΑ) 2,50

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. -ΡΟΣΤΟΦ  2-1  11,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου