Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΡΕΑΛ




Αν με την Κοπεγχάγη πέσαμε έξω αφού οι Δανοί έκαναν κάκιστη εμφάνιση και είναι τυχεροί που δεν δέχτηκαν παραπάνω γκολ, αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι η Γκλάντμπαχ...το πρώτο γκολ της Σάλκε μπαίνει με τριπλή κόντρα και το πέναλτι είναι τουλάχιστον αστείο. Κρίμα για αυτήν την ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς και μεγάλη φαντασία. Δεν θα ανοιχτούμε πολύ σήμερα, αφήσαμε έξω μερικά σημεία... Τορίνο οver 3,5, Στόουκ γκολ-γκολ, Γουέστ Χαμ οver.





ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ 1: Η Ρεάλ δεν είναι καλά και φαίνεται ξεκάθαρα στα τελευταία ματς...Κόντρα σε Μπέτις και Νάπολι την ξελάσπωσε ο Ράμος που θα έχει στην άμυνα δίπλα του τον Νάτσο αφού Πέπε και Βαράν είναι εκτός. Το Σαν Μαμές είναι απόρθητο φρούριο και δίνει φοβερή δύναμη στην Μπιλμπάο, σε 19 ματς φέτος εκεί έχει μία ήττα τον Αύγουστο με 1-0 από την Μπαρτσελόνα, 3 ισοπαλίες και 16 νίκες. Οι Βάσκοι έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με την Σοσιεδάδ, στις κερκίδες θα επικρατεί πανδαιμόνιο αφού υπάρχει τεράστιο μίσος για την Βασίλισσα στην Χώρα των Βάσκων. Θα ποντάρουμε στον άσο του 5,00.

ΒΕΡΟΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2: Δεν εξετάζουμε αν υπάρχει κάτι περίεργο αλλά το 7,00 του διπλού απλά δεν υπάρχει. Η Βέροια έχει 8 σερί ήττες, με γκολ 22-1 σε αυτά τα ματς. Σημαντικές απουσίες στην άμυνα για την ομάδα της Ημαθίας. Μετρά  μόνο δύο νίκες σε όλη την σεζόν...Η Κέρκυρα έχει σχεδόν σωθεί, παίζει χωρίς άγχος και είναι φορμαρισμένη με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Πως θα βρει η Βέροια τρόπο να αλλάξει την κατάσταση; Αν το ματς παιχτεί στα ίσια το 7,00 του διπλού είναι δώρο...

ΠΟΓΚΟΝ-ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ 2: Η πρωτοπόρος στην βαθμολογία στην Πολωνία Γιαγκελόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Πογκόν. Έρχεται από δύο σερί νίκες με τεσσάρες ενώ είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση έχοντας πετύχει 50 γκολ σε 25 ματς. Τα πάει καλά και εκτός έδρας με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες μέχρι τώρα. Η Πογκόν στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη επί της προτελευταίας στην βαθμολογία Πιαστ και είναι φανερά ντεφορμέ. Στο 2,70 έχει ξεκάθαρη αξία το διπλό αφού μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας είναι σε καλή κατάσταση και παίζει με την 10η και φανερά σε κακή κατάσταση.


KΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1: Ματς κλειδί για την Κρίσταλ Πάλας που παλεύει για την παραμονή. Μετά την διακοπή έχει να παίξει με Τσέλσι, Άρσεναλ εντός και Σαουθάμπτον εκτός. οπότε η νίκη στο σημερινό είναι απαραίτητη αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Ο Αλαρντάις έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της και έρχεται από δύο σπουδαίες νίκες με Μίντλεσμπρο και Γουέστ Μπρομ κρατώντας και στα δύο ματς το μηδέν που ήταν και το μεγάλο πρόβλημα για τους Λονδρέζους. Η Γούτφορντ χωρίς να εντυπωσιάζει όπως την περσινή χρονιά δείχνει πως δεν θα κινδυνεύσει αφού βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, αγνοεί την νίκη στα τελευταία τρία ματς και εκτός έδρας στα τελευταία 9 κέρδισε μόνο την Άρσεναλ... Θα ποντάρουμε στο μεγαλύτερο κίνητρο των γηπεδούχων που παλεύουν για την επιβίωση τους, έστω και στο μικρό για την δυσκολία του αγώνα 1,90.

XOΦΕΝΧΑΪΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1: Η φετινή Χόφενχαϊμ παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο από την αρχή της χρονιάς, είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης...έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να παίζει εντυπωσιακά. Δείχνει χαρακτήρα, ακόμα και στις κακές τις μέρες φροντίζει να μην χάνει, έτσι έχει μόλις δύο ήττες σε 24 ματς και είναι το φαβορί για την 4η θέση και τα προκριματικά του Champions League. Eντός έδρας δεν έχει ήττα σε 12 ματς με 7 νίκες και 5 ισοπαλίες. Η Λεβερκούζεν κάνει τραγική χρονιά, ο Σμίντ αποχαιρέτησε τον πάγκο της πριν λίγες μέρες, αλλά ούτε με τον νέο τεχνικό έδειξε βελτιώση στο εντός έδρας 1-1 με την Βέρντερ. Στο αδιάφορο ματς με την Ατλέτικο την Τετάρτη το μόνο που πήρε είναι επιπλέον κούραση...Ποντάρουμε σε αήττητη έδρα, καλύτερη ομάδα (4η με 10η θέση, 11 βαθμούς διαφορά) σε απόδοση πάνω από 2,00 και να το χάσουμε έχουμε ποντάρει σωστά.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Όσο συνεχίζει να μας πληρώνει η Φράιμπουργκ με τα οverακιά της θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε πάνω της. Πλέον είναι η πιο οver ομάδα της Bundesliga με 18 σε 24 ματς, ειδικά εκτός έδρας έχει 10 σε 12 ματς. Στο 1-1 με την Χοφενχαϊμ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να έχει δεχτεί πολλά γκολ, αλλά στο δεύτερο είχε και δοκάρι, οπότε από συγκυρία έμεινε στο under. Η Άουγκσμπουργκ μέσα στο 2017 έχει 6 οver σε 8 ματς, ενώ στα τρία τελευταία εντός έφερε οver 3,5. Το οver του 2,10 έχει ξεκάθαρη αξία.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΛΕΙΨΙΑ 1: Το προηγούμενο Σάββατο είδα σχεδόν όλο το παιχνίδι της Λειψίας με την Βόλφσμπουργκ με τους Ταύρους να κάνουν τραγική εμφάνιση, χωρίς σχεδόν καμία ευκαιρία γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα, ενώ είχε προηγηθεί και η ισοπαλία στο Άουγκσμπουργκ. Γενικότερα δείχνει να έχει μπουκώσει...το τελευταίο διάστημα, είναι φανερό πως δεν έχει τα τρεξίματα και την ενέργεια που είχε το προηγούμενο διάστημα, Στο σημερινό ματς θα λείψει και ο κομβικός και μετρονόμος της ομάδας Κεϊτά, είναι κάτι σαν τον Καντέ για την Τσέλσι. Η Βέρντερ βρίσκεται στο καλύτερο της σημείο μέσα στην χρονιά, μετά τις τρεις σερί νίκες πήρε βαθμό και στο Λεβερκούζεν και για πρώτη φορά μετά από καιρό βρίσκεται έστω και στην ισοβαθμία εκτός επικίνδυνης ζώνης. Με μπροστάρη τον φοβερό Γκνάμπρι (10 γκολ) που επιστρέφει από τιμωρία θα ποντάρουμε στον άσο του 3,25 για την παθιασμένη Βέρντερ.

Μονό αποδεκτό
ΒΕΡΟΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2  7,00

Σύστημα 2-3
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ 1  5,00
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΛΕΙΨΙΑ 1  3,25
ΠΟΓΚΟΝ-ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ 2  2,70

Τριάδα
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1  1,90
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 2,10
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1 2,00

*H στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου