Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΜΠΑΓΕΡΝ



Την Πέμπτη παίξαμε καλά αλλά στις λεπτομέρειες πήγαμε κουβά...στην επιλογή της Ρόμα μόνο πέσαμε τελείως έξω. Το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι για πολλά, με το ζόρι θα ποντάρουμε, αύριο είναι τα καλά.





ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Η Μπόρνμουθ δεν είναι καλά και φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα της...αγνοεί την νίκη 9 αγωνιστικές με 6 ήττες και 3 ισοπαλίες. Η ισοπαλία με 10 παίκτες στο Ολντ Τράφορντ έφερε απώλειες με τραυματισμούς και τιμωρίες. Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε από την Τσέλσι αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, έχει ποιότητα σαν ομάδα και στα 5 τελευταία εκτός έχασε μόνο από την Λέστερ. Το διπλό στο 2,95 έχει αξία.

ΛΙΝΤΣ-ΚΠΡ 1: Η ιστορική Λιντς φέτος δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για επιστροφή στην Premier League και αυτό έχει ξεσηκώσει τον κόσμο της, με το Έλαντ Ρόουντ να είναι κατάμεστο σήμερα. Τα παγώνια είναι ομάδα με μεγάλη σοβαρότητα φέτος, δεν χάνουν εύκολα και έρχονται από το 1-1 στην έδρα της Φούλαμ δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης στο 95'. Η ΚΠΡ δεν έχει στόχο, βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και εκτός έδρας χάνει σε δυναμική, έχει 3 νίκες στα τελευταία 4 πάντως. Θα ποντάρουμε στον άσο του 1,90 για ομάδα που έχει τεράστιο κίνητρο, μεγάλη δίψα και στήριξη από τον κόσμο της,

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΟVER 3,5: Όταν η Μπάγερν πιάνει το 100% απλά την ακολουθείς και αυτή την στιγμή η ομάδα του Αντσελότι πετάει φωτιές. Η Άιντραχτ δεν είναι καλά, έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και πάει αποδεκατισμένη στο Μόναχο. Το 4-0 μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό.

ΛΕΙΨΙΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER: Η Λειψία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, είναι η μόνη που βρίσκεται σχετικά κοντά στην Μπάγερν και το -7 αυτή την στιγμή. Δείχνει δεδομένο πλέον ότι θα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα και στους ομίλους του επόμενου Champions League κάτι που κάνει την χρονιά της κάτι παραπάνω από ονειρική αφού μην ξεχνάμε πως είναι νεοφώτιστη. Παίζει ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο, πιέζει ασφυχτικά τον αντίπαλο και σκοράρει με ευκολία. Μετρά εντός έδρας 8 οver σε 11 ματς. Η Βόλφσμπουργκ κάνει τραγική χρονιά και κινδυνεύει με υποβιβασμό, ο Γιόνκερ που έκανε ντεμπούτο στο 1-1 με την Μάιντς είναι ο τρίτος προπονητής της μέσα στην χρονιά. Θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ OVER: H Φράιμπουργκ επανήλθε στις νίκες με σπουδαίο διπλό στην έδρας Άιντραχτ και δείχνει ικανή να παλέψει μέχρι τέλους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κάτι που διεκδικεί και η Χόφενχαϊμ αλλά με περισσότερες αξιώσεις αφού τώρα βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Οι γηπεδούχοι είναι η πιο...οver ομάδα της Bundesliga με 18 σε 23 ματς. Δεν πάει πίσω και η Χόφενχαϊμ που παίζει επιθετικά και έχει μείνει άσφαιρη μόλις δύο φορές φέτος σε 23 ματς στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με το οver άλλωστε έχουν γκολ τα ματς μεταξύ τους με 12 γκολ-γκολ σε 16 ματς.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΚΟΡΟΝΑ ΟVER: Η Γιαγκελόνια κυνηγά τον τίτλο αφού η χρονιάς της είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα. Είναι άκρως επιθετική ομάδα και έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά της Λέγκια. Εντός έδρας έχει 9 οver σε 12 ματς. Δεν πάει πίσω και η Κορόνα σε επιθετικότητα που κυνηγά μια θέση στην οκτάδα, αλλά εκτός έδρας χάνει σε δυναμική έχοντας 9 ήττες σε 12 ματς...τα 8 από αυτά ήταν οver. Ποντάρουμε στα πολλά γκολ ενώ αν τα συνδυάσουμε και με τον άσο ανεβάζουμε απόδοση.

Τριάδα
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2  2,95
ΛΙΝΤΣ-ΚΠΡ 1  1,90
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΚΟΡΟΝΑ 1 & ΟVER 2,30

Τριάδα
ΛEIΨΙΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER  1,80
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΊΜ ΟVER 1,80
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.  ΟVER 3,5 2,15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου