Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ



Πέρασε και δεν ακούμπησε η χτεσινή μέρα με μία μόνο από τις 6 επιλογές να βρίσκει στόχο. Το λέγαμε άλλωστε πως η μέρα δεν ήταν καλή. Κάπως καλύτερα σήμερα τα πράγματα με σημεία που έχουν παικτική αξία.




ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΕΡΛΝΙ ΟVER 3,5: Η Λίβερπουλ στο 3-1 κόντρα στην Άρσεναλ θύμισε για πρώτη φορά το 2017 την ομάδα που θαυμάζαμε πριν αλλάξει ο χρόνος. Η Μπέρλνι δείχνει να τα έχει παρατήσει...αφού αγνοεί την νίκη εδώ και 5 ματς, ενώ κατάφερε να αποκλειστεί στο κύπελλο από την Λίνκον oμάδα δύο κατηγοριών πιο κάτω και μάλιστα εντός έδρας. Εκτός έδρας είναι η πιο αδύναμη ομάδα της Premier League με 11 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 13 ματς. Περιμένουμε από την ομάδα του Κλοπ να κυριαρχήσει και να μας δώσει ένα ματς με πολλά γκολ, φυσικά αμυντικά δεν υπάρχει σταθερότητα και εύκολα μπορεί να δεχτεί γκολ.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1: Ντέρμπι της χώρας των Βάσκων με τις δύο ομάδες φέτος να πραγματοποιούν καλές πορείες και να βρίσκονται στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας με την Σοσιεδάδ βέβαια να διεκδικεί ακόμα και την 4η θέση. Την δεδομένη στιγμή πάντως οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, αφού η Μπιλμπάο δείχνει σημάδια κούρασης . Επίσης η ομάδα του Βαλβέρδε εκτός έδρας είναι τραγική...αφού σε 12 ματς έχει 8 ήττες.

ΘΕΛΤΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2: Η Θέλτα την Πέμπτη κέρδισε με 2-1 την Κράσνονταρ και αναμένεται στο σημερινό ματς να γίνει rotation σε μεγάλο βαθμό ενόψει της ρεβάνς της Ρωσίας. O Mπερίσο άφησε εκτός 5 βασικούς και ίσως αφήσει και άλλους στον πάγκο. Η Βιγιαρέαλ έχει φορμαριστεί με 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς έχοντας ηττηθεί μόνο από την Ρεάλ. Έχει την καλύτερη άμυνα στην La Liga με 19 γκολ παθητικό και κυνηγά την 4η θέση και το champions league. Στο 2,60 δέχομαι να ρισκάρω με το κίτρινο υποβρύχιο.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2: Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα, πιο δουλεμένη με αγωνιστικό πλάνο που τηρείται από την αρχή της χρονιάς. Η ΑΕΚ μπορεί να είναι βελτιωμένη με τον Χιμένεθ δεν παύει να έχει όμως αδυναμίες. Ο Ίβιτς έχει πολλές λύσεις για να διαχειριστεί όπως νομίζει το ματς και η ομάδα του είναι πιο ποιοτική από την ΑΕΚ. Το 3,75 του διπλού αδικεί την ποιότητα του ΠΑΟΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΞΑΝΘΗ G/G: Δυνατή η Κέρκυρα φέτος, έχει σωθεί έχοντας μία μόλις ήττα στα τελευταία 6 ματς.  Στα τελευταία 9 ματς εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ και πλέον παίζει χωρίς άγχος, Σημαντικό απουσία ο κομβικός για την άμυνα Ιωάννου και ο αμυντικός μέσος Κεϊτά. Η Ξάνθη φορμαρίστηκε ξανά έχοντας 3 σερί νίκες με το αγαπημένο της 1-0. Κυνηγά με αξιώσεις την πεντάδα και η νίκη στο σημερινό ματς θα είναι σημαντικό βήμα μετά την απώλεια του Παναθηναϊκού χτες αλλά και το γεγονός πως η ΑΕΚ επίσης μπορεί να χάσει βαθμούς. Δύσκολα χάνουν οι γηπεδούχοι στο νησί, βρίσκει γκολ η Ξάνθη έστω και με λίγες ευκαιρίες. Θα ποντάρουμε στο γεμάτο γκολ-γκολ του 2,25.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ 2: Το κύπελλο Αγγλίας είναι γεμάτο επικές ιστορίες...η Μίλγουολ είναι ιστορική ομάδα και τώρα βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία. Για να φτάσεις στα προημιτελικά άφησε εκτός 3 ομάδες της Premier League(Λέστερ, Γούοτφορντ, Μπόρνμουθ). Τρέχει αήττητο σερί 17 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και έχει ψυχολογία νικητή. Πρόκειται για ομάδα του Λονδίνου, οπότε το ματς έχει χαρακτήρα ντέρμπι με τους οπαδούς της Μίλγουολ να έχουν κάκιστη φήμη...Η Τότεναμ σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά είναι δεδομένο πως θα τους υποτιμήσει. Από αυτή την στήλη έχουμε πληρωθεί και τις 3 νίκες-προκρίσεις της Μίλγουολ στους προηγούμενους γύρους, τιμής ένεκεν λοιπόν θα ποντάρουμε και σήμερα στο θαύμα της, άλλωστε πληρώνει 21,00.

Μονό αποδεκτό
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ 2   21,00

Δυάδα
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΞΑΝΘΗ G/G  2,25
AEK-ΠΑΟΚ 2  3,75

Σύστημα 2-3
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΕΡΛΝΙ ΟVER 3,5  2,25
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1  2,20
ΘΕΛΤΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2  2,60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου