Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ



Η Κυριακή αποδείχτηκε καταστροφική αφού σχεδόν τα πάντα... με τον κουβά να είναι καλός μας σύντροφος τελευταία. Η διακοπή μας πρόσφερε μερικές μέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας. Ματς εθνικών ομάδων τις επόμενες μέρες με την αρχή να γίνεται σήμερα με την ζώνη της Ασίας και την Νότιας Αμερικής. Η τριάδα από την Ασιατική ζώνη ξεκινάει στις 13:30 για αυτό είναι χωρίς ανάλυση.



ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΧΙΛΗ ΟVER: Η Αργεντινή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού την δεδομένη στιγμή με την 5η θέση παίζει μπαράζ για την πρόκριση με αποτέλεσμα η νίκη στο σημερινό ματς να είναι απαραίτητη. Σε λίγο καλύτερη θέση η Χιλή που έχει έναν βαθμό παραπάνω και στην 4η θέση. Οι Αργεντινοί έχουν απωθημένα κόντρα στους Χιλιανούς αφού οι δύο χαμένοι τελικοί του Κόπα Αμέρικα έχουν αφήσει σημάδια. Γεμάτες ποιότητα οι δύο ομάδες η Αργεντινή θα παίξει για την νίκη αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν κόντρα στην Χιλή του Σάντσες έστω και αν θα λείψει ο Βιδάλ.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ Χ: Nτέρμπι κορυφής με την πρωτοπόρο Βραζιλία να δοκιμάζεται στην έδρα της δεύτερης Ουρουγουάης. Ο Σουάρες είναι μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους που στηρίζουν πολλά στο δημιουργικό κομμάτι από τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα. Η ισοπαλία δείχνει να αφήνει ευχαριστημένους και τους δύο...

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟVER: H Παραγουάη έρχεται από δύο οδυνηρές ήττες από Βολιβία και Περού με αποτέλεσμα να παίζει σήμερα ίσως το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσεις ελπίδες πρόκρισης. Ο Ισημερινός με 200 βαθμούς δεν μπορεί να αισθάνεται άνετος, αλλά είναι ομάδα με εμπειρία και σταθερό κορμό τα τελευταία χρόνια. Με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα παίξουν αποκλειστικά για την νίκη και ο Ισημερινός μετρά 10 συνεχόμενα οver στα προκριματικά, το οver του 2,20 μοιάζει ελκυστικό.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΠΕΡΟΥ ΟVER: H oυραγός Βενεζουέλα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, από εδώ και πέρα θα παίξει χωρίς άγχος για την φανέλα. Είναι ομάδα που δέχεται γκολ εύκολα (29 σε 12 ματς) και μετρά 9 οver σε 12 ματς. Το Περού με 14 βαθμούς απέχει 6 από την 4η θέση και με δεδομένο πως έχει δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος σήμερα θα παίξει απαραίτητα για τους 3 βαθμούς. Πάμε και εδώ με το οver.

Τριάδα
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΧΙΛΗ OVER 1,95
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟVER 2,20
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΠΕΡΟΥ ΟVER 1,90

Moνό αποδεκτό
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ Χ  3,30

Τριάδα
ΚΙΝΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ 1Χ  1,85
ΤΑΪΛΑΝΔΗ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ 2  1,85
Η.Α.Ε. - ΙΑΠΩΝΙΑ 2  1,85



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου