Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ



Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στα ταμεία...είχαμε την Πέμπτη με την τριάδα από τα ματς της Ασίας να μας πληρώνει ενώ η Αργεντινή με την Χιλή μας χάλασαν την αντίστοιχη με τα οver από την Νότιο Αμερική. Η σημερινή στήλη είναι διημέρου έχοντας συνολικά 5 επιλογές από τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ από την Ευρώπη.



ΒΟΣΝΙΑ-ΓΙΛΒΑΡΤΑΡ ΟVER 5,5: Μπορεί οι Βόσνιοι να αγωνιστούν χωρίς μερικά από τα πρώτα ονόματα(Τζέκο, Λούλιτς, Σπάχιτς), όμως υπάρχει μεγάλη ποιότητα και στους υπόλοιπους με τους Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς, Koλάσινατς αλλά και τους νέους με δίψα να αποδείξουν την αξία τους Βίσκα,Μπάγιτς, Χόζιτς.  Το αδύναμο Γιβραλτάρ που δέχεται 4.6 γκολ ανά ματς και δεν θα έχει τους δύο βασικούς αμυντικούς που παίζουν στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας η λογική λέει ότι θα φύγει ''φορτωμένο'' από την Ζένιτσα.

ΣΚΩΤΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ 2: Η Σκωτία δέχτηκε τρία γκολ από Αγγλία, Σλοβακία και δεν κατάφερε να κερδίσει την Λιθουανία εντός έδρας. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα πλέον για αυτούς και στο σημερινό ματς είναι αναγκασμένοι να παίξουν αποκλειστικά για την νίκη. Η Σλοβενία βρίσκεται στην δεύτερη θέση και πάει στην Γκλασκώβη για δύο αποτελέσματα. Παίκτες με την ποιότητα των Ίλισιτς(Φιορεντίνα), Καμπλ(Λεβερκούζεν), Όμπλακ(Ατλέτικο), Μπέριτς(Σεντ Ετιέν) οι γηπεδούχοι δεν έχουν και το διπλό του 3,20 είναι καλή περίπτωση.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΠΟΛΩΝΙΑ ΟVER: H πρωτοπόρος Πολωνία δοκιμάζεται στην καυτή έδρα των Μαυροβούνιων στην Ποντγκόριτσα. Φουλ επίθεση παίζουν κάτι λογικό με τους Λεβαντόφσκι, Μίλικ στην επίθεση. Δεν πάνε πίσω και οι Μαυροβούνιοι με τους Γιόβετιτς, Βούτσινιτς, Μπετσιράι και τον ενθουσιασμό της εξέδρας θα παίξουν επιθετικά. Υπάρχουν όλα τα υλικά για να δούμε ένα γεμάτο ματς και το οver πληρώνει 2,25.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ G/G: Δεν είναι σε πλεονεκτική θέση και οι δύο μετά τα άσχημο ξεκίνημα. Η Ρουμανία έχασε εντός από την Πολωνία και δεν κέρδισε Καζακστάν, Μαυροβούνιο, ενώ η Δανία έχασε εντός από το Μαυροβούνιο και από την Πολωνία. Όποια από τις δύο φύγει ηττημένη θα χάσει πολύτιμο έδαφος. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ.

ΒΕΛΓΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Δύσκολο βράδυ αναμένεται να περάσει η εθνική μας στις Βρυξέλλες κόντρα σε μια ομάδα γεμάτη ποιότητα και ταλέντο. Όπλο μας την δεδομένη στιγμή είναι η άμυνα με τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο να φτιάχνουν ένα σπουδαίο δίδυμο. Γενικά ο Σκίμπε μέχρι τώρα δείχνει να προσπαθεί να φτιάξει ένα σύνολο με την συνταγή Ρεχάγκελ που δεν θα δέχεται εύκολα γκολ. Υπάρχει όμως έντονο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι κάτι που είναι λογικό αφού υπάρχει έλλειψη ποιοτικών χαφ. Μπορεί να μην καταφέρουμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά μπορούμε να κρατήσουμε το σκορ σε αξιοπρεπές επίπεδο (2-0, 3-0) για αυτό θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

Δυάδα
ΒΕΛΓΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00
ΒΟΣΝΙΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΟVER 5,5  2,00

Δυάδα
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΠΟΛΩΝΙΑ ΟVER 2,25
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ G/G  2,00

Moνό αποδεκτό
ΣΚΩΤΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ 2  3,20


Αnytime Scorer
MEΡΤΕΝΣ(ΒΕΛΓΙΟ)  2,40
ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ(ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)  3,25
ΙΛΙΣΙΤΣ(ΣΛΟΒΕΝΙΑ) 3,60
*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου