Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ


Δεν ασχοληθήκαμε με τους ημιτελικούς των ευρωπαϊκών ματς αφού δεν είχαν κάτι να μας προσφέρουν στοιχηματικά. Προτελευταίο γεμάτο ματς Σαββατοκύριακο και οι επιλογές μας είναι περιορισμένες.


ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1 : Η Άρσεναλ κυνηγά Champions League έρχεται από δύο σερί νίκες με τα δεύτερα της Γιουνάιτεντ και στην έδρα της Σαουθάμπτον...αλλά εμένα δεν με πείθει. Η Στόουκ είναι σκληρή ομάδα και με ποιότητα, μπορεί να είναι αδιάφορη εδώ και αρκετά ματς αλλά δεν θα κάτσει να χάσει. Στο Μπριτάνια η Άρσεναλ αγνοεί την νίκη από το 2010. Ο Κονσιενλί που είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός για την άμυνα είναι αμφίβολος. Ποντάρουμε στον άσο του 5,50.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΕΣΤΕΡ G/G : H Λέστερ χωρίς άγχος έχει την πολυτέλεια να παίξει σαν πρωταθλήτρια. με τον Σαίξπηρ στο τιμόνο έφτασε στην 9η θέση και μπορεί να ανέβει και στην 8η, θα παίξε ανοιχτά στο Έτιχαντ και όπου βγει. Η Σίτι έχει στα χέρια της την τετράδα και δύσκολα θα πετάξει την ευκαιρία, αλλά στην άμυνα έχει τα θεματάκια της. Από ένα γκολ το έχουν.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΙΛΑΝ 1: H φετινή Αταλάντα είναι φτιαγμένη από γερό ατσάλι και το δείχνει κάθε εβδομάδα. Βρίσκεται πολύ κοντά στην 5η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Europa League αφού είναι στο +6 από την Μίλαν που υποδέχεται σήμερα και με νίκη σφραγίζει αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Στο γήπεδο θα επικρατεί πανηγυρικό κλίμα, η ομάδα του Γκασπερίνι έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 15 ματς και κοντράρεται με την Μίλαν που στα τελευταία 6 έχει κερδίσει μόνο την υποβιβασμένη Παλέρμο. Ποντάρουμε στην δίψα των γηπεδούχων που την φετινή χρονιά έτσι και αλλιώς είναι καλύτερη ομάδα από την προβληματική Μίλαν.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΙΝΓΚΛΟΣΤΑΝΤ 1: Η Φράιμπουργκ είναι στην 5η θέση και έχει πολλές πιθανότητες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θέλει την νίκη αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει στην έδρα της Μπάγερν. Στην έδρα της έχει 10 νίκες σε 16 ματς, έχει τρεις σερί νίκες ενώ δεν σχεδόν κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας. Η Ίνγκολσταντ είναι προτελευταία στο -4 από τα μπαράζ παραμονής είναι αναγκασμένη να παίξει μόνο για την νίκη...παρά την κρίσιμη κατάσταση δεν έχει νίκη στα τελευταία 4 ματς δείχνοντας λίγη...Εκτός έδρας έχει 10 ήττες σε 16 ματς. Ο άσος πληρώνει 2,50 και δεν γίνεται να αγνοηθεί.

ΛΕΙΨΙΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5: Μεγάλο ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η Μπάγερν πήρε τον τίτλο και η Λειψία θέλει έναν βαθμό για να επικυρώσει την δεύτερη θέση. Στο Ρέντ Μπουλ Αρένα θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι σήμερα για να γιορταστεί η τεράστια επιτυχία της νεοφώτιστης στην Bundesliga ομάδας που του χρόνου θα κουνήσει το σεντόνι του Champions League. Τεράστια πρόκληση μια νίκη επί της Μπάγερν για τους παίκτες των γηπεδούχων που θα τα δώσουν όλα για μια νίκη. Οι Βαυαροί στερούνται κινήτρου αλλά δεν πρόκειται να κάτσουν να χάσουν...λίγο τσίγκλισμα θέλουν για να ανεβάσουν στροφές, ενώ υπάρχει και ο Λεβαντόφσκι που θέλει να βγει πρώτος σκόρερ. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε σκορ και θέαμα για αυτό πάμε με το οver 3,5.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 1: H Γιαγκελόνια βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την Λεχ Πόζναν και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο αφού αγνοεί την ήττα από τις 25 Φεβρουαρίου. Θέλει την νίκη στο σημερινό ματς αφού ακολουθούν τα ντέρμπι με τους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου (Λεχ Πόζναν, Λέγκια, Λέχια) εντός έδρας είναι αξιόπιστη. Η Βίσλα ξεκίνησε με όνειρα τετράδας αλλά πλέον βρίσκεται στο -10 και ουσιαστικά είναι αδιάφορη. δεν θα ήθελε πάντως να πάρουν τίτλο οι όχι και τόσο αγαπητές Λεχ Πόζναν και Λέγκια. Ποντάρουμε στον τίμιο άσο του 1,85 και σε μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα.

Μονό αποδεκτό
ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1  5,50

Δυάδα
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΙΛΑΝ  1  2,05
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΙΝΓΚΟΛΣΝΤΑΝΤ  1  2,50

Τριάδα
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 1  1,85
ΛΕΙΨΙΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5  2,40
MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΕΣΤΕΡ G/G  1,75


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου