Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ


Τα κουκιά είναι μετρημένα αφού η χρονιά φτάνει στο τέλος της και ελάχιστα σημεία ξεχωρίζουν. Το φινάλε στην Γερμανία έχει ενδιαφέρον και εκεί θα επικεντρωθούμε.





ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G & OVER: Η Φιορεντίνα συνεχίζει να ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και η νίκη το μόνο που χρειάζεται για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της. Η Νάπολι είναι στο -1 από την Ρόμα και παλεύει για την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League οπότε θέλει νίκες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και να περιμένει γκέλα των Ρωμαίων. Φουλ επίθεση παίζουν έτσι και αλλιώς και οι δύο πόσο μάλλον τώρα που θέλουν μόνο νίκη.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 4,5: Πρόκειται για δύο άκρως επιθετικές ομάδες που μπαίνουν στην τελευταία αγωνιστική με μοναδικό στόχο την νίκη. Η Ντόρτμουντ για να κρατήσει την 3η θέση (ισόβαθμη με την Χόφενχαϊμ) και η Βέρντερ για να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σκορ και θέαμα λοιπόν στο τελευταίο ματς της σεζόν και ο Ομπαμεγιάνγκ που ψάχνει γκολ αφού βρίσκεται πίσω ένα γκολ από τον Λεβαντόφσκι.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Το Αμβούργο για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται στα σκοινιά και παίζει την παραμονή την τελευταία αγωνιστική. Αυτή που μετά από την απογοητευτική χρονιά που έκανε κινδυνεύει είναι η Βόλφσμπουργκ. Τα πράγματα είναι απλά για τους γηπεδούχους έχουν το μαξιλαράκι του μπαράζ σίγουρο...για να το αποφύγουν θέλουν μόνο νίκη για να πάρει η Βόλφσμπουργκ την θέση τους που είναι στο +2. Θα ποντάρουμε στο οver.

ΛΥΩΝ-ΝΙΣ  ΛΑΚΑΖΕΤ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ: Αδιάφορο ματς και για τις δύο, με τον μεγάλο σκόρερ της Λυών Λακαζέτ να δηλώνει χτες πως θα είναι το τελευταίο του ματς με την φανέλα της αφού θα αποχωρήσει. Ο διεθνής επιθετικός έχει 98 γκολ με την φανέλα της Λυών και θέλει άλλα δύο για να συμπληρώσει την κατοστάρα. Στο 3,10 θα ποντάρουμε πάνω του.

Τριάδα
ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G & OVER  1,80
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  ΟVER 1,85
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 4,5  1,85

Να σκοράρουν δύο γκολ και πάνω
ΛΑΚΑΖΕΤ(ΛΥΩΝ)  3,10
ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ(ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ)  2,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου