Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ



Φιέστες από εδώ, γιορτές από την άλλη σε όλη την Ευρώπη που χαίρονται το ποδόσφαιρο εκτός από την δικιά μας Superleague που μας προσφέρει τόσο καλό θέαμα γεμάτο ενδιαφέρον παντού εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους...στις αίθουσες δικαστηρίων, στο αστυνομικό δελτίο σε ιατρικά ανακοινωθέν. Εξαιρετική η χτεσινή μέρα αφού βγάλαμε την τριάδα μας αλλά και την δυάδα με τους σκόρερ Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ. Ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο ελπίζουμε σήμερα.





ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G: Ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα που αξίζει πραγματικά την πρώτη θέση των πλέι οφ, είναι η μόνη που βγάζει τόσο υγεία σε όλα τα επίπεδα, με πενιχρό μπάτζετ με ελάχιστα έσοδα... μια πραγματική οικογένεια. Δεν πρόκειται να μασήσει στην Τούμπα αφού έρχεται με την ψυχολογία στον ουρανό μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του στα εξωαγωνιστικά δεν θα έχει τους Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκοχφ και η άμυνα θα είναι πειραματική. Δεν ξέρω πόσο ρόλο θα παίξει η κούραση των φιλοξενούμενων που δεν έχουν πολλές λύσεις, όμως ένα γκολ σε μια αντεπίθεση το έχουν και το 2,50 στο γκολ-γκολ είναι υπερβολικό.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER: O Παναθηναϊκός πλέον έχει -1 βαθμούς και δεν έχει περιθώρια...παίζει αποκλειστικά για την νίκη παρά τις απουσίες που θα έχει που είναι σημαντικές. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το εξωαγωνιστικό κομμάτι και να πάρει τους χαμένους βαθμούς από την ήττα από τον Πανιώνιο. Προβλέπουμε ανοιχτό ματς αφού η νίκη είναι το ζητούμενο και για τους δύο οπότε κρατάμε το οver σαν επιλογή.

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΟVER 3,5: Φιέστα απονομή τίτλου και μεγάλο πάρτι στο Στάμφορντ Μπρίτζ κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Σάντερλαντ. Οι παίκτες του Κόντε μετά το 4-3 την Τετάρτη με την Γούοτφορντ θα αποζημιώσουν για ακόμη μια φορά τους οπαδούς τους με ένα χορταστικό ματς.


ΤΖΕΝΟΑ-ΤΟΡΙΝΟ 1: H Tζένοα δεν έχει καθαρίσει την παραμονή και κόντρα στην αδιάφορη χωρίς κίνητρο εδώ και πολλά ματς...αλλά και με πέντε γκολ στο κεφάλι κόντρα στην Νάπολι έχει την ευκαιρία να καθαρίσει την μπουγάδα.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1: H Σασουόλο έχει φορμαριστεί με αήττητο έξι ματς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) έχοντας αντιμετωπίσει μάλιστα ομάδες με υψηλό κίνητρο Αταλάντα, Νάπολι, Φιορεντίνα δείχνοντας πως δεν τα έχει παρατήσει και θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η Κάλιαρι πετάει αετό σχεδόν σε όλο τον δεύτερο γύρο...δεν δείχνει να έχει μεγάλο ζήλο με τους παίκτες να σκέφτονται τις διακοπές τους. Πάμε με τον άσο.

Δυάδα
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER  2,50
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G  2,50

Tριάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  ΟVER 3,5  1,85
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1  1,85
TZENOA-TOΡΙΝΟ  1  2,05


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου