Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟΝ


Μετά από απουσία δύο εβδομάδων επιστρέφουμε με ένα κείμενο αποκλειστικά για τον σημερινό τελικό.H μεγάλη βραδιά της ποδοσφαιρικής σεζόν έφτασε με δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης να συγκρούονται στο Κάρντιφ με έπαθλο το τρόπαιο του Champions League. Η μεγάλη Κυρία κόντρα στην Βασίλισσα, ο Ζιντάν κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.



Η στοιχηματική προσέγγιση του ματς είναι δύσκολη...αλλά και παράλληλα εύκολη αφού γνωρίζουμε τα πάντα για τις δύο ομάδες που έφτασαν απόλυτα δίκαια ως εδώ, έχοντας αφήσει εκτός Ατλέτικο, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα.  Γιουβέντους εμείς πάντως για κατάκτηση έχουμε ποντάρει πριν τα προημιτελικά σε απόδοση 10,00 οπότε θα την υποστηρίζουμε απόψε.

Οι αποδόσεις δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στην Ρεάλ κάτι που είναι λογικό. Ο Ζιντάν έχει φτιάξει φέτος μια εξαιρετική ομάδα που παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με τους δύο μπακ της (Μαρσέλο, Καρβαχάλ) να αποτελούν σημαντικό γρανάζι στο παιχνίδι της, ενώ οι Μόντριτς, Κρόος έχοντας την προστασία του Κασεμίρο κατευθύνουν με μαεστρία την κυκλοφορία της μπάλας. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο πάγκος αφού οι Μαδριλένοι φέτος με την διαχείριση που έχουν κάνει έχουν ενεργούς και έτοιμους ανά πάσα στιγμή να μπουν και να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα παίκτες όπως οι Ίσκο, Ροντρίγκες, Κόβατσιτς, Ασένσιο, Μοράτα, Λούκας Βάσκες.

Από την άλλη η Γιουβέντους του Αλέγκρι έχει μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι της, ο κάθε παίκτης ξέρει ξεκάθαρα τον ρόλο του στο γήπεδο, ενώ εκτός από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία διαθέτει και επίθεση φωτιά με την τετράδα Ιγκουάϊν, Ντιμπαλά, Κουαδράδο, Mάντζουκιτς. Το τελευταίο διάστημα καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι των Ιταλών παίζει ο Ντάνι Άλβες και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η κόντρα του με τον Μαρσέλο...

Πιστεύω πως η Γιουβέντους θα βρει τρόπο να βραχυκλώσει το παιχνίδι των Μαδριλένων χωρίς όμως να καταφέρει να επιβληθεί στην κανονική διάρκεια. Θα πάμε λοιπόν με την ισοπαλία και μάλιστα με σκορ 0-0...Από εκεί και πέρα θα κάνουμε σενάριο με τον Μπουφόν πρωταγωνιστή στα πέναλτι οπότε και mvp του αγώνα. Στα επιμέρους στοιχήματα θα ποντάρουμε στο να κιτρινιστούν οι Κασεμίρο, Ράμος και Κεντίρα.


ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ CHAMPIONS LEAGUE 10,00

Moνό αποδεκτό
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ Χ  3,10

Ακριβές σκορ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ  0-0  8,00

Κατάκτηση στα πέναλτι
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  11,00

ΜVP AΓΩΝΑ
ΜΠΟΥΦΟΝ 10,00

Κίτρινη Κάρτα
ΚΕΝΤΙΡΑ 4,33
ΚΑΣΕΜΙΡΟ 2,50
ΡΑΜΟΣ 2,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου