Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ



Τα ματς των εθνικών ομάδων τελειώνουν σήμερα και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον σε όλες τις ηπείρους αφού κρίνονται τα εισιτήρια πρόκρισης στο Μουντιάλ. Συνολικά ξεχωρίσαμε 5 βασικά σημεία και 4 που μπήκαν αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα.



ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΟVER: Oι γείτονες μας μετά την ήττα στην Ουκρανία βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αφού είναι 4οι και χρειάζονται μόνο νίκες μέχρι το τέλος για να έχουν ελπίδες. Η Κροατία παρότι ζορίστηκε κέρδισε με 1-0 το Κόσοβο παρέμεινε στην κορυφή με 16 βαθμούς αλλά δεν είναι εξασφαλισμένη αφού Ουκρανία με 14, Ισλανδία με 13 και Τουρκία με 11 παραμονεύουν. Αναγκαστικά η Τουρκία θα παίξει φουλ επίθεση γεγονός που θα δώσει στο ματς ρυθμό αλλά και χώρους στην ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή της Κροατίας. Ποντάρουμε στο οver.

ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ 1: Το Ιράν έχει προκριθεί άνετα στο Μουντιάλ κάνοντας επίδειξη δύναμης με 21 βαθμούς σε 9 αγώνες χωρίς να δεχτεί καν γκολ... Γιορτινό κλίμα στην Τεχεράνη σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Η Συρία δίνει το πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της αφού βρίσκεται στην 3η θέση και διεκδικεί πρόκριση. Ο πόλεμος που συνεχίζεται στην χώρα έχει δώσει ηρωικό χαρακτήρα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για πρόκριση στο Μουντιάλ με τους παίκτες να δηλώνουν πως θα πεθάνουν στο χορτάρι... Καλά όλα αυτά όμως στο ποδοσφαιρικό κομμάτι το Ιράν είναι κλάσεις ανώτερο, παίζει εντός έδρας με το κοινό να ζητά την νίκη αφού τους δύο λαούς χωρίζουν αρκετά. Ο Πορτογάλος Κεϊρόζ που βρίσκεται στον πάγκο των γηπεδούχων έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την πίεση. Άνετο ποντάρισμα στον άσο του 2,05.

ΟΝΔΟΥΡΑ-ΗΠΑ G/G: Πιο κρίσιμο δεν γίνεται.... οι δυο τους ισοβαθμούν στην 3η θέση(τελευταία που δίνει πρόκριση) με 8 βαθμούς και τον Παναμά να ακολουθεί με 7. Οι δύο πρώτες έχουν καταληφθεί από Μεξικό και Κόστα Ρίκα. Ο Παναμάς παίζει με τον Τρίνιναντ εντός έδρας και η λογική λέει πως θα πάρει την νίκη, οπότε αυτόματα Ονδούρα και ΗΠΑ είναι με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζονται την νίκη σήμερα. Η άμυνα δεν είναι και το καλύτερο τους με την Ονδούρα να έχει 5 over σε 7 ματς των προκριματικών με 15 γκολ παθητικό και τις ΗΠΑ να έρχονται από το οδυνηρό 0-2 από την Κόστα Ρίκα. Περιμένουμε ανοιχτό ματς και το γκολ-γκολ στο 2,10 έχει αξία.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ G/G: Εκπληκτικά πράγματα από την Βραζιλία σε αυτή την προκριματική φάση έχει κλειδώσει το εισιτήριο για το Μουντιάλ άνετα, τρέχοντας σερί 9 συνεχόμενων νικών, βρίσκεται στην κορυφή με 36 βαθμούς 11 μπροστά από την σημερινή της αντίπαλο που είναι 2η. Η Κολομβία μπορεί να είναι 2η αλλά δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα αφού απέχει μόλις 2 βαθμούς από την 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Έχουμε δύο ομάδες με τεράστια ποιότητα η Κολομβία θα παίξει μπροστά με Χάμες, Κουαρδάδο, Φαλκάο θα βρει την Βραζιλία όσο να ΄ναι λίγο πιο χαλαρή...και ένα γκολ το έχει. Η Βραζιλία από την άλλη παίζοντας χωρίς άγχος δεν νομίζω να μείνει άσφαιρη. Καλό το γκολ-γκολ του 2,00.

Ν.ΑΦΡΙΚΗ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΟVER: Ο όμιλος των δύο ομάδων μαζί με Μπουρκίνα Φάσο και Σενεγάλη είναι ο πιο μπερδεμένος αφού μετά από τις 3 πρώτες αγωνιστικές η βαθμολογία είναι: 1)Mπουρκίνα Φάσο 5, 2)Σενεγάλη 4, 3) Ν.Αφρική 4, 4)Πράσινο Ακρωτήριο 3. Αναμένεται μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, κάθε βαθμός είναι κρίσιμος. Πριν από 3 μέρες το Πράσινο Ακρωτήριο παρότι έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στην Ν. Αφρική έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη με 2-1. Πλέον ελπίζει βάσιμα στην πρώτη θέση και πάει στο Ντέρμπαν με ψυχολογία για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά και χωρίς δύο βασικούς της αμυντικής γραμμής. Η Ν. Αφρική θέλει μόνο νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μην χάσει την επαφή με την πρώτη θέση. Το οver του 2,25 είναι επιλογή.

Σύστημα 4-5
Ν.ΑΦΡΙΚΗ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΟVER  2,25
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ G/G  2,00
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΟVER 2,25
ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ 1 2,05
ΟΝΔΟΥΡΑ-ΗΠΑ G/G  2,10

Τετράδα
ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00
ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
Σ.ΑΡΑΒΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ ΟVER 2,10
AΛΓΕΡΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ ΟVER 2,15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου