Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ


Αποδείχτηκε πως η λογική μας να κοντράρουμε τα φαβορί ήταν σωστή αν και μας έλειψε η τύχη για να πληρωθούμε, αφού Γιουνάιτεντ και Τσέλσι δεν έχασαν στις λεπτομέρειες. Πρεμιέρα σήμερα στο Champions League και προκύπτουν σημεία για ποντάρισμα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1&ΟVER : Τον περασμένο Απρίλιο η πρωταθλήτρια Ιταλίας άφησε εκτός συνέχειας την Μπαρτσελόνα κρατώντας στο μηδέν σε δύο ματς. Το δίδυμο Κιελίνι, Μπονούτσι έχει χαλάσει, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο να ανήκει πλέον στην Μίλαν... Ο Αλέγκρι σήμερα θα παίξει στο κέντρο άμυνας με Μπενατιά,Ρουγκάνι αφού ο Μπαρτσάλι αναγκαστικά θα πάει στο δεξί άκρο της άμυνας λόγω των απουσιών, Κεντίρα, Μαρκίζιο, Χέβεντες, Πιάτσα, Κουαρδάδο, Λιχτστάινερ, Μάντζουκιτς είναι εκτός.  Η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχει ξεπεράσει το στραπάτσο του Σούπερ Καπ... και βλέπουμε πως ήρθε η ώρα να σκοράρει επιτέλους ο Αργεντινός απέναντι στον Μπουφόν. Άμυνα ανάγκης για την Γιουβέντους και σημαντικές απουσίες, δύσκολα θα αντέξει στο Καμπ Νου, επιθετικά πάντως με Ντιμπαλά, Ντάγκλας Κόστα, Ιγκουάιν και από πίσω Ματουϊντί και Πιάνιτς μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει για το οver. 

ΣΕΛΤΙΚ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G &OVER: Η Σέλτικ πάντα εντός έδρας έχει την φοβερή στήριξη των οπαδών της με το Σέλτικ Πάρκ να είναι από τα πιο ατμοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης. Προσπαθεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο με τον Ρότζερς στον πάγκο...αλλά αμυντικά έχει θέματα κάτι που φάνηκε στο δεύτερο ματς κόντρα στην Αστάνα που κινδύνεψε με αποκλεισμό παρά το 5-0 του πρώτου ματς. Η Παρί των Νεϊμάρ, Καβάνι, Εμπαμπέ... πετάει φωτιές επιθετικά, αλλά στην άμυνα έχει τα θεματακιά της. Πάμε με το σκορ και θέαμα στο 2,10.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ 1&G/G: Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης δυναμώνει επικίνδυνα και έχει λυγίσει πολλά μεγαθήρια στο παρελθόν, ενώ μετρά 7 σερί νίκες κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες εντός έδρας. Η Σπόρτινγκ έχει αρχίσει φουριόζα με 5 στα 5 στο πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό 1-5 στο Βουκουρέστι κόντρα στην Στεάουα. Το κέντρο άμυνας με Ένχελς και Ρομάο αλλά και ο Κούτρης στα αριστερά δεν έχουν σταθερότητα και η ποιοτική επιθετική γραμμή των Πορτογάλων θα βρει γκολ. Πρώτη επιλογή το γκολ-γκολ και στην συνέχεια η νίκη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Τριάδα
ΣΕΛΤΙΚ-ΠΑΡΙ ΖΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G&OVER  2,10
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1&ΟVER 2,30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ G/G  1,95

Moνό αποδεκτό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ 1&G/G  6,00

Τα περίεργα....
Anytime Scorer
ΟΦΟΕ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)  7,00

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ   ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5  1,90
MEΣΙ(ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ) ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΓΚΟΛ 3,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου