Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΓΚΕΛΕΣ

Κοντράρουμε Κόντε,Αντσελότι και Μουρίνιο που έχουν κοινό παρανομαστή την Τσέλσι

Μπαίνουμε για τα καλά σε φουλ στοιχηματικούς ρυθμούς από αυτό το Σαββατοκύριακο, οι μεταγραφές τέλειωσαν, έχουμε δείγμα αγώνων ενώ ακολουθεί και εβδομάδα ευρωπαϊκών ματς με την πρεμιέρα των ομίλων σε Champions League και Europa League. Τα ματς των εθνικών ομάδων είναι δεδομένο ότι δημιουργούν πολλά προβλήματα στις πιο μεγάλες ομάδες που χάνουν τους περισσότερες παίχτες τους για παραπάνω από 10 μέρες... Με μόλις 2-3 προπονήσεις καλούνται να επανέλθουν έχοντας και πρεμιέρα Champions League να έρχεται. Οι εκπλήξεις παραμονεύουν.



ΛΕΣΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Στην Τσέλσι υπάρχει περίεργο κλίμα με τον Κόντε να τα έχει σπάσει για τα καλά με τον Αμπράμοβιτς. Αγωνιστικά έχει πολλά θέματα αφού δεν έχει βάθος, έχασε τον Μάτιτς ενώ η απουσία του τιμωρημένου Κέιχιλ την έχει κάνει ευάλωτη αμυντικά. Ντρίνγκγουοτερ και Ζαπακόστα που αποκτήθηκαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών δεν θα κάνουν την διαφορά... Η Λέστερ μέχρι τώρα έχει δείξει καλά δείγματα έχασε δύσκολα εκτός έδρας από Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ ενώ στο Κίνγκ Πάουερ πάντα είναι πιο δυνατή. Ρισκάρουμε στον άσο του 4,75.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G & ΟVER: Η Λίβερπουλ μέχρι τώρα είναι μια από τα ίδια...φοβερή ικανότητα στα ντέρμπι που δεν χάνει ποτέ, όμως στα θεωρητικά εύκολα ματς τα κάνει μαντάρα. Η άμυνα είναι το πρόβλημα του Κλοπ, αφού επιθετικά πλέον με τους Σαλάχ, Τσάμπερλειν, Μανέ, Φιρμίνιο αλλά και τον Κουτίνιο(δεν παίζει σήμερα) είναι εξαιρετική. Ο Γκουαρντιόλα ξόδεψε γύρω στα 200 εκατομμύρια το καλοκαίρι για να πάρει ακραία μπακ Γούοκερ, Ντανίλο, Μεντί μπας και βελτιώσει την αμυντική λειτουργία, αλλά σήμερα χωρίς Κομπανί τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Μεσημέρι Σαββάτου, θα δούμε αραχτοί το ματς ας μας δώσουν σκορ και θέαμα άλλωστε το στυλ που έχουν εκεί οδηγεί...

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Η Μπάγερν έκανε μέχρι τώρα το 2 στα 2 χωρίς σε καμία περίπτωση να ικανοποιήσει, με την Λεβερκούζεν ήταν τυχερή αφού οι ασπιρίνες έχασαν πολλές ευκαιρίες ενώ με την Βέρντερ το 2-0 διαμορφώθηκε μετά το 70' και με το πρώτο γκολ να είναι οφσάιντ. Ο Μίλερ γκρίνιαξε που ήταν στον πάγκο στο τελευταίο ματς δημιουργώντας θέμα στον Αντσελότι. Μπόατενγκ. Αλάμπα, Μπερνάντ είναι εκτός αφήνοντας χωρίς αριστερό μπακ την ομάδα. Χάμες, Βιδάλ είναι ταλαιπωρημένη από τα ματς στην Λατινική Αμερική και δύσκολα θα ξεκινήσουν. Η Χόφενχαϊμ πέρυσι έμεινε αήττητη εντός έδρας, δεν έχασε κόντρα στην Μπάγερν και μπορεί να έχει ξεκινήσει μέτρια την χρονιά αλλά ο 28χρόνος τεχνικός της Νάγκελσμαν έχει αποδείξει τι μπορεί να καταφέρει με την ομάδα του. Αξίζει το ρίσκο στον άσο του 7,00.

ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1: Ο Μουρίνιο έχει ξεκινήσει με το 3 στα 3, δείχνει να έχει βρει αυτό που θέλει, Μάτιτς, Λουκάκου κόλλησαν αμέσως, Πογκμπά, Μικιταριάν φέτος είναι δεδομένο πως θα είναι καλύτεροι, ο Ζλάταν έρχεται και η Γιουνάιτεντ αυτόματα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο... Επειδή μιλάμε όμως για Premier League που τα πάντα γίνονται, οι διεθνείς υποχρεώσεις κράτησαν τους παίκτες του Πορτογάλου μακριά του για μέρες και η Στόουκ είναι πάντα σκληρό καρύδι (από το 2013 έχει να κερδίσει η Γιουνάιτεντ εκεί) το 6,75 του άσου είναι πρόκληση...

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ UNDER 3,5: Ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ να είναι είναι διατιθεμένη να παίξει γερό ξύλο στο Καμπ Νου όπως κάνει κάθε χρόνο... δεν έχει άλλο τρόπο άλλωστε να σταματήσει την μισητή συμπολίτισσα. Η απουσία του Νεϊμάρ δεν έχει ακόμα συνηθιστεί στην ομάδα του Βαλβέρδε που θα έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση των Μέσι, Σουάρες που έρχονται από υπερατλαντικό ταξίδι. Ντελοφέου και Ντεμπελέ διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Δεν θα είναι εύκολο βράδυ για την Μπαρτσελόνα που έχει και την Γιουβέντους να ακολουθεί την Τρίτη... Δεν θα το πάμε μακριά με το μπαμ, άλλα στο under 3,5 του 1,90, δύσκολα θα έχει τρελό ρυθμό το ματς, αφού η Εσπανιόλ θα στήσει τείχος.


Σύστημα 2-3
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1  6,75
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1  7,00
ΛΕΣΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ 1  4,75

Για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει και το ισοπαλία όχι στοίχημα...με την Στόουκ στο 4,50. την Χόφενχαϊμ στο 5,00 και την Λέστερ στο 3,40.

Δυάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ UNDER 3,5  1,90
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  G/G & OVER  1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου