Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ROTATION ΑΠΟ ΚΟΝΤΕ


Καταστροφικές επιλογές είχαμε το Σάββατο αφού δεν βγάλαμε καμία από τις τρεις βασικές επιλογές μας. Γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα αφού υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές και αγώνες κυπέλλου σε όλην την Ευρώπη. Δεν θα ανοίξουμε πολύ το παιχνίδι μας θα πάμε με μια τριάδα.




ΤΣΕΛΣΙ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ G/G: Η Τσέλσι φέτος έχει και το Champions League στην ατζέντα της και ο Κόντε είναι δεδομένο πως το Λιγκ Καπ δεν τον ενδιαφέρει και τόσο. Ο Ιταλός δεν έχει πολλές επιλογές στο ρόστερ και είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν αρκετοί με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα αφού ακολουθεί εκτός έδρας ματς στην έδρα της Στόουκ και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Η Νότιγχαμ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Νιουκάστλ θα έχει στο πλευρό της 4,000 κόσμο και θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της την πρόκριση. Η ομάδα του Βέλιου και το Μπουχαλάκη έχει καλή επαφή με τα δίχτυα αφού έχει σκοράρει στα 9 από τα 10 επίσημα που έδωσε φέτος. Η Τσέλσι θα παίξει με Ρούντιγκερ, Κρίστιανσεν στο κέντρο άμυνας οπότε το 2,50 στο γκολ-γκολ υπάρχει αξία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER: H φετινή Φιορεντίνα είναι μια εντελώς νέα ομάδα και προσπαθεί να βρει ακόμα τα πατήματά της. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ταχύτητα στην επιθετική της γραμμή. Η Γιουβέντους όπως ήταν φυσικό έχει θέματα στην άμυνα αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα τα καταφέρνει μια χαρά. Το κοινό τους χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα επίσημα που έδωσαν φέτος είχαμε μόνο οver, 6 για την Γιουβέντους και 4 για την Φιορεντίνα. Επίσης στα τελευταία 7 μεταξύ τους είχαμε πάλι μόνο οver. Δίκαιη τιμή στο 1,70 του οver.

ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ G/G & OVER: Ζευγάρι που μας προδιαθέτει για πολλά γκολ αφού πρόκειται για ομάδες που παίζουν επιθετικά. Η Λάτσιο βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση αφού είναι αήττητη μέχρι τώρα στην σεζόν, έχοντας κατακτήσει το Σούπερ Καπ επί της Γιουβέντους με 3-2, ενώ πήρε πρόσφατα το σκαλπ της Μίλαν με 4-1. Στα δύο τελευταία πήρε εκτός έδρας νίκες με 3-2 επί της Φίτεσε και της Τζένοα. Η Νάπολι θέλει τον τίτλο φέτος έχει μπει με χίλια στην σεζόν και έρχεται από το 6-0 επί της Μπενεβέντο. Δύσκολα θα δούμε ματς σε χαμηλό τέμπο και με λίγα γκολ.

Τριάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ G/G 2,50
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER 1,70
ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ G/G & OVER 1,80

Τα περίεργα
ΝΤΑΝΤΙ-ΣΕΛΤΙΚ ΟVER 3,5  2,10
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΕΡΤΟΝ UNDER 3,5  2,10
ΤΖΕΝΟΑ-ΚΙΕΒΟ Χ  3,30
ΡΕΑΛ-ΜΠΕΤΙΣ ΟVER 4,5  2,10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου