Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ


Κακό αποδείχτηκε στοιχηματικά το Σαββατοκύριακο μας αφού δεν κάναμε σωστές επιλογές και κουβαδιαστήκαμε. Το σημερινό πρόγραμμα έχει αρκετά ματς κυπέλλου και θα κάνουμε μια χαλαρή προσπάθεια πονταρίσματος.



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ ΟVER: O Γκώνιας που είναι προπονητής στον Εργοτέλη νομίζει ότι έχει την Μπαρτσελόνα και όποια ομάδα έχει αναλάβει παίζει φουλ επίθεση με την άμυνα να ανεβαίνει στο κέντρο... Η Ξάνθη μπορεί να φέρνει συνήθως under αλλά θα έχει βρει πολλά κενά σήμερα στο Ηράκλειο. Μας κατάλαβαν βέβαια οι book και το οver πλέον έχει πέσει στο 1,65...

ΧΕΡΤΑ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1: Η Χέρτα είναι πανίσχυρη εντός έδρας, έχει μεγάλο στόχο το κύπελλο αφού ονειρεύονται τελικό καθώς διεξάγεται στο γήπεδο τους. H Koλωνία δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς, έχει επίσης τα ματς του Europa League και το κύπελλο αυτή την στιγμή είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1: Η Σασουόλο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, πήρε 4 βαθμούς κόντρα σε Σπαλ και Κίεβο ενώ κράτησε το μηδέν και στα δύο ματς. Δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά, δείχνοντας έτοιμη για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο. Αντίθετα η Ουντινέζει έρχεται από το ισχυρό σοκ της εξάρας από την Γιουβέντους εντός έδρας και παίζοντας με παίκτη παραπάνω για 70 λεπτά. Ο κόουτς Ντελνέρι βρίσκεται υπό διαρκή αμφισβήτηση και τα σενάρια διαδοχής πολλά. Πάμε με τον άσο της Σασουόλο που θα βρει απέναντι της μια ομάδα με χαλασμένη ψυχολογία.

ΡΟΜΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ ΟVER 3,5: H Ρόμα έδειξε χαρακτήρα αφού μετά την ήττα από την Νάπολι, πήρε βαθμό στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι και έφυγε με την νίκη από την έδρα της Τορίνο. Έχοντας δύο σερί εντός έδρας με Κροτόνε και Μπολόνια μπορεί να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία. Η Κροτόνε παλεύει αλλά δέχεται πολύ εύκολα γκολ κάτι που τις έχει στοιχίσει. Δέχτηκε 5 γκολ από την Σαμπντόρια, ενώ είχε προηγηθεί και πεντάρα στην έδρα της Αταλάντα, γενικά δείχνει διάθεση να παλέψει μόνο τα ματς που είναι στα μέτρα της... Πάμε με τα πολλά γκολ, άλλωστε η Ρόμα άνετα μπορεί να δεχτεί ένα.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ: Ωραίο ματς στο Βικελίδης με τον Άρη φέτος να έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, αλλά σίγουρα δεν θα αδιαφορήσει για το κύπελλο. Εξαιρετικός και φέτος ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα. Οι νίκες που έκαναν την πρώτη αγωνιστική ο Άρης στο Αίγιο και ο Πανιώνιος επί του ΠΑΣ... τους έχουν δώσει μια άνεση να μην τους χαλάει και η ισοπαλία στο σημερινό ματς και εκεί θα ποντάρουμε.

Τετράδα
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ ΟVER 1,65
ΡΟΜΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ ΟVER 3,5  2,00
XEΡΤΑ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1 1,85
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1  1,90

Μονό αποδεκτό
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ 3,30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου