Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΕΛΤΙΚ ΠΑΡΚ


Η βασική μας δυάδα με τους άσους των Γιουνάιτεντ και Παναθηναϊκού πέρασε και μας έβγαλε καλό κέρδος, αν και θα θέλαμε το κάτι παραπάνω αφού στα υπόλοιπα μας έλειψε από ένα γκολ για να πληρωθούμε. Στα σημερινά ματς του Champions League θα πάρουμε τα ρίσκα μας...



ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1: Η Μπάγερν ταξίδεψε στην Σκωτία δείχνοντας ξεκάθαρα πως έχει το μυαλό της στην Ντόρτμουντ που ακολουθεί το Σάββατο. Ο Λεβαντόφσκι έμεινε στο Μόναχο για να προφυλαχθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή Ρουμενίγκε να λέει χαρακτηριστικά: '' Αν παίζαμε με την Ρεάλ θα ήταν κανονικά στην αποστολή...''  Εκτός του Πολωνού εκτός είναι και οι Μίλερ, Ριμπερί,Νόιερ,Μπερνάντ. Πρόβλημα στην επίθεση αφού σέντερ φορ θα παίξει ο Τιάγκο. Με τον Χάινκες στον πάγκο οι Βαυαροί έχουν 4 νίκες και μια πρόκριση στα πέναλτι στο κύπελλο επί της Λειψίας. Γενικά απλά έχουν βελτιωθεί αμυντικά σε σχέση με τον Αντσελότι, αφού για παράδειγμα στα δύο ματς με την Λειψία έπαιξαν με παίκτη παραπάνω, στο κύπελλο από το 53' και στο πρωτάθλημα από το 13'. Η Σέλτικ σίγουρα υστερεί σε ποιότητα και σε πολλά ακόμα από την Μπάγερν, όμως έχει τεράστιο κίνητρο σε τέτοια ματς αφού στις εγχώριες διοργανώσεις παίζει μόνη της... Στο Σέλτικ Πάρκ δημιουργείται εκπληκτική ατμόσφαιρα. Κάτι η χαλαρότητα της Μπάγερν που είναι φανερό πως έχει το μυαλό της ήδη στο Ντόρτμουντ, κάτι οι απουσίες μας κάνουν να βλέπουμε με θετικό μάτι αυτό το 9,00 στον άσο και θα κάνουμε την τρέλα μας.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Η Σπόρτινγκ πρέπει να παίξει αποκλειστικά για την νίκη για να έχει ελπίδες, στο πρώτο ματς στο Τορίνο έφτασε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα αφού το 2-1 έγινε στο 85'. Σημαντικές όμως οι απουσίες των Ματιέ, Πιτσίνι, Γουίλαμ Καρβάλιο κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι και  επιθετικά η Γιούβε πετάει φωτιές με φορμαρισμένο Ιγκουάιν, Ντιμπαλά, Μάντζουκιτς και Κουαρδάδο. Αναμένουμε ανοιχτό ματς με ρυθμό, ευκαιρίες και γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Όσο καλή διάθεση και να δείξει η Μπαρτσελόνα μπορεί να ισοπεδώσει τον Ολυμπιακό στην κατάσταση που βρίσκεται... χωρίς τους δύο ίσως πιο φορμαρισμένους του παίκτες Ανσαριφάντ, Σισέ γιατί δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη και με τον Λεμονή να δηλώνει χτες πως έχουμε να σκεφτούμε και τον Πλατανιά γιατί έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Να παίζεις δηλαδή με την Μπαρτσελόνα... και να σκέφτεσαι πως θα αντιμετωπίσεις τον Παράσχο. Πραγματικά τους αξίζει ένα καλό μάθημα εκεί στον Πειραιά. Πάμε με τα πολλά γκολ αφού η άμυνα της Μπαρτσελόνα χωρίς Πικέ, Μασεράνο θα έχει προβλήματα.

ΡΟΜΑ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Η Τσέλσι φέτος όλα δείχνουν πως θα επικεντρωθεί στο Champions League  αφού δύσκολα θα υπερασπιστεί τον τίτλο στην Premier League. Το 3-3 του πρώτου ματς έφερε αμφιβολίες για την πρωτιά στον όμιλο, κάτι που θέλει ο Κόντε. Η Ρόμα μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση, όμως απέχει σε ποιότητα από τους Λονδρέζους και οι τελευταίες νίκες ήρθαν οριακά με 1-0 απέναντι σε Τορίνο,Κροτόνε και Μπολόνια. Η επιστροφή του Καντέ θα δώσει άλλη ώθηση στους Μπλε και το διπλό θα είναι η επιλογή μας.

Μονό αποδεκτό
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1  9,00

Τριάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5  2,20
ΡΟΜΑ-ΤΣΕΛΣΙ 2  2,80
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER 2,10

Anytime Scorer
ΙΓΚΟΥΑΪΝ(ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ) 2,10
ΑΖΑΡ(ΤΣΕΛΣΙ) 2,60
ΝΤΕΛΟΦΕΟΥ(ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ) 2,00
ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ(ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ) 2,10

Ακριβές Σκορ
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 7-0   21,00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-4  15,00
ΡΟΜΑ-ΤΣΕΛΣΙ 1-2  10,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου