Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΓΚΕΡ



Κάναμε ένα διάλειμμα αρκετών ημερών και τα σημερινά ματς Κυπέλλου κυρίως μας δίνουν το δικαίωμα να ποντάρουμε το κατιτί μας.




ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Ρολάρει εξαιρετικά ο ΠΑΟΚ χωρίς φυσικά να εντυπωσιάζει, η αμυντική λειτουργία είναι το μεγάλο όπλο αφού δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία έξι ματς. Ο Ατρόμητος στην Θεσσαλονίκη ήρθε χωρίς τους τρεις δανεικούς από τον Δικέφαλο Ουαρντά, Χατζησαϊα, Γιαννούλης αλλά και τους Γιαννώτη, Μανούσο. Προβάδισμα για τους γηπεδούχους που έχουν ψυχολογία και βρίσκουν μπροστά τους τον ελλειπή και ντεφορμέ Ατρόμητο. Σκορ τύπου 2-0 περιμένουμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 1: Ζευγάρι για γερά νεύρα αφού υπάρχει τεράστια κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες και κυρίως σε διοικητικό επίπεδο. Η ΑΕΚ έχοντας κάνει γκέλες με Απόλλων και Λάρισα έχασε το momentum και την ψυχολογία της κορυφής, πλέον κυνηγάει και ο Χιμένεθ βρίσκεται υπό πίεση έχοντας βέβαια μερίδιο ευθύνης αφού το rotation που επιχειρεί μπερδεύει την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός με τον Γκαρσία στον πάγκο προσπαθεί να κάνει...την 3η του εκκίνηση στην σεζόν. Καλός τεχνικός ο Ισπανός αλλά δεν προλαβαίνει να αλλάξει και πολλά. Το άγχος της ΑΕΚ και το Καραϊσκάκης μας οδηγούν στον άσο που βρίσκουμε στο 2,10.

ΛΑΤΣΙΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟVER: Η Λάτσιο παίζει την πιο ωραία μπάλα στην Ιταλία έχοντας πετύχει 53 γκολ έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και συχνά μοιράζει πεντάρες έχοντας 17 οver σε 20 ματς. Σε εξαιρετική κατάσταση και η Ουντινέζε με 7 ματς χωρίς ήττα διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιθετική φιλοσοφία μετρά 13 οver σε 20 ματς, ενώ εκτός έδρας μετρά 7 σε 9 ματς.

ΜΟΝΑΚΟ-ΛΥΩΝ G/G & OVER: Οι δύο τους κυνηγούν την 2η θέση πίσω από την Παρί και η κλήρωση τις έφερε αντιμέτωπες και στο κύπελλο. Φουλ επίθεση η φιλοσοφία και των δύο, ανεβασμένη ψυχολογία αφού η Μονακό έρχεται από καλό σερί ενώ η Λυών από τεράστια νίκη επί της Παρί. Περιμένουμε με ρυθμό, πολλές φάσεις και γκολ όπως και στο ματς πρωταθλήματος όπου η Λυών κέρδισε με 3-2.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Η Τσέλσι έχει μεγάλη κούραση αυτό είναι δεδομένο, παίζει συνεχώς ανά τρεις μέρες και ο Κόντε αναγκαστικά χρησιμοποιεί όλο τους παίκτες του ρόστερ. Στο κύπελλο χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Νόργουιτς μετά από δύο ισοπαλίες. Στο σημερινό ματς δεν θα έχει τους Μοράτα, Φάμπρεγκας και εξαιρετικά αμφίβολους τους Κουρτουά, Κέιχιλ, Κρίστιανσεν. Η Άρσεναλ μπορεί να έχασε τον Σάντσες...αλλά ο Χιλιανός έτσι και αλλιώς φευγάτος ήταν από το ξεκίνημα της χρονιάς, ίσως φέρει συσπείρωση στην ομάδα του Βενγκέρ. Η Άρσεναλ δεν έχει κερδίσει ποτέ το Λιγκ Καπ με τον Γάλλο στο τιμόνι και φέτος έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα το κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις. Ποντάρουμε στον άσο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΡΟΜΑ 1: Από εκεί που διεκδικούσε τον τίτλο η Ρόμα πλέον έφτασε στο -14 από την κορυφή κάτι λογικό αφού αγνοεί την νίκη σε 4 ματς πρωταθλήματος ενώ αποκλείστηκε και στο κύπελλο από την εντός έδρας ήττα από την Τορίνο. Στους Ρωμαίους έχει βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα αφού ο Τζέκο με τον Έμερσον βρίσκονται με το ένα πόδι στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι με την διοίκηση να δείχνει με αυτόν τον τρόπο πως δεν πιστεύει στην υπέρβαση... Η Σαμπντόρια έχει εξαιρετικές επιδόσεις εντός έδρας έχοντας 8 νίκες σε 10 ματς, με τις Γιουβέντους, Μίλαν, Αταλάντα, Φιορεντίνα να έχουν υποκλιθεί. Εξαιρετική παράδοση και για την ομάδα της Γένοβας απέναντι στην Ρόμα όπου έχει φύγει μόλις μια φορά με την νίκη στα τελευταία 8 στο Λουίτζι Φεράρις.

Δυάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 1  2,05
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00

Μονό αποδεκτό
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΡΟΜΑ 1  3,50

Δυάδα
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 1 2,80
ΛΑΤΣΙΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟVER 1,70



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου