Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ



Καλά τα πήγαμε την Τετάρτη αν και μας τα χάλασε λίγο η ισοφάριση της Ρόμα στις καθυστερήσεις. Το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι για πολλά ελάχιστες επιλογές και αυτές τραβηγμένες...




ΜΠΑΓΕΡΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ G/G & OVER: Η Μπάγερν έχει τους αγώνες πρωταθλήματος σαν φιλικά προετοιμασίας για το Champions League...βρίσκεται 16 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο. Είναι βέβαιο πως ο Χάινκες που μετρά 18 νίκες σε 19 ματς θα αρχίσει να ψάχνει κίνητρο για τους παίκτες του...Η Χόφενχαϊμ πραγματοποιεί μέτρια χρονιά αλλά με την βαθμολογία που υπάρχει είναι εντός στόχων. Με τους Χούμελς και Μαρτίνεθ να λείπουν και την γενικότερη χαλαρότητα των Βαυαρών πιστεύω πως ένα γκολ θα το βρει η Χόφενχαϊμ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΧΕΡΤΑ ΟVER: Ομάδες του under κανονικά την φετινή χρονιά αλλά στα τελευταία ματς έχουν πιο ανοιχτά ματς με την Βέρντερ να έχει 4 γκολ-γκολ στα 5 τελευταία και την Χέρτα 5 γκολ-γκολ στα τελευταία 6. Χρειάζονται βαθμούς και νίκες, οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και η Χέρτα για να πλησιάσει την Ευρώπη. Ποντάρουμε στο ωραιότατο οver του 2,00.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟVER: Aπογοητεύει η Σασουόλο φέτος βρίσκεται πιο κοντά στην ζώνη υποβιβασμού. Η Αταλάντα από την άλλη έχει μεγαλώσει, βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου όπου αντιμετωπίζει την Γιουβέντους την Τρίτη και την περιμένει η Ντόρτμουντ στο Europa League. Aυτό βέβαια της έχει στοιχίσει στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην 8η θέση. Εκτός έδρας σκοράρει αφού μετρά 8 γκολ-γκολ σε 10 εκτός έδρας ματς. Η Σασουόλο δεν είναι ομάδα που κλείνεται και θα προσπαθήσει να παίξει για να φτάσει στην νίκη. Ποντάρουμε στο οver.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1: Έπιασε φόρμα η Βιγιαρεάλ που μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα. Σοριανό και Μπάκα που δεν έπαιξαν στην νίκη επί της Λεβάντε επιστρέφουν με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Η Σοσιεδάδ από την άλλη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση με μία μόλις νίκη στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος και τον κόουτς Εουσέμπιο να είναι υπό τεράστια πίεση και αμφισβήτηση.  Εξαιρετική παράδοση στο Μαδριγάλ για την Βιγιαρέαλ απέναντι στην Σοσιεδάδ που δεν έχει ήττα σε 9 ματς. Ποντάρουμε στην φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ σε εξαιρετική απόδοση 2,10, άλλωστε η 5η της βαθμολογίας με την 15η...

Σύστημα 3-4
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΧΕΡΤΑ ΟVER 2,00
BIΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1  2,10
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟVER 2,00
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ G/G & OVER 1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου