Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ANEBAINEI H ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ


Μπήκαμε στον Φεβρουάριο και έχουμε μπροστά μας ένα Σαββατοκύριακο χωρίς μεγάλα ματς στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα...αλλά δύο τεράστιας σημασίας αύριο για την δικιά μας Super League. Στα σημερινά οι επιλογές μας θα περιοριστούν στις τρεις και όλες σε αποδόσεις πάνω του 2,50.



ΛΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ 2: Η Λέστερ έχει σοβαρό πρόβλημα με τον Μαχρέζ αφού σε ακόμη μία μεταγραφική περίοδο δεν τον άφησε να φύγει παρά τα 70 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε ο Γκουαρδιόλα. Ο Αλγερινός λέγεται πως έπεσε σε κατάθλιψη, έλειψε δύο μέρες από την προπόνηση χωρίς να δώσει σημάδια ζωής και η διοίκηση τον τιμώρησε με βαρύτατο πρόστιμο. Χάλασε έτσι το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα και η ήττα από την Έβερτον ήρθε πολύ εύκολα. Η Σουόνσι περνά τον μήνα του μέλιτος με τον Καρβαλιάλ στον πάγκο και από εκεί που ήταν σχεδόν καταδικασμένη με δύο τεράστιες νίκες επί της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ άφησε την τελευταία θέση και βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια. Η ψυχολογία είναι με το μέρος των Ουαλών που δίνουν μάχη για την παραμονή, ενώ αντίθετα στην Λέστερ το θέμα Μαχρέζ... πάγωσε την ομάδα. Το διπλό στο 5,25 είναι η επιλογή μας.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: Ματς που θα κρίνει πολλά στην μάχη της παραμονής. Η Γουέστ Μπρομ πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά έχει καλή ψυχολογία παρά την ήττα της Τετάρτης από την Σίτι, ήταν ένα ματς που ο Πάρντιου έκανε rotation για να έχει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του για το σημερινό. Σημαντική προσθήκη ο Στάριτζ. Είχαν προηγηθεί μεγάλη νίκη πρόκριση στο κύπελλο μέσα στο Άνφιλντ, βαθμός στην έδρα της Έβερτον και νίκη επί της Μπράιτον. Η Σαουθάμπτον ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες την χρονιά αλλά...βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και ο Πελεγκρίνο ένα βήμα πριν την απόλυση. Ο ίδιος μάλιστα μετά το εντός έδρας 1-1 με την Μπράιτον που άφησε την ομάδα του χωρίς νίκη για δωδέκατο ματς στην Premier League... έκανε κριτική στην διοίκηση γιατί άργησε να κινηθεί για την απόκτηση του Πρόμες από την Σπαρτάκ Μόσχας με αποτέλεσμα να μην γίνει η μεταγραφή. Γενικά στους γηπεδούχους υπάρχει μεγαλύτερη πίστη και ο Πάρντιου προπονητής με μεγάλη εμπειρία σε αντίθεση με τον Αργεντινό Πελεγκρίνο που δουλεύει για πρώτη φορά στην Αγγλία.



ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΙΨΙΑ ΟVER 3,5: Είναι δύο ομάδες με νεανικό σύνολο, πολλά τρεξίματα που έχουν πάντα διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο και συχνά τα παιχνίδια τους έχουν ρυθμό. Έχουν φέτος την ίδια δυναμική με την Λειψία να έχει έναν βαθμό παραπάνω στην 6η θέση και την Γκλάντμπαχ να ακολουθεί 7η. Περιμένουμε ένα ματς που θα μας προσφέρει ένα ευχάριστο δίωρο, αν είναι λίγο προσεκτικές οι ομάδες στα τελειώματα τους εύκολα θα δούμε και πολλά γκολ.

Μονό αποδεκτό
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ  2  5,00

Δυάδα
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1  2,80
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΙΨΙΑ ΟVER 3,5  2,50








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου