Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ...


Δεν βρήκαμε στόχο την Τετάρτη στην τριάδα με τα overακια μας αφού στο Σάλκε-Βόλφσμπουργκ έμεινε στο 1-0 από το 10' ενώ αποδείχτηκε πως το ολλανδικό πρωτάθλημα πολύ καλά κάνουμε και δεν το επιλέγουμε συχνά. Σήμερα τα πολλά γκολ θα έχουν και πάλι την τιμητική τους...ενώ κοντράρουμε και την Παρί Σεν Ζερμέν.



ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER 3,5: Λονδρέζικο ντέρμπι πολύ κρίσιμο για την μάχη της τετράδας με την Άρσεναλ να παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί. Οι κανονιέρηδες βρίσκονται στην 6η θέση στο -5 από την 4η Τσέλσι και στο -4 από την σημερινή της αντίπαλο Τότεναμ, οπότε μια ήττα την απομακρύνει πάρα πολύ. Στο πρώτο ματς που οι Μιχιταριάν, Ομπαγιέναγκ βρέθηκαν στην ενδεκάδα είχαμε ένα μικρό σόου κόντρα στην Έβερτον (5-1). Η Τότεναμ όμως δεν είναι Έβερτον...θα βρει πολλούς κενούς χώρους αφού ο Βενγκέρ παίζει χωρίς αμυντικό χαφ και προβλέπω το σκορ να ξεφεύγει αφού δύσκολα θα μείνουν άσφαιρες οι δύο ομάδες.


ΝΑΠΟΛΙ-ΛΑΤΣΙΟ ΟVER 3,5: Συνεχίζει το βιολί της η Νάπολι που δείχνει έτοιμη μετά από πολλά χρόνια να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος από την Γιουβέντους. Σερί 9 συνεχόμενων νικών για την ομάδα του Σάρι. Η Λάτσιο που βρίσκεται στην 3η θέση είχε την ευκαιρία την Δευτέρα να ξεφύγει και άλλο από την 4η Ίντερ αλλά γνώρισε εντός έδρας ήττα σοκ από την Τζένοα. Οι Λατσιάλι παίζουν πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, μετρούν 20 οver σε 23 ματς πρωταθλήματος. Πρόκειται για δύο ομάδες με εκρηκτικές επιθετικές γραμμές και τα πολλά γκολ μπορεί να μπουν εύκολα.

ΤΟΥΛΟΥΖ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1: Η Παρί ζει για το ματς με την Ρεάλ που έρχεται ο μεγάλος στόχος είναι το Champions League και το σημερινό ματς μόνο με αγγαρεία μοιάζει. Με 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο απλά αγωνίζεται στην Ligue 1 και ο Έμερι είναι δεδομένο πως θα κάνει rotation. Δύο φορές είχε απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα(Στρασβούργο ήττα 2-1, Μονπελιέ 0-0) ενώ ακολουθούσαν τα δύο ματς με την Μπάγερν στην φάση των ομίλων... Οι άλλες δύο απώλειες που είχε ήταν στα ντέρμπι με Μαρσέιγ και Λυών. Η Τουλούζ είναι ανεβασμένη με δύο σερί νίκες με σκορ 1-0, ο νέος τεχνικός Ντεμπεβ άλλωστε το δήλωσε πως θυσιάζουμε το θέαμα για τα αποτελέσματα, με την ομάδα του να τρέχει πολύ περιμένοντας τον αντίπαλο. Η Τουλούζ είχε υποχρεώσει και πέρυσι την Παρί σε μία από τις λίγες ήττες της. Υπάρχουν δεδομένα που κάνουν υπερβολικό το 15,00 του άσου. Ο οργανισμός της Παρί ζει και αναπνέει για τα ματς με την Ρεάλ και ο οργανισμός του Νεϊμάρ... είναι χαμένος στο διάστημα, χιόνια στο Παρίσι και ο Βραζιλιάνος είπε να το εκμεταλλευτεί για μια φώτο στο instagram...με τον Έμερι να γίνεται έξαλος.



ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΟVER: Μετά την Στόουκ έχουν τις δύο χειρότερες άμυνες της Premier League, μπορεί να βρίσκονται στην 11η και 12η θέση αλλά κινδυνεύουν αφού βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε την χρονιά με προσδοκίες αλλά αποδείχτηκαν λανθασμένες ενώ η Γούοτφορντ εντυπωσίασε στο πρώτο μισό αλλά πλέον έχει πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα αν και έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι με 4-1. Με το οver είναι συχνό φαινόμενο και για τις δύο θα ποντάρουμε πάνω του αφού πληρώνει 2,00.

ΣΤΟΟΥΚ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1: Η Στόουκ πληρώνει συνεχώς τα αμυντικά κενά, έτσι έχασε στην έδρα της Μπόρνμουθ σε ένα ματς που ήταν ανώτερη κατάφερε να δεχτεί  δύο γκολ από το πουθενά. Βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού αλλά με τον Λάμπερτ στον πάγκο εμφανίζει βελτίωση. Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς με τον κόσμο να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και να στηρίζει την προσπάθεια. Η Μπράιτον εκτός έδρας χάνεται...έχει 8 ήττες σε 13 ματς έχοντας πετύχει μόλις 6 γκολ. Η Στόουκ έχει παίκτες με τεράστια ποιότητα και το γεγονός πως βρίσκεται τόσο χαμηλά είναι συγκυριακό. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους που το θέλουν πιο πολύ.

Μονό αποδεκτό
ΤΟΥΛΟΥΖ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1   15,00

Δυάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER 3,5  2,20
ΝΑΠΟΛΙ-ΛΑΤΣΙΟ  ΟVER 3,5  2,60

Δυάδα
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΟVER 2,00
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1  2,25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου