Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ


Κακές επιλογές κάναμε χτες με αποτέλεσμα να πλησιάσουμε καν στο ταμείο, μόνο η Σουόνσι αποδείχτηκε ότι ήταν λάθος η υποτίμηση της αλλά και αυτή έφτασε μέχρι την ισοπαλία. Τρεις επιλογές από Ελλάδα έχουμε σήμερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ G/G: Όποιος από τους δύο σκοράρει ο άλλος θα παλέψει σαν τρελός για την ισοφάριση αφού η αναμέτρηση είναι σαν τελικός ειδικά αν ο ΠΑΟΚ έχει περάσει από τα Γιάννενα νωρίτερα. Περιμένουμε λίγο καλύτερο ρυθμό σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου, ποντάρουμε στο γκολ-γκολ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ G/G: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή και έχει τεράστια πίεση για διπλό σήμερα στους Ζωσιμάδες. Ο ΠΑΣ όμως είναι εξαιρετικά δεμένη ομάδα με μεγάλη συνοχή και δύσκολα χάνει, μπορεί να κάνει μέτρια χρονιά αλλά δύσκολα χάνει...ενώ εντός έδρας είναι αήττητος έστω και με 7 ισοπαλίες σε 9 ματς. Κάποια στιγμή αυτό το σερί του ΠΑΟΚ που δεν δέχεται γκολ θα σταματήσει και το 2,75 που πληρώνει σήμερα το γκολ-γκολ μας αρέσει άλλωστε ο ΠΑΣ κουτσά στραβά σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

ΛΑΜΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2: Η Λαμία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, στην 13η θέση με μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος. Μόνο την πρόκριση επί του Παναθηναικού στο κύπελλο έχει να καμαρώνει...αλλά η ήττα στο πρώτο προημιτελικό από τον Πανιώνιο της έχει ψαλιδίσει τις ελπίδες. Εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 9 ματς. Ο Ατρόμητος συνεχίζει με σταθερότητα την πορεία του, δύσκολα θα πέσει από την 4η θέση θα παλέψει χωρίς άγχος για παραπάνω. Εκτός έδρας έχει εκπληκτικές επιδόσεις, είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδο της, με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στην Τούμπα. Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν, ο Βραζιλιάνος Μπρούνο που είναι επιλογή του Κάναντι θα βοηθήσει. Στο 2,60 θα τιμήσουμε το διπλό.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER 3,5: Σπουδαίο ματς με δύο ομάδες που χαίρεσαι να τις βλέπεις να παίζουν αφού έχουν μεγάλες επιθετικές αρετές. Η Λίβερπουλ έχει πάντα τα θέματα της στην άμυνα. Περιμένουμε ματς με ρυθμό, φάσεις και γκολ.

MONAKO-ΛΥΩΝ ΟVER 3,5: Οι δύο τους μαζί με την Μαρσέιγ κυνηγούν την δεύτερη θέση πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι ομάδες που προσπαθούν πάντα να δώσουν ρυθμό στα παιχνίδια τους και έχουν πρώτο στόχο την επίθεση. Δύο φορές συναντήθηκαν φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την Λυών να παίρνει δύο νίκες με 3-2 σκορ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα στον αριθμό γκολ με την Μονακό να θέλει να πάρει εκδίκηση.

Σύστημα 3-4-5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ G/G  2,25
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ G/G  2,75
ΛΑΜΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2  2,40
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER 3,5  2,40
ΜΟΝΑΚΟ-ΛΥΩΝ ΟVER 3,5  2,40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου