Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΤΑ ΟVER ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Λίγο καλύτερα να τέλειωνε τις δύο μοναδικές ευκαιρίες που είχε ο Νταούντα του Ατρομήτου την Κυριακή θα μιλούσαμε για το απόλυτο με το 5 στα 5 στο σύστημα. Έστω και με την τετράδα βγάλαμε καλό κέρδος, είχαμε αλήθεια και την τύχη με το μέρος αφού στο Λίβερπουλ και στο Πειραιά τα γκολ μπήκαν στο τέλος. Υπάρχει ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα με τρία οver από τα ματς κυπέλλου και ένα διπλό από την Ολλανδία.



ΒΙΛΕΜ-ΦΕΝΛΟ 2: Το Ολλανδικό πρωτάθλημα σπάνια μπαίνει στις επιλογές μου όμως σήμερα υπάρχει ένα σημείο που ξεχωρίζει. Η Βίλεμ δεν έχει νίκη στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να έχει φτάσει κοντά στην ζώνη υποβιβασμού. Εντός έδρας έχει μόλις δύο νίκες σε 11 ματς. Η Φένλο είναι σε εξαιρετική κατάσταση με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει φτάσει να διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ. Φοβερές επιδόσεις εκτός έδρας που μετρά μόλις μία ήττα σε 10 ματς, ενώ έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Φέγενορντ. Στα τελευταία 7 ματς μεταξύ τους η Φένλο έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα.Το διπλό στο 2,75 έχει αξία.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Το 0-0 του πρώτου ματς αφήνει την πρόκριση ανοιχτή. Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα της Κυριακής αλλά και τον τρόπο που ήρθε αυτή ξέρει πολύ καλά πως ενδεχόμενος αποκλεισμός θα φέρει τσουνάμι... Με το δίδυμο Σισέ, Νικολάου πίσω να στερείται εμπειρίας δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν απέναντι στην ανεβασμένη ψυχολογικά ΑΕΚ. Όμως από την άλλη η χρησιμοποίηση των Μαρίν, Φορτούνη και Ανσαριφάντ στο αρχικό σχήμα όπως λέει η λογική θα κάνει σίγουρα ποιο απειλητικό τον Ολυμπιακό. Γενικά θέλουμε ένα γκολ πριν το ημίχρονο μετά το ματς θα ανοίξει. Πάμε με το οver στο 2,60.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΥΩΝ ΟVER:Η Λυών έρχεται από δύο σερί ήττες με τριάρες και έπεσε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα. Το κύπελλο είναι σημαντικός στόχος και θα βγάλει σίγουρα αντίδραση. Παντού φουλ επίθεση παίζει με τα πολλά γκολ να είναι δεδομένα στους αγώνες της. Η Μονπελιέ έχει την άμυνα ως μεγάλο όπλο, όμως στα τελευταία έξι ματς έκανε νερά και έχει δεχτεί σε όλα γκολ. Στο Λιγκ Καπ τον Δεκέμβριο η Μονπελιέ διέλυσε με 4-1 την Λυών. Περιμένουμε ένα ματς με ρυθμό και γκολ.

ΣΑΛΚΕ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVΕR: Η Σάλκε δεν μπήκε καλά μετά την διακοπή και έχει 4 βαθμούς σε 4 ματς με την εντός έδρας ήττα σοκ από την Βέρντερ το Σάββατο να την ρίχνει στην 5η θέση. Το κύπελλο είναι μεγάλος στόχος μαζί με την έξοδο στο Champions League. H Bόλφσμπουργκ κάνει και φέτος χρονιά μετριότητας και το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για να σώσει την χρονιά.  Θα κυνηγήσουν με μανία την πρόκριση στα ημιτελικά και οι δύο, έχουν ποιότητα επιθετικά και το οver κοντά στο 2,00 έχει αξία. Μαζί μας και η παράδοση αφού στα τελευταία 20 μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας είχαμε 16 οver.

Μονό αποδεκτό
ΒΙΛΕΜ-ΦΕΝΛΟ 2  2,75

Τριάδα
AEK-OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER 2,60
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΥΩΝ ΟVER 1,95
ΣΑΛΚΕ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 1,95


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου