Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΓΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙ


Η Μίλαν αποδείχτηκε λίγη... και έχασε εύκολα από την Άρσεναλ, δείχνοντας μας ξεκάθαρα την τεράστια διαφορά της Premier League με την Serie A. Τουλάχιστον πληρωθήκαμε με την δυάδα μας με το σύνολο γκολ 2-3.
Το σημερινό κείμενο ήταν σχεδόν έτοιμο από χτες...και οι βραδινές εξελίξεις μας άλλαξαν την προσέγγιση στο ματς της Τούμπας όπου τελικά θα το αφήσουμε εκτός των επιλογών μας.




NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2: Η Ντόρτμουντ έρχεται από γερή εντός σφαλιάρα την Πέμπτη από την Σάλτσμπουργκ με σκορ 1-2, ενώ την προσεχή Πέμτπη ακολουθεί η ρεβάνς στην Αυστρία. Οι Βεστφαλοί δείχνουν στα τελευταία ματς έλλειψη φρεσκάδας, ενώ δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ανεβάσουν στροφές παρά την επιστροφή του Ρόις. Είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες με 1-1, ενώ οι δύο νίκες με Γκλάντμπαχ και Αταλάντα είχαν έρθει με αρκετή δόση τύχης. Η Άιντραχ δείχνει φέτος φοβερή συνέπεια στη απόδοση και τα αποτελέσματα της για αυτό βρίσκεται ισόβαθμη της Ντόρτμουντ στην 3η θέση με 42 βαθμούς. Έχει μεγάλη συνοχή, τρέχει πολύ και δεν αφήνει τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι, ενώ η άμυνα της με 27 γκολ παθητικό είναι η δεύτερη καλύτερη μετά της Μπάγερν στην Bundesliga. Εκτός έδρας οι Αετοί έχουν εξαιρετικές επιδόσεις, με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Οι δύο τους είναι ισόβαθμες και το διπλό στο 5,00 ξεφεύγει.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΛΕΙΨΙΑ 1: Η Στουτγκάρδη έχει ανεβάσει στροφές την κατάλληλη στιγμή, με 4 σερί νίκες και 5 ματς αήττητο σερί αυτή την στιγμή είναι στο +8 από την ζώνη υποβιβασμού και δείχνει πως θα καταφέρει να σώσει την χρονιά. Η Λειψία την Πέμπτη έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε στην νίκη με 2-1 επί της Ζενίτ, σκορ όμως που αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στην Αγία Πετρούπολη. Το ρόστερ των ταύρων είναι μικρό και ήδη αρκετοί από τους βασικούς είναι φανερό πως παίζουν στα όρια τους, ενώ φάνηκε και στα ματς των ομίλων του Champions League πως η Λειψία δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δύο ματς μέσα στην εβδομάδα. Θα ποντάρουμε στην φορμαρισμένη Στουτγκάρδη.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΣΕΛΤΙΚ ΟVER: Μεγάλο ντέρμπι μίσους στην Σκωτία με την Ρέιντζερς μετά τον υποβιβασμό της στην τρίτη κατηγορία να έχει επιστρέψει και να προσπαθεί να πατήσει γερά στα πόδια της ώστε να αντιμετωπίσει ξανά στα ίσια την μεγάλη της αντίπαλο που ουσιαστικά τρέχει μόνη της τα τελευταία χρόνια. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται 6 βαθμούς πίσω, παίζουν πολύ επιθετικά για αυτό μετρούν 20 οver σε 29 ματς πρωταθλήματος ενώ με 59 γκολ έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε λοιπόν ανοιχτό ματς αφού και η Σέλτικ έχει μεγάλη ποιότητα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα αφήσουν οι γηπεδούχοι. Ικανοποιητικό το 1,80 του over.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟVER: Η Αταλάντα πήρε ανάσες με τα δύο ματς που δεν έγιναν και έχει να αγωνιστεί από το εντός έδρας 1-1 με την Ντόρτμουντ που έφερε και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Πλέον ο μοναδικός στόχος που της έμεινε είναι η 7 θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο και χρειάζεται νίκες για να πλησιάσει. Η Μπολόνια δεν έχει άγχος αφού έχει σωθεί, είναι ομάδα που δεν κλείνεται και προσπαθεί να παίξει επιθετικά για αυτό μετράει και 17 οver σε 27 ματς πρωταθλήματος. Με δεδομένο πως και η Αταλάντα θα παίξει αποκλειστικά για την νίκη το 2,10 του over είναι ελκυστικό.


ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2: Δυστυχώς στην Ελλάδα το ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο θα γίνει χωρίς κόσμο, ενώ ο πρωταθλητής πιθανόν θα κριθεί από ένα ματς που δεν παίχτηκε ποτέ ποδόσφαιρο... Εδώ δεν εξετάζουμε το δίκαιο της απόφασης και όλα τα σχετικά, η στήλη είναι καθαρά στοιχηματική. Για αυτό όταν βλέπουμε το διπλό της ΑΕΚ στο 5,25 το αξιολογούμε ως ευκαιρία. Οι λόγοι πολλοί, καταρχήν και αγωνιστικά να το δεις οι δύο ομάδες είναι πάνω κάτω της ίδιας δυναμικής, ο ΠΑΟΚ έχει ίσως παίκτες με καλύτερη ποιότητα αλλά η ΑΕΚ είναι πιο δεμένο σύνολο, πιο καλά δουλεμένη και έχει το πλεονέκτημα πως τις κάνει... και η ισοπαλία. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί πάνω στους παίκτες του ΠΑΟΚ έχει πέσει τεράστια πίεση και είναι λογικό να έχουν χάσει την αυτοσυγκέντρωση τους. Ο Λουτσέσκου έδειξε και κόντρα στον Αστέρα πως έχει χάσει και αυτός το μυαλό του...ενώ οι δηλώσεις που έκανε του τύπου μας κλέψανε, το κράτος των Αθηνών κτλ, δίνουν στους παίκτες το καλύτερο άλλοθι σε περίπτωση που στραβώσει το ματς. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν δύσκολη αποστολή αφού πρέπει να τα αφήσουν όλα πίσω τους... και να παίξουν για την νίκη έχοντας τεράστια πίεση και όχι κατάλληλη προετοιμασία, μέσα τους θα υπάρχει θυμός και αυτό δεν είναι ο καλύτερος οδηγός για ένα τέτοιο ματς. Το διπλό σε αυτές τις αποδόσεις θα μπει στο παιχνίδι μας.

UPDATE: Το παραπάνω είχε γραφεί πριν την χθεσινοβραδινή απόφαση... τώρα τα πάντα έχουν αλλάξει, ο κόσμος θα δώσει τεράστια ώθηση στους παίκτες του ΠΑΟΚ που παραμένουν πάντως υπό πίεση παίζοντας μόνο για την νίκη. Το πράγμα έχει ξεφύγει πάντως με το διπλό που φτάνει μέχρι το 6,40... αλλά πλέον θα αφήσουμε το ματς στην ησυχία του, ας ελπίσουμε ότι θα απολαύσουμε μπάλα και τα πάντα θα κριθούν στο χορτάρι.

Τριάδα
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟVER 2,10
ΡΕΊΝΤΖΕΡΣ-ΣΕΛΤΙΚ ΟVER 1,80
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΛΕΙΨΙΑ 1  3,00

Μονό αποδεκτό
ΝΤΟΡΜΤΟΥΝΤ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ  2  5.25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου