Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ Η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ


Επιστρέφουμε μετά από μέρες με γεμάτο πρόγραμμα αρκετά ματς αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία της χρονιάς που μην ξεχνάτε πως θα τελειώσει με Μουντιάλ, η χαρά των ποδοσφαιρόφιλων λοιπόν οι τρεις μήνες που έχουμε μπροστά μας.




ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ -ΡΕΑΛ 1: Σίγουρα η Ρεάλ είχε καλό σερί πριν την διακοπή και έδειχνε να έχει βρει την χαμένη της διάθεση. Ο Ζιντάν σήμερα αποφάσισε να ξεκουράσει Κριστιάνο Ρονάλντο, Κρος.Ίσκο, Μαρσέλο, Σέρτζιο Ράμος, Καρβαχάλ ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να αφήσει και άλλους στον πάγκο. Λογικό αφού την Τρίτη έρχεται η Γιουβέντους με το Champions League να είναι το μοναδικό που μπορεί να σώσει την χρονιά για τους Μαδριλένους που στο πρωτάθλημα είναι αδιάφοροι. Από την άλλη έχουμε την Λας Πάλμας μια ομάδα που βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και μάλιστα στο -6 από την σωτηρία, κάθε παιχνίδι για την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά είναι ζωής και θανάτου. Στις 01/03 η Μπαρτσελόνα υπέφερε σε αυτό το γήπεδο και έμεινε στο 1-1, ο Πάκο Χέμεθ είναι ένας τεχνικός που μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στα μεγάλα ματς. Ποντάρουμε στο ένστικτο επιβιώσης των γηπεδούχων και στο γεγονός πως στην Ρεάλ σκέφτονται ήδη την Γιουβέντους.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ ΟVER: Το πολύπαθο πρωτάθλημα μας ξαναρχίζει και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού κινδυνεύει να χάσει και την δεύτερη θέση. Για τον Δικέφαλο ο τίτλος πέταξε αλλά θα παίξει για την νίκη για να περάσει έστω τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Ατρόμητος μπορεί να ονειρεύεται πλέον και αυτός το κάτι παραπάνω...άγχος δεν έχει αφού η χρονιά είναι επιτυχημένη οπότε δεν πρόκειται να κλειστεί. όπως είπε και ο Κάναντι πάει για την νίκη...άλλωστε πλέον μέχρι και 2ος μπορεί να φτάσει. Η απουσία του Βαρέλα κάνει ευάλωτο τον ΠΑΟΚ στην άμυνα ενώ και ο Ατρόμητος χωρίς Χατζησαϊα, Γιαννούλη χάνει τα 2/4 της άμυνας του. Πάμε με τα γκολ αφού και οι δύο θα παίξουν την νίκη.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ G/G: Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σωθεί οριστικά και είναι ομάδα με δυνατή έδρα που σχεδόν πάντα σκοράρει. Έρχεται από 5 γκολ-γκολ στα τελευταία 6. Η Λέστερ παίζει αρκετά ανοιχτά πάντα, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο πλέον κυνηγά μόνο την 7η θέση που λογικά θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο εκτός αν πάρει το κύπελλο η Σαουθάμπτον. Οι αλεπούδες μετρούν 6 σερί γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα. Από ένα γκολ το έχουν οι δύο τους.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΘΕΛΤΑ ΟVER: Η Μπιλμπάο κάνει κακή χρονιά και το μόνο που της έμεινε είναι να κυνηγήσει τις θεωρητικές ελπίδες που έχει για έξοδο στην Ευρώπη μέσο της 7ης θέσης, αυτή την στιγμή βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω και χρειάζεται μόνο νίκες. Εντός έδρας πάντα είναι δυνατή και θα κυνηγήσει την νίκη. Η Θέλτα επίσης κυνηγά την 7η θέση και μπορεί να είναι σε καλύτερη μοίρα αφού βρίσκεται στο -4. Η ομάδα του Βίγκο παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ειδικά εκτός έδρας μετρά 13 οver σε 15 ματς. Το over πληρώνει 2,00 και θα πάμε μαζί του.

Μονό αποδεκτό
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΡΕΑΛ 1  8,50

Τριάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ ΟVER 2,40
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΘΕΛΤΑ ΟVER 2,00
MΠΡΑΪΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ G/G  1,90


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου