Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ


Χωρίς καμία διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα ωραία συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο(αν και ο χαρακτηρισμός ποδόσφαιρο  δεν ταιριάζει ή μάλλον δεν υπάρχει) πάμε άμεσα να δούμε τα ματς του Champions League που έχουμε μπροστά μας.
ΡΟΜΑ-ΣΑΧΤΑΡ 2: Το 2-1 του πρώτου μας κολακεύει την Σαχτάρ που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ισοπέδωσε την Ρόμα και την έκλεισε στα καρέ της. Ακόμα και με αυτό το σκορ οι Ουκρανοί έχουν προβάδισμα και το πλεονέκτημα να παίξουν για δύο αποτελέσματα. Βέβαια δύσκολα θα κλειστούν περιμένοντας αφού είναι ομάδα με τεράστιο ταλέντο, με ένα σωρό Λατίνους μπαλαδόρους παικταράδες που της αρέσει να έχει την μπάλα στην κατοχή της και να δημιουργεί. Η Ρόμα έκανε καλό ματς κόντρα στην Νάπολι ενώ συνέχισε με το 3-0 επί της Τορίνο. Στο Ολίμπικο πάντως στα τελευταία 7 ματς έχει μόλις δύο νίκες(Μπενεβέντο, Τορίνο) έχοντας χάσει από Σαμπντόρια, Αταλάντα, Μίλαν και Τορίνο για το κύπελλο, ενώ δεν κέρδισε ούτε την Σασουόλο. Θεωρώ την Σαχτάρ ισάξια αν όχι καλύτερη ομάδα της Ρόμα και οι αποδόσεις του διπλού μου αρέσουν πολύ ακόμα και αν στην Σαχτάρ κάνει και η ισοπαλία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΕΒΙΛΛΗ 1: Ο Μουρίνιο αν και με δόση τύχης πήρε το 0-0 στο πρώτο ματς έχοντας ήρωα τον Ντε Χέα. Πλέον έχει φέρει την πρόκριση στα μέτρα του, εντός έδρας στο Όλντ Τράφορντ με τον κόσμο και τους παίκτες του με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη επί της Λίβερπουλ. Η Σεβίλλη μετά το εντός έδρας 0-2 από την Βαλένθια έχασε σχεδόν κάθε ελπίδα για την 4η θέση στο πρωτάθλημα και υπάρχει έντονη απογοήτευση. Ο Μοντέλα δεν είναι προπονητής top-επιπέδου και πεποίθηση μου πως η Γιουνάιτεντ θα έχει εύκολο βράδυ απόψε παίρνοντας την πρόκριση εύκολα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΣΕΛΣΙ UNDER: Στο πρώτο ματς η Τσέλσι έκανε σπουδαία εμφάνιση που άγγιξε το τέλειο...όμως πλήρωσε ένα λάθος που έκανε ακριβά με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό 1-1. Η πρόκριση πλέον πάει στο Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα να έχει σίγουρα το πάνω χέρι. Ο Κόντε ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να ανοιχτεί παίζοντας επιθετικά γιατί θα εκτεθεί...οπότε η λογική λέει ότι θα το πάει σε χαμηλό τέμπο μην αφήνοντας την Μπαρτσελόνα να πιάσει ρυθμό περιμένοντας ένα γκολ με μια ενέργεια είτε του Αζάρ είτε του Γουίλαν. Από την άλλη ο Βαλβέρδε φέτος έχει αλλάξει την Μπαρτσελόνα που πλέον είναι ομάδα που παίζει για το αποτέλεσμα και ξέρει να το διαχειρίζεται άψογα. Δεν είναι τυχαίο πως μετρά 9 under στα τελευταία 10(μόνο στο 6-1 με την Χιρόνα ξέφυγε η κατάσταση). Με δεδομένο πως δεν καίγεται να βάλει γκολ δύσκολα θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό παίρνοντας ρίσκα...αλλά θα περιμένει. Προβλέπουμε ματς με μπόλικη τακτική, λίγα ρίσκα...εκτός ίσως από το τελευταίο κομμάτι του ματς που η Τσέλσι ίσως βγει αναγκαστικά μπροστά. Πρώτη επιλογή λοιπόν το under και στην συνέχεια η ισοπαλία στο ημίχρονο και το να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΕΒΙΛΛΗ 1   1,60
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΣΕΛΣΙ UNDER  2,30

Μονό αποδεκτό
ΡΟΜΑ-ΣΑΧΤΑΡ  2  5,25

Δυάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΣΕΛΣΙ   Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ   2,50
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΣΕΒΙΛΛΗ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00

Ακριβές Σκορ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΕΒΙΛΛΗ  2-0  7,50
ΡΟΜΑ-ΣΑΧΤΑΡ  1-2  15,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου