Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΚΟΛ Η ΒΡΑΔΙΑ


Παταγώδης αποτυχία η στήλη μας το Σάββατο με μηδέν στα τέσσερα στις επιλογές μας. Μεγάλα ματς έχουμε μπροστά μας το τριήμερο, πάμε να δούμε τι θα παίξουμε στους δύο σημερινούς προημιτελικούς του Champions League που περιμένουμε ματς με γκολ και θέαμα.



ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5: Η ισπανική ομάδα έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας έξω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά πλέον τα πράγματα έχουν γίνει σχεδόν απαγορευτικά για την ομάδα του Μοντέλα. Στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει μείνει οριστικά εκτός τετράδας πληρώνοντας την τραγική αμυντικής της λειτουργία πάρα πολλές φορές...είναι χαρακτηριστικό πως φέτος έχει δεχτεί 5 γκολ σε ένα ματς πέντε φορές(Σπαρτάκ Μόσχας, Ατλέτικο, Μπέτις, Ρεάλ, Εϊμπάρ). Φάνηκε ξεκάθαρα και το Σάββατο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όταν δέχτηκε πίεση στο τέλος το 2-0 έγινε μέσα σε ένα λεπτό 2-2 και χάθηκε απίθανη ευκαιρία για το 2-3. Είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει επιθετικά. Η Μπάγερν έδειξε κόντρα στην Ντόρτμουντ το Σάββατο (5-0 ημίχρονο) ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχει στο DNA της σκοπιμότητα και δεν πρόκειται να παίξει υπομονετικά απόψε στο Σάντσεθ Πιθχουάν θα φορτσάρει από τα πρώτα λεπτά για να πιέσει και να οδηγήσει σε λάθη την άμυνα των γηπεδούχων. Περιμένουμε ματς ρυθμό, φάσεις και πολλά γκολ. Για σκόρερ θα πάμε με τον Ρόμπεν που θα βρει χώρους από δεξιά αφού ο αριστερός μπακ της Σεβίλλης ο Εσκουδέρο είναι πολύ επιθετικός και ανεβαίνει συχνά.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ G/G: Δεν χρειάζονται συστάσεις για τις δύο μονομάχους του περσινού τελικού. Η Ρεάλ απόλυτα συγκεντρωμένη φέτος στο Champions League, έρχεται ξεκούραστη αφού η μισή και παραπάνω ενδεκάδα δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Λας Πάλμας ενώ δεν έχει σημαντικές απουσίες. Από την άλλη η Γιουβέντους έδειξε κόντρα στην Τότεναμ τεράστια κυνικότητας έχοντας σε 2 ματς μόλις 20 λεπτά κυριαρχίας έδειξε πόσο βαριά είναι φανέλα της. Κόντρα στην Μίλαν το Σάββατο τα χρειάστηκε, δεν ήταν καλή έδειχνε πως θα μείνει στην ισοπαλία...αλλά βρήκε τον τρόπο να πάρει την νίκη. Η Ρεάλ δύσκολα θα μείνει άσφαιρη αφού επιθετικά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όμως σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνα της, οπότε Ντιμπαλά, Ντάγκλας Κόστα και Ιγκουάιν λογικά θα βρουν τον τρόπο να σκοράρουν. Από 1-1 ξεκινάει το ματς και μετά μπορεί να πάει παντού... Για σκόρερ πάμε με τον Ντιμπαλά που θα βρει χώρους πίσω από την Ιγκουαίν και χρωστάει ένα καλό ματς αφού πέρυσι στον τελικό ήταν κακός.

Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ G/G  1,75
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟVER 3,5 2,50

Δυάδα Anytime Scorer
ΝΤΙΜΠΑΛΑ(ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ) 2,75
ΡΟΜΠΕΝ(ΜΠΑΓΕΡΝ) 2,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου