Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΞΑΝΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ ΡΙΣΚΟ


Η εμφάνιση μας το Σαββατοκύριακο ήταν καλή... αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες αφού πληρωθήκαμε μόνο την δυάδα με τις κόντρες σε Σίτι και Μαρσείγ, χάσαμε όμως μια τριάδα με το 1-1 του ντέρμπι της Μαδρίτης και άλλη μία με το οver στο Νις-Ρεν (1-1 από το 27'). Οι ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League δεν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αφού Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Ρεάλ έχουν προκριθεί ενώ η Λίβερπουλ θα χρειαστεί να αυτοκτονήσει για να μείνει έξω...αν και η φετινή Σίτι έχει αποδείξει πως μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο αν βρεθεί στην μέρα της. Το ποντάρισμα μας λοιπόν θα είναι με μπόλικο ρίσκο.




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 & ΟVER: Το τέλειο ματς έκανε η Λίβερπουλ πριν 6 μέρες στο Μάντσεστερ και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης με το 3-0.Ήταν φανερό πως ο Κλοπ ''έφτιαξε'' τους παίκτες του που έβγαλαν τρομερή αυτοπεποίθηση, πάθος, τρεξίματα, παίζοντας σαν μανιασμένοι, σε αντίθεση με τους παίκτες της Σίτι που ήταν σαν να έπαιζαν ένα απλό...ματς, δείχνοντας πως δεν ήταν πνευματικά έτοιμοι για μάχη. Για την βέβαιη πρωταθλήτρια Αγγλίας... ο τρόπος που ήρθε η ήττα απέναντι στην συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ το Σάββατο ήταν ακόμα μια μαχαιριά στην αυτοπεποίθηση της, για μια ομάδα που μέχρι πριν 6 μέρες είχε μόλις δύο ήττες σε όλη την σεζόν, το να κάνει 2 σερί και μάλιστα με τριάρες είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί. Βέβαια ένα γρήγορο γκολ μπορεί να αλλάξει τα πάντα αφού η Σίτι αν βρει ρυθμό και με τον Αγουέρο ξανά διαθέσιμο μπορεί να στήσει στα σχοινιά την Λίβερπουλ που πολλές φορές έχει γίνει αυτοκαταστροφική, ενώ οι απουσίες των Τσαν, Χέντερσον είναι σημαντικές στο χώρο του κέντρου, αφού η τριάδα Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ και Τσάμπερλεϊν δεν την λες και την πιο φυσιολογική. Στο στοίχημα παίζουν ρόλο οι αποδόσεις, με δεδομένο πως η Σίτι πρέπει να πάρει τρελά ρίσκα για να φτάσει στην ανατροπή και η Λίβερπουλ στην επίθεση με Σαλαχ, Μανέ, Φιρμίνιο διαθέτει τρομερή ταχύτητα δεν αποκλείω να δούμε τον Κλοπ να φτάνει σε ακόμη μία νίκη. Το διπλό πληρώνει 6,50 αλλά θα το συνδυάσουμε με το over αφού δύσκολα θα μείνει το ματς σε χαμηλό σκορ, οπότε ανεβαίνουμε στο 9,50, μια απόδοση που αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα έτσι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον η βραδιά. O Kλοπ άλλωστε έχει το πάνω χέρι κόντρα στον Γκουαρντιόλα με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Επίσης ο Γκουαρντιόλα έχει πέντε σερί αποκλεισμούς στα νοκ άουτ του Champions League, έναν στα ημιτελικά την τελευταία του χρονιά στην Μπαρτσελόνα(Τσέλσι), τρεις με την Μπάγερν στα ημιτελικά(Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο) και πέρυσι με την Μονακό στην φάση των 16.

ΡΟΜΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Το 4-1 δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Ρόμα που θα προσπαθήσει να φύγει από την διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά. Η Μπαρτσελόνα φέτος τα έχουμε πει...είναι κυνική, δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο θα προσπαθήσει να σβήσει το ματς, πατώντας πάνω στο υπέρ της σκορ. Μοναδική επιλογή τα 2-3 γκολ.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1 & ΟVER 4,5: Η Μπάγερν πήρε μαθηματικά τον τίτλο με το 4-1 στην έδρα της Άουσμπουργκ και σήμερα θα το πανηγυρίσει παρέα με τους οπαδούς της. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ο Χάινκες έχει βρει χημεία με τους παίκτες και τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους. Στο πρώτο ματς πάντως ήταν και τυχερή για να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να φτάσει στο 1-2. Η Σεβίλλη έχει πιάσει ταβάνι, το Σάββατο έχασε με κάτω τα χέρια με 4-0 στην έδρα της Θέλτα, έπεσε στην 7η θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης την νέα χρονιά. Στο Μόναχο θα στηθεί μεγάλο πάρτι και περιμένουμε τους παίκτες την Μπάγερν να δώσουν μια μεγάλη παράσταση...τα σκορ τύπου 4-1 ή και 5-1 δεν θα μας κάνουν εντύπωση.

ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G: Παράσταση για έναν ρόλο το πρώτο ματς με την Ρέαλ να κάνει επίδειξη δύναμης στο Τορίνο. Η Γιουβέντους το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παίξει για την τιμή των όπλων. Η απουσία του Ράμος και του τραυματία Νάτσο θα φέρει στο κέντρο άμυνας τον νεαρό Βαχέγιο, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί η πρωταθλήτρια Ιταλίας και να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ έστω και στο ταπεινό 1,65. Δεν αποκλείεται το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ, δεν στεναχωρεί κανέναν άλλωστε.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ   2 &ΟVER 9,50

Δυάδα
ΡΟΜΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,20
ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  G/G  1,65

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΕΒΙΛΛΗ  1&ΟVER 4,5  3,00

Ακριβές Σκορ
ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1 8,00
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΕΒΙΛΛΗ 4-1 13,00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-2 17,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου