Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙ


Τρομερή παράσταση χτες από την Ρεάλ Μαδρίτης με πρώτο βιολί τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μαέστρο τον Ζιντάν που πήρε την ταυτότητα του Αλέγκρι. Στο άλλο ματς η Σεβίλλη έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά προδόθηκε από τα δικά της λάθη στην άμυνα...ενώ και λίγο άτυχη με τον τρόπο που δέχτηκε το γκολ. Σήμερα έχουμε τον αγγλικό εμφύλιο που περιμένουμε ένα ματς με γκολ, ενώ η Μπαρτσελόνα θα έχει εύκολο έργο ενώ δεν αποκλείεται να δούμε την απάντηση του Μέσι στα χτεσινά κατορθώματα του Ρονάλντο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (-1,5)-ΡΟΜΑ 1 : Η Ρόμα είναι πιο αδύναμη ομάδα των προημιτελικών και μοιάζει απίθανο να καταφέρει να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα. Ο Βαλβέρδε έχει μεταλλάξει τους Καταλανούς που πλέον έχουν βελτιώσει απίστευτα την αμυντική τους λειτουργία, παίζουν με κυνικότητα και εκμεταλλεύονται την ποιότητα που έχουν, ενώ ο Μέσι πραγματοποιεί μια χρονιά απίστευτης ωριμότητας. Δεν θα φορτσάρει, αν πάρει το προβάδισμα το διαχειρίζεται άψογα, χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία 13 ματς έχει 10 under, ενώ δέχτηκε γκολ μόλις στα πέντε από αυτά. Πικέ και Ουμτιτί έχουν συνθέσει ένα φοβερό δίδυμο. Η Ρόμα φέτος είναι σφιχτή ομάδα και έχει βελτιώσει την άμυνα της, αλλά δυσκολεύεται στο γκολ. Στο κέντρο οι Ντε Ρόσι, Στρότμαν υστερούν σε ταχύτητα ενώ ο Ναϊγκολάν δεν είναι στο 100%. Ο Τζέκο δεν θα έχει εύκολο βράδυ, δεν θα πάρει εύκολα την μπάλα στα πόδια του. Αναμένουμε την Μπαρτσελόνα να κρατήσει το μηδέν και να πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ, για αυτό πάμε με τον άσο με handicap -1,5, με απόδοση 1,70. Ο Μέσι θα πάρει σκυτάλη από τον Ρονάλντο και θα δώσει την δικιά του παράσταση. Θα ποντάρουμε να σκοράρει ο Αργεντινός δύο γκολ στο 2,50 ενώ επειδή η Ρόμα θα δώσει πολλά φάουλ το πετύχει γκολ με απευθείας εκτέλεση πληρώνει 9,00.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ OVER & G/G: Από όπου και να το πιάσεις αναγκαστικά οδηγείσαι στο πολλά γκολ. Δύο προπονητές που θέλουν η ομάδα τους να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο... Για την Σίτι τι να πεις; Ο Γκουάρδιολα έχει φτιάξει μια καλοκουρδισμένη μηχανή με τους Ντε Μπρούινε, Σίλβα, Στέρλινγκ, Σανέ, Αγουέρο ή Ζεσούς. Από την άλλη ο Κλοπ με τον δαιμονισμένο Σαλάχ,αλλά και τους Μανέ, Φιρμίνιο επίσης παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Τα ματς στην Premier League (4-3, 5-0) μας προετοιμάζουν για το τι θα δούμε...δύσκολα θα δούμε σκοπιμότητα και παιχνίδι υπομονής. Πάμε με το over και το G/G, ενώ για σκόρερ θα πάμε με τον Στέρλινγκ που θα πέσει πάνω στον άπειρο Ρόμπερτσον.

Δυάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (-1.5)-ΡΟΜΑ 1 1,70
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ OVER & G/G  1,95

Δυάδα σκόρερ
ΜΕΣΙ(ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΓΚΟΛ  2,50
ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ) 3,00

Να σκοράρει με φάουλ
ΜΕΣΙ(ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)  9,00

Ακριβές Σκορ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΟΜΑ 3-0  7,50
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2-2  11,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου