Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΕΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΟΠ





Γιορτινές μέρες για μας...αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη παίζουν κανονικά μπάλα και το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με σημαντικά ματς. Στην Premier League έχουμε τα δύο μεγάλα ντέρμπι του Μάντσεστερ και του Λίβερπουλ... με την Σίτι όμως και την ομάδα του Κλοπ να σκέφτονται περισσότερο το μεταξύ τους ματς της Τρίτης. Πάμε λοιπόν να βρούμε τρόπο να βγάλουμε τα έξοδα από το Πασχαλινό τραπέζι.



ΣΑΒΒΑΤΟ
EBEΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Το ντέρμπι της πόλης με την Έβερτον να πραγματοποιεί μέτρια χρονιά αλλά παρόλα αυτά να παλεύει για την 7η θέση που οδηγεί στο Europa League. Η Λίβερπουλ έρχεται από μεγάλο θρίαμβο απέναντι στην Σίτι και βρίσκεται κοντά σε μια τεράστια πρόκριση μετά το 3-0. Η ρεβάνς είναι την Τρίτη και ο Κλοπ είναι δεδομένο πως θα έχει το μυαλό του εκεί αφού στο πρωτάθλημα έχει σχεδόν κλειδώσει την τετράδα. Ο Σαλάχ δύσκολα θα παίξει, το ίδιο και οι Τσαν, Ματίπ, Γκόμεζ ενώ σίγουρα θα δοθούν ανάσες σε βασικούς. Η Έβερτον είναι ξεκούραστη, έχει μεγάλο κίνητρο σε ένα τέτοιο ντέρμπι και ο Αλαρντάις έχει την εμπειρία να φτάσει στην νίκη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ2: Απογοητευτική η Σίτι απέναντι στην Λίβερπουλ με τον Γκουαρδιόλα να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης αφού η ομάδα του έδειχνε πως δεν ήταν ψυχολογικά προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ματς και οι παίκτες της Λίβερπουλ κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας περισσότερα τρεξίματα, περισσότερο πάθος και καθαρό μυαλό κάτι που έλειψε πολύ από την Σίτι. Η πρόκριση πλέον είναι δύσκολη αλλά για την φετινή Μάντσεστερ Σίτι αν πιάσει τα γνωστά της στάνταρ όχι απίθανη...το σημερινό ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ έρχεται σε λάθος χρονικό σημείο και έχει να κάνει μόνο με το γόητρο αφού βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Ο Μουρίνιο θέλει πάρα πολύ μια νίκη κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο και έχει την ευκαιρία του.

ΣΤΟΟΥΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER: Η Στόουκ δεν έχει περιθώρια χρειάζεται άμεσα βαθμούς και νίκες, βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Η αχίλλειος πτέρνα της είναι η άμυνα αφού έχει την χειρότερη στην Premier League, ενώ μετρά 19 οver σε 32 ματς. Η Τότεναμ έρχεται με φόρα από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Τσέλσι έχει τον Κέιν και πάλι υγιή... δύσκολα θα μείνει άσφαιρη. Πάμε με το ταπεινό οver.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΑΛΚΕ 2: Το Αμβούργο δείχνει παραδομένο στην μοίρα του...ψάχνει θαύμα, αγνοεί την νίκη εδώ και 15 ματς. Ούτε στο εσωτερικό της ομάδας πιστεύουν στην σωτηρία πλέον. Η Σάλκε πάει τρένο με έξι σερί νίκες, δείχνει πως θα τερματίσει στην 2η θέση κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Πάθος, τρεξίματα, μεγάλη συνοχή και εξαιρετική αμυντική λειτουργία το μυστικό, αφού έχει δεχτεί μόλις 30 γκολ. Το διπλό που διπλασιάζει αποτελεί επιλογή.

ΣΙΚΑΓΟ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ 1: To Σικάγο αγνοεί την νίκη στα 3 πρώτα ματς της χρονιάς, κάτι που δεν αρμόζει στο ρόστερ με τους Σβάιντσεγκερ και τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Νίκολιτς να ξεχωρίζουν. Το Κολόμπους έκανε καλό ξεκίνημα αλλά ηττήθηκε εντός έδρας από το Βανκούβερ την τελευταία αγωνιστική. Θα ποντάρουμε στην πρώτη νίκη για την ποιότητα των γηπεδούχων, σύμμαχο μας και η παράδοση αφού σε 17 ματς με γηπεδούχο το Σικάγο είχαμε 10 άσσους, 6 ισοπαλίες και μόλις ένα διπλό.


 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ X2: Για την Μαρσέιγ το συγκεκριμένο ματς έρχεται ανάμεσα στα δύο ματς με την Λειψία. Το 1-0 της Πέμπτης αφήνει ανοιχτή την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς, ενώ υπάρχουν αρκετές απουσίες για τους Μασσαλούς.  Η Μονπελιέ έχει τον τρόπο της εκτός έδρας όπου μετρά στα τελευταία 13ματς έχει μόλις μία ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται στο κυνήγι μια ευρωπαϊκής θέσης ενώ είναι αήττητη στα τελευταία 7 ματς. Σηκώνει κόντρα το ματς.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ρεάλ που πλέον κερδίζει από συνήθεια και δεν έχει ανάγκη να κρατήσει δυνάμεις μετά το εντυπωσιακό 3-0 στο Τορίνο. Η Ατλέτικο κέρδισε 2-0 την Σπόρτινγκ την Πέμπτη αλλά το αποτέλεσμα την κολακεύει αφού οι Πορτογάλοι άξιζαν ένα γκολ. Ο Σιμεόνε έχει μείνει με λίγους πολεμιστές...αφού οι πωλήσεις των Καράσκο, Γκαϊτάν, ο τραυματισμός του Φιλίπε Λουίς τον αναγκάζουν πολλές φορές να παίρνει στην αποστολή παίκτες από την νέων, ενώ οι βασικοί τραβάνε κουπί όλη την χρονιά. Ποντάρουμε στην κεκτημένη ταχύτητα της Ρεάλ που μπορεί να πάρει την νίκη στο ντέρμπι έστω και για το γόητρο.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ-ΚΑΝΣΑΣ 1 & ΟVER: Τα πάντα κινούνται γύρω από τον μεγάλο Ζλάταν...στο ντεμπούτο του, σε 30 λεπτά έβαλε δύο γκολ, το ένα σπάνιας ομορφιάς και οδήγησε την ομάδα του σε ανατροπή από 0-3 σε νίκη 4-3. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και πάλι αφού ο Σουηδός είναι μεγάλη ατραξιόν. Το Κάνσας κάνει καλό ξεκίνημα, βάζει και τρώει γκολ οπότε μπορεί να βοηθήσει να δούμε ματς με γκολ, αλλά νικητής θα είναι ο Ζλάταν.

ΒΕΡΟΝΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ ΟVER: Η Βερόνα παίζει για την ζωή της σε κάθε ματς, η άμυνα της μοιάζει με χωνί, (19 οver σε 29 ματς), από την άλλη η Κάλιαρι που δεν έχει σωθεί οριστικά, παίζει επιθετικά(18 οver σε 30 ματς, έρχεται από 6 σερί) και δεν θα έχει στο σημερινό ματς τους δύο βασικούς στόπερ της. Το οver είναι καλή επιλογή και πληρώνει καλά.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΛΑΤΣΙΟ 2: Οι γηπεδούχοι κάνουν τουρισμό με 7 σερί ήττες και τον προπονητή Όντο να βρίσκεται υπό ατμών. Η Λάτσιο κυνηγάει την 4η θέση, στο -2 από την Ίντερ έρχεται από μεγάλη νίκη με 4-2 επί της Σάλτσμπουργκ που της δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Θα ποντάρουμε στο διπλό για την Λάτσιο που ξαναβρήκε την χαμένη της φόρμα με 10 γκολ στα 2 τελευταία ματς και η έδρα της Ουντινέζε με 8 ήττες μέσα στην χρονιά μόνο φόβητρο δεν είναι.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΧΙΡΟΝΑ ΟVER: Η Σοσιεδάδ πραγματοποιεί κακή χρονιά, έχει κατρακυλήσει στην 15η θέση και δεν έχει κανένα στόχο. Από την προηγούμενη αγωνιστική στον πάγκο βρίσκεται ο προπονητής της ομάδας νέων. Με 22 over σε 30 ματς είναι ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Η Χιρόνα είναι η έκπληξη της χρονιάς, κυνηγά ευρωπαϊκό εισιτήριο, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και δεν κλείνεται...εννοείται το πληρώνει, παράδειγμα οι δύο πρόσφατες εξάρες από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Πάμε με τα πολλά γκολ.





Μονό αποδεκτό
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ    1              3,90

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.           Χ2          2,05
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ     Χ2           2,37


Τριάδα
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1              1,70
ΣΤΟΟΥΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ         ΟVER     1,60
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΧΙΡΟΝΑ         ΟVER     1,80

Τριάδα
ΣΙΚΑΓΟ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ 1  2,20
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ ΟVER 3,5  2,00
NIΣ-ΡΕΝ ΟVER 1,95

Τριάδα
ΒΕΡΟΝΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ            ΟVER     1,95
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΑΛΚΕ         2             1,95
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΛΑΤΣΙΟ        2              1,85

Μονό αποδεκτό
Λ.Α. ΓΚΑΛΑΞΙ-ΚΑΝΣΑΣ   1 & ΟVER             3,25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου